AntifitCondom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Νοε 2005
- Κριτικές
- 118
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 8.360
Πριν απο λίγες μέρες ένας τύπος μου υπέδειξε το εν λόγω μαγαζί στο οποίο όπως είπε παίζοντε γκόμενες με 40 ευρώ.Κωλόμπαρο δηλαδή με ποτά και λοιπές μαλακίες.Είπα να τον ακολουθήσω να δω τι παίζει.Μέσα είχε 2 καλά μουνάκια.Όμως μόλις του είπα οτι θα πάω δίπλα να βγάλω λευτά,μου είπε να πάμε μαζί!!!Μαζί λοιπον με τις υποψίες που είχα για κάθε κολόμπαρο στις περιοχές γύρω απ την ομόνοια μου μπένει η πρώτη υποψία.Του λέω του τύπου:"Δεν κατάλαβα για πιο λόγο να πάμε μαζί να βγαλω λευτά.Τέλως πάντων με τα πολλά έφυγα μόνος μου και την ώρα που βγήκα απο το μαγαζί ένας άλλος τύπος απο το μαγαζί πήγε να με προλάβει ωστόσο ο τύπος που με πήγε στο εν λόγω μαγαζί του εξήγησε οτι παω να βγάλω λευτά(δεύτερη υποψία)Εν το μεταξύ ο τύπος μου είχε αναφέρει οτι αμα θέλω να βγάλω λευτα έχει την Εμπορική δίπλα.Πάω στην εμπορική και τι βλέπω:Μια πράσινη προεξωχή που βαζεις την κάρτα στο ATM,τρίτη υποψία,με τα πολλά επειδή δεν μου άρεσαν πολύ όλα αυτά σηκώθηκα και έφυγα.Δεν ξέρω αλλά ρε παιδιά πολλά πράγματα "βρωμούσαν¨στην προκειμένη φάση και δεν θα ρίσκαρα με τίποτα να γίνω οικονομικό θύμα του κάθε επιτήδιου νταβατζή.Προς γνώση και αποφυγή!