Νέα

Κριτικές από τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ στο bourdela.com!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sex volcano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 797
  • Εμφανίσεις 50K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Θα σας πω εγω ενα περιστατικο :

Καλοκαιρι του 2010 στο Κασσανδρας 3 κατω. γυρω στις 7 το απογευμα.
Τοτε εργαζοταν η μαριαννα η αδυνατη Ρωσσιδαμε το πεταχρο στηθος.

Μπαινει μεσα τυπος που φορουσε μονο το μαγιω και σαγιοναρα.
Τιποτα αλλο.
Του λέει η υπηρεσια τα προγραμματα, βαζει το χερι μεσα στο μαγιω (καταλαβαινεται που), βγαζει το πενηνταρικο, το δινει και περναει δωματιο.

Υπηρεσια, κοπελα και ολοι οι αλλοι παρευρισκομενοοι με δυσκολια κρατπυσαν τα γελια τους.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
τοσω πολυ θες να κανω νανι?
Θα κανουμε νανι μαζι!!!
daydream-animated-animation-day-dream-smiley-emoticon-000404-large.gif

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127

Τιποτα αλλο.
Του λέει η υπηρεσια τα προγραμματα, βαζει το χερι μεσα στο αμγιω 9καταλαβαινεται που0, βγαζει το πενηνταρικο, το δινει και περναει δωματιο.

Υπηρεσαι, κοπελα και ολοι οι αλλοι παρευρισκομενοοι με δυσκολια κρατπυσαν τα γελια τους.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Είχε πουτσότσεπα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

shrodinger

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Τιποτα αλλο.
Του λέει η υπηρεσια τα προγραμματα, βαζει το χερι μεσα στο αμγιω 9καταλαβαινεται που0, βγαζει το πενηνταρικο, το δινει και περναει δωματιο.

Υπηρεσαι, κοπελα και ολοι οι αλλοι παρευρισκομενοοι με δυσκολια κρατπυσαν τα γελια τους.
:rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Ενα ενα μου ερχονται :

Το πιο τρελλο που μου εχει πει φιλη-εργαζομενη με την οποια πλεον δεν εχω πελατειακη σχεση.

Ερχοταν συχνα τυπος στο μαγαζι, ντυνονοταν ......κοκορας, ΝΑΙ ΚΟΚΟΡΑΣ κανονικα με στολη, και εβαζε την κοπελα στην διαρκεια του sex να κανει "κοκοκοκοκοκο",

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Τιποτα αλλο.
Του λέει η υπηρεσια τα προγραμματα, βαζει το χερι μεσα στο μαγιω (καταλαβαινεται που), βγαζει το πενηνταρικο, το δινει και περναει δωματιο.

Υπηρεσια, κοπελα και ολοι οι αλλοι παρευρισκομενοοι με δυσκολια κρατπυσαν τα γελια τους.
γιατη μεσα στη καλτσα να βαζει τα χρηματα. Λες και θα του επερναν ενα 50ε.

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ενα ενα μου ερχονται :

Το πιο τρελλο που μου εχει πει φιλη-εργαζομενη με την οποια πλεον δεν εχω πελατειακη σχεση.

Ερχοταν συχνα τυπος στο μαγαζι, ντυνονοταν ......κοκορας, ΝΑΙ ΚΟΚΟΡΑΣ κανονικα με στολη, και εβαζε την κοπελα στην διαρκεια του sex να κανει "κοκοκοκοκοκο",

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πέθανα στα γέλια ρε φίλε!!! Να σαι καλά!!!

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
Ενα ενα μου ερχονται :

:2funny:, καλό...
Να μας πουν και οι κοπέλες καμιά αστεία ιστορία, όχι μόνο περίεργα...

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
:2on1: θελω και το παραμηθη. Η ευτα νανι ππυ γαμαγαν την ωραια κοιμομενη........ Αυτη ειναι παρτουζα
Σου παραθετω και το παραμυθι με τους 7 νανους που γαμαγαν την ωραια κοιμομενη!!!  ;)

[xhamster]
]

D-Laoura

Ιερόδουλη
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
0
υπαρχουν αντρες που αταν χυνουν σου βαζουν τα χερια στο λεμο με διναμη και δεν υπολογγιζουν τιποτα..
afto mou exei sinvi emena 2 fores. ti proti fora to katalava kai vgika apo to domatio tin 2 fora omos den tha to ksexaso pote.eimouna vrilisou 36 kai eirthe enas poli oreos antras kai katalava sto domatio pou eithele a me pniksi oses fores evale to xeri sto leomo ego alaksa stasi eixa 30 lepta sto domatio kai otan aftos eitan pano mou vazi to xeri sto lemo.prospatho na figo kai to sproxno me ta podia mou.vgieno nai milao me tin iperisia ti egine kai mou eixe afisi simadia sto lemo.otan vgieni aftos apo to domatio mou ekane entiposi afta pou eipai-tha grapso ia tin laoura ta xeirotera sto side epd den perasa kala-.tou lei iperisia mou-tha mpoume kai emeis na grapoume oti itheles na tin pniksis.den apadise kai efige.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805

D-Laoura

Ιερόδουλη
Εγγρ.
9 Φεβ 2012
Like
0
παιδια εγω εχω κανει γιμναστικι στο δοματιο ια να χισι και αφτος με εβλεπε και εκαναι-γκαβ γκαβ γκαβ....

tsilibourditsas

Μέγας
Εγγρ.
4 Σεπ 2007
Κριτικές
17
Like
97
Πόντοι
4.165
afto mou exei sinvi emena 2 fores. ti proti fora to katalava kai vgika apo to domatio tin 2 fora omos den tha to ksexaso pote.eimouna vrilisou 36 kai eirthe enas poli oreos antras kai katalava sto domatio pou eithele a me pniksi oses fores evale to xeri sto leomo ego alaksa stasi eixa 30 lepta sto domatio kai otan aftos eitan pano mou vazi to xeri sto lemo.prospatho na figo kai to sproxno me ta podia mou.vgieno nai milao me tin iperisia ti egine kai mou eixe afisi simadia sto lemo.otan vgieni aftos apo to domatio mou ekane entiposi afta pou eipai-tha grapso ia tin laoura ta xeirotera sto side epd den perasa kala-.tou lei iperisia mou-tha mpoume kai emeis na grapoume oti itheles na tin pniksis.den apadise kai efige.
Κάποιοι φτιάχνονται με την έλλειψη οξυγόνου, ο συγκεκριμένος όμως μάλλον σαδιστής ήταν. Εδώ υπάρχουν άτομα που τους αρέσει να τις τρώνε, αναμενόμενο να κυκλοφορούν και σαδιστές αν και λίγοι σε σχέση με όσους τις τρώνε (μαζόχες) απ' ότι φαίνεται...

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom