You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κρίτωνος 17-19
- Μέλος που άνοιξε το νήμα SSGT-i
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 499
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα σε προσφατο τηλεφωνο εμφανιστηκσν τα ονοματα τζουλια Ναταλία...γνωρίζει κανεις κατι???
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Καλησπερα σε προσφατο τηλεφωνο εμφανιστηκσν τα ονοματα τζουλια Ναταλία...γνωρίζει κανεις κατι???
Η Τζούλια πρέπει να είναι η κοπέλα από Σολωμού. Υπάρχουν σχόλια στο άλλο μαγαζί. Θεωρώ ότι αξίζει. Έχει κωλαρα αλλά δεν βγάζει ρούχα. Η Ναταλία αν θυμάμαι καλά είναι λίγο αφρατουλα. Δεν με ενθουσίασε και δεν δοκίμασα.
Red passion 69
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Η τζουλια σε αφηνει να πιανεις τιποτα?η αλλη βγαζει ρουχα?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
..Πάτε καλά, ρε?? ακουμπάτε τα 50άρια στα σοβιετικά ερειπια και συζητάτε αν θα βγάλουν το σορτσάκι??
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
..Πάτε καλά, ρε?? ακουμπάτε τα 50άρια στα σοβιετικά ερειπια και συζητάτε αν θα βγάλουν το σορτσάκι??
ρε ποταπό νούμερο με την περούκα εσύ σκας περισσότερα σε κάτι σάπιες γριές γυφτοβουλγαρες με προκοιλια και τα βυζιά ως το πατωμα
Ξεπλενη παντοφλακια κτηνοβατη
Συνημμένα
Η Τζουλια απο Σολωμου νομιζω εγινε call girl.Υπαρχει και σχετικο νημα στο σαιτ.Η Τζούλια πρέπει να είναι η κοπέλα από Σολωμού. Υπάρχουν σχόλια στο άλλο μαγαζί. Θεωρώ ότι αξίζει. Έχει κωλαρα αλλά δεν βγάζει ρούχα. Η Ναταλία αν θυμάμαι καλά είναι λίγο αφρατουλα. Δεν με ενθουσίασε και δεν δοκίμασα.
Πέτρος Γεωργίου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2014
- Like
- 192
- Πόντοι
- 6
Η Τζουλια απο Σολωμου νομιζω εγινε call girl.Υπαρχει και σχετικο νημα στο σαιτ.
Δεν εννοω το Σολωμου 70 αλλα το Σολωμου 33. Την ειχα πατησει και εγω ετσι σε αναρτηση για τη Τζουλια απο το 70 που ειχε παει στο Κηφισιας 10
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Θα συμφωνήσω. Την είχα επιλέξει πριν μερικές βδομάδες στο αδερφό μαγαζί της Σολωμού.Συνεδρία πριν λίγες μέρες με Κωνσταντίνα
Πολύ τυπικό και μασάζ και φραπές.
Ειδικά στον φραπέ απογοήτευση. Ελάχιστα φτιάχτηκα
Θεωρώ ο χειρότερος που έχω δοκιμάσει εκεί. Δυστυχώς.
Να ενημερώσω όσους παλιούς θυμούνται την Ειρήνη, ότι έχει επιστρέψει πλεον στο μαγαζί της Σολωμού
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Θα συμφωνήσω. Την είχα επιλέξει πριν μερικές βδομάδες στο αδερφό μαγαζί της Σολωμού.
Να ενημερώσω όσους παλιούς θυμούνται την Ειρήνη, ότι έχει επιστρέψει πλεον στο μαγαζί της Σολωμού
η Ειρηνη η καυλιαρα Ουκτανη μιλφ
απο Οικονομου στα εξαρχεια?
η παλια καραβανα?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Ναι ναι αυτή ακριβώς. Έλειπε δυόμιση χρόνια. Γύρισε και όπως μου είπε ήρθε και θα μείνει. Δεν δουλεύει όμως όλες τις μέρες στη Σολωμού, οπότε καλό είναι ένα τηλέφωνο από πριν για να την πετύχεις στα σίγουρα.η Ειρηνη η καυλιαρα Ουκτανη μιλφ
απο Οικονομου στα εξαρχεια?
η παλια καραβανα?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.140
- Πόντοι
- 42.697
Ναι ναι αυτή ακριβώς. Έλειπε δυόμιση χρόνια. Γύρισε και όπως μου είπε ήρθε και θα μείνει. Δεν δουλεύει όμως όλες τις μέρες στη Σολωμού, οπότε καλό είναι ένα τηλέφωνο από πριν για να την πετύχεις στα σίγουρα.
Έχω την εντύπωση πως η Ειρήνη μου είπε ότι είναι από Λευκορωσία, καμία σημασία δεν έχει, απλά μη γίνει κάνα μπέρδεμα όπως με τις Τζούλιες. Εγώ δεν την είχα προλάβει από παλιά, αλλά όντως έχει καυλιάρικο λέγειν μέσα και είναι από της πιο elegant φυσιογνωμίες..
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
τι ηλικία εχει η νεα αφιξη Ειρηνη? Μικροτερη απ τις υπολοιπες ή το ιδιο?
Περαματιώτης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2019
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 2.256
Δεν είναι νεα. Είναι 45φευγα. Είναι από τις παλιές του μαγαζιού που είχε σταματήσει και επέστρεψε. Τώρα για τη χώρα εμένα μου είχε πει Ουκρανία. Δε θυμάμαι πάντως να έχω συναντήσει δεύτερη κοπέλα με το όνομα Ειρήνη όσο καιρό πηγαίνω στο μαγαζί της Σολωμού.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Εαν η ηλικία της είναι τώρα αυτή στο περίπου,ταιριάζει και με την την κριτική συναγωνιστή του 2011,που την κάνει τότε 35-40 .Δεν είναι νεα. Είναι 45φευγα. Είναι από τις παλιές του μαγαζιού που είχε σταματήσει και επέστρεψε. Τώρα για τη χώρα εμένα μου είχε πει Ουκρανία. Δε θυμάμαι πάντως να έχω συναντήσει δεύτερη κοπέλα με το όνομα Ειρήνη όσο καιρό πηγαίνω στο μαγαζί της Σολωμού.
FOTINOS 54
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2016
- Like
- 229
- Πόντοι
- 21
είναι από Λευκορωσία παλιά καλή ήταν τώρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 37