Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Κουντουριώτου 144, Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis Sperminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία

derekflint

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
177
Πόντοι
1
1στο ιδρυμα αυτο επηγα και εγω πριν μερικες μερες μου ανοιξε η νταιλιανα απο ρωσια ηταν παλια φιλωνος 19 και θησεως 79 τα ειπαμε μου εφερε και ειδα τεσσερης κοπελες που ηταν εκει καμια δεν μου εκανε κουκου τελικα μια και επηγα και ηταν λιγο αργα πηρα ενα κοντοπουτανο με μεγαλα βυζια μου συστηθεικε ελληνιδα ηταν καλη στο καλαμακη και στην μπριζολα δεν θυμαμε το ονομα της.
Αννα τη λένε κι εμένα σαν Ελληνίδα μου συστήθηκε αλλά για άλμπαν τη κόβω

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δουλειές το πρωί στον Πειραιά και αφού τελείωσα είπα να δω τι παίζει στο μαγαζί. Στο οποίο είχα να περάσω αρκετό καιρό. Τουλάχιστον 4-5 κοπέλες από τις οποίες 2 νέες. Αίντα μελαχρινή, Ρουμάνα, πολύ γλυκό πρόσωπο...εγγύηση μέσα!!!

irons

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
1.225
Το Σαββατο που περασα μια βολτα μου ειπαν οτι ολες οι κοπελες ηταν απασχολημενες  :knockinb: ελατε σε μιση ωρα ..πακετο  :o  τι γινεται εκει ρε παιδες πολυ δουλεια εχει πεσει ή δεν περασα στο φεις κοντρολ  :huh:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Το Σαββατο που περασα μια βολτα μου ειπαν οτι ολες οι κοπελες ηταν απασχολημενες  :knockinb: ελατε σε μιση ωρα ..πακετο  :o  τι γινεται εκει ρε παιδες πολυ δουλεια εχει πεσει ή δεν περασα στο φεις κοντρολ  :huh:

δεν πέρασες το φεις κοντρόλ...

μην ανησυχείς, το έχω πάθει κι εγώ αρχές καλοκαιριού (και είχα κάνει ολόκληρο "ταξίδι" για τα μαγαζιά του Πειραιά) και απ'ότι κατάλαβα το έχουν πάθει κι άλλοι.

Αυτοί χάνουν!

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μετα απο την ατυχη περιηγηση μου χθες το απογευμα απο καραισκου ειπα να περασω κι απο δω. την σεριφ καπου πιστευω την ειχα ξαναδει (ασ βοηθησει καποιος πιο εμπειρος). περασαν μπροστα μου γυρω στις 8 κοπελες απ τις οποιες οι 2 ελεγαν. αλλα κολοσα να περασω γιατι οση ωρα περιμενα διαπιστωσα οτι το μαγαζι ειναι ελεινο με κοινο μπανιο παντοφλες βρωμικες κοινες για ολους και ανυπαρκτες σφραγισμενες πετσετες. οι λογοι που προτιμω τα μασαζ απο τα στουντιο(παρολο που αρκετες φορες εχουν καλυτερα μουνια) ειναι η εχεμυθια και η καθαριοτητα . δεν θελω να φυγω απο κει με μυκητες ουτε να ξαπλωνω στα σεντονια που χυνουν αλλοι. περιτο να το πω εφυγα τρεχοντας και δεν προκειται να ξαναπατησω κι ασ φερει και την χριστινα

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καταρχην θελω να ζητησω συγνωμη απ τους συναγωνιστες για την επαναληψη που θα κανω στην ενημερωση αλλα θα το αντιγραψω στα μαγαζια που αναφερομαι για να ενημερωθουν ολοι. οποιος το διαβασε το προσπερναει.
λοιπον ξεκινησα την βολτα μου απο πειραια μιας και εκει ειναι οι δουλειες μου. απο καραισκου 88 λοιπον οπου παρελασαν ενα μπαζο και μια αλβανιδα με ξανθια κοντη περουκα.απαραδεκτες. την αλβανιδα την ειχα γαμισει περσι(ειχε βγαλει και την περουκα) προσοχη συναδελφοι μακρια.
συνεχισα με κουντουριωτου 144 οπου την αλλη φορα ειχε μερικες καλες αλλα εφυγα λογο βρωμας.(θα μου πειτε γιατι πηγα τωρα, ε αμα εισαι καυλωμενος σκεφτεται το κατω κεφαλι).δυο καραμπαζα ισως λογω σαββατου(προσπαθω να θυμηθω που ξερω την πουτανα την σεριφ).
παιρνω ταξι και παω συγγρου 45 στο καινουργιο. πραγματι πολυ ωραιος χωρος ισως ο καλυτερος πολυ ενταξει η σεριφ οχι μπαζα αλλα μετρια πραγματα(χιλια συγνωμη αλλα δεν συγρατω ονοματα)
ποδαρατο καλιροης 48 για την μαριαννα η οποια απουσιαζε.μπορω να πω οτι παρελασαν αξιολογες κοπελες 7 τον αριθμο και επελεξα την λιλη μιας και δεν εχω παει με κινεζα και ηθελα να δοκιμασω.μολις μπαινει στο δωματιο μου λεει 'τα λεφτα'.μου την εσπασε τοσο πολυ που σηκωθηκα και εφυγα(ευτυχως δεν ειχα γδυθει).
απο κει στο καλιροης 85 οπου και εκει η κατασταση ηταν δραματικη.
απογοητευμενος περασα τελευταια ελπιδα απο φρατζη 4. ειχα καιρο να παω εκει απο νανσυ με τις φακιδες.παρελασαν 5 κοπελες σχετικα καλες. δυο μου κατσαν στο ματι η σεριφ αλεξανδρα και η παμελα.περασα με παμελα. πιπινι μετριου αναστηματος απο αρμενια 21 ετων με καλο σωμα πετρα οπου την επιανα και πεντακαθαρη.μασαζ μετριο προς καλο.στην αρχη ηθελε να βαλει καποτα αλλα της το εδωσα ετσι στο στομα. οχι στο στομα μου λεει μην φοβασαι της λεω.αφου επεσε το καταλληλο σφυροκοπιμα στην τελεια κολαρα της την εβαλα να κατσει στον καναπε εβγαλα την καποτα και ξανα στο στομα. δυστηχως οταν εχυσα σημαδεψα βυζια αλλα πανω στην καυλα πηρε και στομα-μαλια. η γκομενα τσαντιστηκε λιγο αλλα μετα της περασε. δυστηχως 80 η ταριφα.την επομενη σκεφτομαι την αλεξανδρα, καλο μουνι

