Νέα

Κρυφά bourdela παλιά και νέα ( αναμνησεις και update )

• Μέλος που άνοιξε το νήμα becas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 484
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Λ.Αλεξάνδρας 47 στο ημιυπογειο.
αρχες δεκαετιας 2000.
εκει μια χοντρη τοφαλος ελληνιδα εκδιδοταν και εφερνε και αλλοδαπες....
χωρος αθλιος
εκει ξεκινησε την πορνοκαριερα της η Βουλγαρα (μιλφ πλεον) Θοδωρα πριν την κερδισουν τα μασαζ (Φραντη 4 , Μαρνης κτλ)

www.imagebam.com/image/808634263145116] [/URL]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Χρηστιανουπολεως 20 στο Πολυγωνο
Παλια μονοκατοικια
Εδω εκδιδοταν μια Πολωνεζα μιλφ με μικρο στηθος, πρωην αθλητρια ενοργανης....
χαρακτηριστικο της οτι δεν μπορουσε να πει το "ρ"
δεχοτανε μονη της και εκανε τα παντα με προφυλαξη.
πριν 2 χρονια βρηκα αγγελια ανεξαρτητης , πηρα τηλ και ηταν η ιδια (την αναγνωρισα απο τη φωνη) , δουλευει ακομα δηλ χωρις σταθερο χωρο...

www.imagebam.com/image/5069f6263145275] [/URL]

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
η συνεχεια σε αλλο επεισοδιο...καλοβραδυ!!!

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
:rockon: :rockon: :rockon:

Zero εισαι Αρχοντας... εαν εχεις χωσε και κανα παλιο μαγαζι απο ΒΠ.
Κριμα που δεν ειμαι Αθηνα να ανεβασω στουντιο εποχες '93-'94 σην κεντρικη πλατεια Χαλανδριου (απεναντι απο το OLYMPIC).
θεικο μαγαζι....

OP
OP
B

becas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
zero full RESPECT εισαι TOP ! Δυο επισημανσεις :

- Κυβελης 3 - τι ειπες τωρα !!Αυτο πρεπει να ηταν απο τη δεκαετία του '80 ! ετσι μου εχουν πει
 παλιοτεροι συναγωνιστές Μαλιστα κολλητα στο ισογειο του ιδιου νεοκλασσικου λειτουργουσε κυριλέ εστιατόριο.!

- Στο πολυγωνο ο δρομος ειναι ΧΡΥΣΟΠΟΛΕΩΣ 20.Η πολωνέζα που πολυ σωστά αναφερεις ειναι η Λαουρα
 (εχω αναφερθει σε αυτην στις προηγουμενες σελίδες )Ακομα ασκει το σπορ σε αλλο χωρο στο νεο κοσμο.  

Συνεχισε να μας θυμιζεις...

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

Zero εισαι Αρχοντας... εαν εχεις χωσε και κανα παλιο μαγαζι απο ΒΠ.
Κριμα που δεν ειμαι Αθηνα να ανεβασω στουντιο εποχες '93-'94 σην κεντρικη πλατεια Χαλανδριου (απεναντι απο το OLYMPIC).
θεικο μαγαζι....

πως δεν το θυμαμαι αυτο στο χαλανδρι απεναντι απο το OLYMPIC!....
ειχε και εκει μουναρες...
σημερα λειτουργει ενα μπαρ εκει και μεχρι περσυ σχολη χωρου...
θα ποσταρω εν καιρω και μαγαζια απο ΒΠ

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
ΖΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ ΛΕΜΕ :rockon: :rockon: :rockon:

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597
πως δεν το θυμαμαι αυτο στο χαλανδρι απεναντι απο το OLYMPIC!....
ειχε και εκει μουναρες...
σημερα λειτουργει ενα μπαρ εκει και μεχρι περσυ σχολη χωρου...
θα ποσταρω εν καιρω και μαγαζια απο ΒΠ

Σαν Χαλανδριωτης οφειλω να ομολογησω οτι ηταν απο τα ιστορικα μαγαζια. Επαιζε επισης εαν θυμασε ενα ακομα πιο καλο(λεγαν, εξω ετρωγα πορτα λογω ηλικιας) κοντα στον παλιο Καραρηγα...που ειναι αυτες οι εποχες!!!  :huh:

Μας εφαγε η μαυρη ξενητια ρε γαμοτο... Εαν ησουν Μπρατισλαβα παντως θα ειχες αρρωστησει απο την ποσοτητα & ποιοτητα μαγαζιων...  ;)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Σαν Χαλανδριωτης οφειλω να ομολογησω οτι ηταν απο τα ιστορικα μαγαζια. Επαιζε επισης εαν θυμασε ενα ακομα πιο καλο(λεγαν, εξω ετρωγα πορτα λογω ηλικιας) κοντα στον παλιο Καραρηγα...που ειναι αυτες οι εποχες!!!  :huh:

Μας εφαγε η μαυρη ξενητια ρε γαμοτο... Εαν ησουν Μπρατισλαβα παντως θα ειχες αρρωστησει απο την ποσοτητα & ποιοτητα μαγαζιων...  ;)

ξερω ποιο λες... αυτο πανω απο ενα σουβλατζιδικο...οτνως και αυτο κορυφαιο, θα ποσταρω φωτος και απο αυτα μεσα στη βδομαδα

orbgr

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
10
Πόντοι
3.597

Dobre!!! ~~~~~ RESPECT~~~~~

kamarianosg

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
συνεχίζω με το κρυφό στουντιο της οδου Ιουλιανου 48, σε αυτο το σπιτι του μεσοπολέμου (αρχιτεκτιονικης)
Δεν λειτουργησε πολυ καιρό , αλλα εκει εργαζοταν ενα μελαχρινο τουμπανο απο οσο θυμαμαι :rockon:

www.imagebam.com/image/83f6fc263048469] [/URL]
το μελαχρινό τούμπανο είναι αυτό που έγραψα οτι κινεζόφερνε,ρωσσίδα αλλά σχιστομάτα

μαζί ήταν και ενα ξανθό λεπτό ρωσσιδακι που πάντα αυτό έπερνα

όταν ήτανε στο δωμάτιο με πελάτη περίμενα στον καναπέ με τη μελαχρινή η οποία στράβωνε που δεν

πέρναγα μαζί της και περιμενα την άλλη !!!!!

μια μέρα χτυπάω κουδούνι αλλά δεν άνοιγε κανείς

έρχεται ένας μουσάτος απο απέναντι που αν θυμαμαι καλά είχε ενα καφενείο

και μου λεει τα κορίτσια μεταφερθηκανε πατησίων ταδε και εκεί τις πρόλαβα 1-2 φορές

και μετα εξαφανιστήκανε όπως και οι περισσότερες

Επισκέπτης
γενικα εχω παρατηρησει οτι απ 19990 μεχρι 2001-1002 γινοταν χαμος απο μπουρδελα.αυτη η εοπχη θα ηταν η χαρα του μπουρδελιαρη ;) ;)

Και cg ...

KAI CG !!!!!!!!!!!

Τι μουνιά γάμαγες το 2000 cg με 35.00δρχ ...

Τα δήθεν ct τώρα των 300€ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΚΟΥΡΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

RESPECT!!!!!

Με είχαν πάει να δω (μικρός ήμουν) σε μια "λοξή" κάθετο στην Αλεξάντρας, όπως ανεβαίνεις δεξιά, δίπλα σε ένα βενζινάδικο. Τέλη '70, αρχές '80, δε θυμάμαι ακριβώς. Το κουδούνι έγραφε "Αγγελάκη". Ξανθιά "γυναίκα" σε όροφο, οι πόρτες του σπιτιού ήταν με (σαγρέ - "θολό") κρύσταλλο. Δρόμο δε θυμάμαι, ίσως είναι η Χαραλάμπη που αναφέρθηκε πιο πάνω (για το "ξανθιά τραβεστί" το λέω) ίσως όχι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697

RESPECT!!!!!

Με είχαν πάει να δω (μικρός ήμουν) σε μια "λοξή" κάθετο στην Αλεξάντρας, όπως ανεβαίνεις δεξιά, δίπλα σε ένα βενζινάδικο. Τέλη '70, αρχές '80, δε θυμάμαι ακριβώς. Το κουδούνι έγραφε "Αγγελάκη". Ξανθιά "γυναίκα" σε όροφο, οι πόρτες του σπιτιού ήταν με (σαγρέ - "θολό") κρύσταλλο. Δρόμο δε θυμάμαι, ίσως είναι η Χαραλάμπη που αναφέρθηκε πιο πάνω (για το "ξανθιά τραβεστί" το λέω) ίσως όχι.

respect-062.gif

Αν λες στην οδο Χαραλαμπη αλφα291 πάνω απο την πλατεια Αργεντινής Δημοκρατίας , στην Λ. Αλεξάνδρας, τοτε ηταν οντως ενα ξανθο τραβεστι παρακμιακο ελληνιδα...Και αρχες της δεκαετιας 1990 εκει ηταν.

Επίσης παραδίπλα στην Χαριλάου Τρικούπη σε ενα διαμέρισμα ήταν μια χοντρούλα μιλφ μελαχρινη ελληνίδα με ωραια ματια που εκανε μασαζ και πιπα μόνο.

και χαμηλα στη Σόλωνος στο υψος των Εξαρχείων σε ενα διαμερισμα πολυκατοικίας , οπως κατεβαινουμε την Σολωνος αριστερά στο ύψος της Ζωοδόχου πηγης αν θυμαμαι καλα υπήρχε μια μουνάρα ελληνιδα νταρντάνα με βυζαρες φυσικές που εκανε μασαζ και σεξ αλλα η μαλακια ηταν πως ηταν υποχονδρια και σε αναγκαζε να φορας 2 (!) προφυλακτικα για να την πηδηξεις....

nikos519

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Respect για το νήμα και σε όλους που καταθέτουν τις αναμνήσεις και εμπειρίες τους  :thumbsup:

Το 1992 σ' ένα διαμέρισμα πίσω απο το Κάραβελ  ήταν μια μιλφ 40-45 Ελληνίδα  :tits: - δε θυμάμαι όνομα δυστυχώς. Το τηλέφωνο της κυκλοφορούσε σε κλειστούς κύκλους και έπεσε και στα χέρια μου. Την συνάντησα 2 φορές μόνος (ως φοιτητής είχα άφθονο τζαμπέ). Και τις δύο ξεκινούσε με κέρασμα ουϊσκάκι και η συνέχεια ακολουθούσε στο υπνοδωμάτιο  :knockinb: Το διαμέρισμα ήταν κανονικό παρόλο που το νοίκιαζε μόνο γι' αυτή τη δουλειά όπως μου είπε. Σπιτική κατάσταση και περιποίηση ζεστή - ως φοιτητής είχα 2 σφαίρες στην ίδια τιμή (10,000 δρχ).

Τυχαία πέτυχα την τύπισσα μεσημέρι στο Ζάππειο με το παιδί της (μου το είχε πει ότι δούλευε για αυτό και αρχικά δεν το πίστεψα). Εγώ ήμουνα με το αίσθημα - το κλείσιμο του ματιού της και το μειδίαμα όταν πέρασα απο κοντά της ήταν καύλα (πρέπει να το ξέσκισα το αίσθημα αργότερα  :fuck1: )

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Πολύ καλά τα αρθράκια σου κ.Μηδενική ανοχή.
Σκέφτηκες ποτέ να γίνεις αρθρογράφος-χρονογράφος;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
Πολύ καλά τα αρθράκια σου κ.Μηδενική ανοχή.
Σκέφτηκες ποτέ να γίνεις αρθρογράφος-χρονογράφος;

μπα οχι...
σκεφτομαι ομως να εξιστορίσω τα γεγονότα στον κο.ΠΥΡΑΥΛΟ και αυτός να γράψει ενα χρονογράφημα!

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
..Ρε αφήστε τις ιστορίες...Σήμερα υπάρχει τίποτε?????

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
zero full RESPECT εισαι TOP ! Δυο επισημανσεις :

- Κυβελης 3 - τι ειπες τωρα !!Αυτο πρεπει να ηταν απο τη δεκαετία του '80 ! ετσι μου εχουν πει
  παλιοτεροι συναγωνιστές Μαλιστα κολλητα στο ισογειο του ιδιου νεοκλασσικου λειτουργουσε κυριλέ εστιατόριο.!

- Στο πολυγωνο ο δρομος ειναι ΧΡΥΣΟΠΟΛΕΩΣ 20.Η πολωνέζα που πολυ σωστά αναφερεις ειναι η Λαουρα
  (εχω αναφερθει σε αυτην στις προηγουμενες σελίδες )Ακομα ασκει το σπορ σε αλλο χωρο στο νεο κοσμο. 

Συνεχισε να μας θυμιζεις...
όταν θα λέτε τέτοια δεν θα κάνετε τους ψόφιους κοριούς.
Θα λέτε και ηλικία της κυρίας τώρα και το πού στο Ν. Κόσμο.
ψάχνουμε και τα κρυφά που λειτουργούν τώρα, όχι μόνο τα παλιά.

αλλιώς, αν είναι ιστορική αναδρομή μόνο δεν έχει νόημα.
Εδώ δίνουμε γνώσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom