Καταρχην θελω να ζητησω συγνωμη απ τους συναγωνιστες για την επαναληψη που θα κανω στην ενημερωση αλλα θα το αντιγραψω στα μαγαζια που αναφερομαι για να ενημερωθουν ολοι. οποιος το διαβασε το προσπερναει.
λοιπον ξεκινησα την βολτα μου απο πειραια μιας και εκει ειναι οι δουλειες μου. απο καραισκου 88 λοιπον οπου παρελασαν ενα μπαζο και μια αλβανιδα με ξανθια κοντη περουκα.απαραδεκτες. την αλβανιδα την ειχα γαμισει περσι(ειχε βγαλει και την περουκα) προσοχη συναδελφοι μακρια.
συνεχισα με κουντουριωτου 144 οπου την αλλη φορα ειχε μερικες καλες αλλα εφυγα λογο βρωμας.(θα μου πειτε γιατι πηγα τωρα, ε αμα εισαι καυλωμενος σκεφτεται το κατω κεφαλι).δυο καραμπαζα ισως λογω σαββατου(προσπαθω να θυμηθω που ξερω την πουτανα την σεριφ).
παιρνω ταξι και παω συγγρου 45 στο καινουργιο. πραγματι πολυ ωραιος χωρος ισως ο καλυτερος πολυ ενταξει η σεριφ οχι μπαζα αλλα μετρια πραγματα(χιλια συγνωμη αλλα δεν συγρατω ονοματα)
ποδαρατο καλιροης 48 για την μαριαννα η οποια απουσιαζε.μπορω να πω οτι παρελασαν αξιολογες κοπελες 7 τον αριθμο και επελεξα την λιλη μιας και δεν εχω παει με κινεζα και ηθελα να δοκιμασω.μολις μπαινει στο δωματιο μου λεει 'τα λεφτα'.μου την εσπασε τοσο πολυ που σηκωθηκα και εφυγα(ευτυχως δεν ειχα γδυθει).
απο κει στο καλιροης 85 οπου και εκει η κατασταση ηταν δραματικη.
απογοητευμενος περασα τελευταια ελπιδα απο φρατζη 4. ειχα καιρο να παω εκει απο νανσυ με τις φακιδες.παρελασαν 5 κοπελες σχετικα καλες. δυο μου κατσαν στο ματι η σεριφ αλεξανδρα και η παμελα.περασα με παμελα. πιπινι μετριου αναστηματος απο αρμενια 21 ετων με καλο σωμα πετρα οπου την επιανα και πεντακαθαρη.μασαζ μετριο προς καλο.στην αρχη ηθελε να βαλει καποτα αλλα της το εδωσα ετσι στο στομα. οχι στο στομα μου λεει μην φοβασαι της λεω.αφου επεσε το καταλληλο σφυροκοπιμα στην τελεια κολαρα της την εβαλα να κατσει στον καναπε εβγαλα την καποτα και ξανα στο στομα. δυστηχως οταν εχυσα σημαδεψα βυζια αλλα πανω στην καυλα πηρε και στομα-μαλια. η γκομενα τσαντιστηκε λιγο αλλα μετα της περασε. δυστηχως 80 η ταριφα.την επομενη σκεφτομαι την αλεξανδρα, καλο μουνι