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ξέρουμε που πήγε η Μόνικα η Ρουμάνα;

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κανα νεο απο δω ???  το καθαρισανε το βρωμοκαταστημα ?????

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για όσους ενδιαφέρονται, η Μόνικα έχει φύγει εδώ και αρκετό καιρό (δεν ξέρω για που). Η μόνη μόνιμη είναι η Άννα (Αλβανίδα-Ελληνίδα). Η οποία είναι κοντή, χοντρή και με ψιλοχάλια πρόγραμμα. Οι υπόλοιπες πάνε και έρχονται. Δυστυχώς το κατάστημα βρίσκεται σε πλήρη παρακμή.

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη και πέτυχα Ελληνίδα Βίκυ, ξανθιά με ωραίο σώμα και τα παντα όλα.

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τι εγινε ρε παιδια οι Πειραιωτες δεν μπαινουν στο ιντερνετ να γραψουν; Εγω θα ενηνερωσω παλι; Πηγα για Βικυ αλλα ειδα νεο αιμα εκ Ισπανιας και το ονομα αυτης Σιντυ. Πρεπει να ειναι πανω απο 1.70, αδυνατη με 3αρι στηθος αν δεν κανω λαθος.

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Έχουνε τρελαθεί σε αυτό το μαγαζί ! Αύξησαν τις τιμές αντί να τις μειώσουν !! Από 60 που ήταν πήγε 65 (το απλό) και άλλα 10 για ακάποτο ! Μαύρο !!!!!!  :tickedoff:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
για να βγάλουν τα έξοδα τον εξετάσεων και να συνεχίσουν τα ακάποτα τσιμπούκια.... :cheesy: :cheesy:

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Συναγωνιστές όποιος έχει πληροφορίες για κάτι νέο στον Πειραιά, ας μας δώσει τα φώτα του. Έχει πέσει πολύ νέκρα .... Τα μόνα που έχουν μείνει ανοικτά είναι αυτό εδώ και στην Καραισκου 88. Πλήρης παρακμή ...

pelopidas4

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Σαν γνήσιος Πειραιώτης, είπα να επιστρέψω στο συγκεκριμένο μαγαζί για να δω μήπως άλλαξε κάτι. Απ΄ότι φαίνεται τους έκραξαν για την αύξηση (ή δεν πάταγε ψυχή) και το έκαναν ξανά 60 για 30΄ και 80 για 45΄ !!! Επειδή είχα απίστευτες καύλες και είχα πήξει στην  :jerking: είπα να περάσω με την μόνη που βλέπεται από εκεί μέσα δηλαδή την Βίκυ. Οι υπόλοιπες είναι η Όλγα ( πενηντάρα νοικοκυρά, χάλι μαύρο ), η Κατερίνα  (κοντά στα 40) μαυριδερή και χοντρή (άλλο μαύρο χάλι). Η Βίκυ είναι πιτσιρίκα (μάλλον Ελληνίδα) σχετικά ψηλή με συμπαθητικό πρόσωπο και πολύ καλό σώμα (ειδικά τα πόδια της είναι πολύ ωραία)Κάνει full πρόγραμμα. 60 το βασικό +10 το ακα και +40 το πρωκτικό. Μου έκανε μόνο στοματικό (ακάποτο) Είναι αρκετά συνεργάσιμη το μόνο που παρατήρησα είναι ότι όταν της έβαλα δάχτυλο είχε μέσα στον κόλπο της διάφορα εξογκώματα. Δεν είμαι γιατρός αλλά επειδή έχω βάλει δάχτυλο σε καμιά εκατοστή γυναίκες ως τώρα είναι η πρώτη φορά που είδα τέτοιο πράγμα. Δεν ξέρω τι είναι πάντως θα απέφευγα να την πηδήξω έστω και με προφυλακτικό. (δεν ξέρεις καμιά φορά) 

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom