Μου φαίνεται οτι αυτο που συμβένει ειναι οτι αντι να καθονται στο καναπε του σπιτιού τους να βλέπουνε ρούλα και τατιάνα (σύντομα ξανα κοντα μας απο οτι ακουω) κάθονται στον καναπέ του ιδρύματος με παρέα και μπορεί να τουσ ακουμπήσει και κάνα ευρώ κάνας τυφλός η κάνας άσχετος ή τώρα που δεν παίζει και καύσιμο κάνας που μένει κοντά και δεν μπορεί να πάει αλλού
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Κουντουριώτου 144, Πειραιάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis Sperminator
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 261
- Εμφανίσεις 57K
- Tagged users Καμία
sossat
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
παιδες κ εγω πηγα χτες το μεσημερι....και ηταν κ οι 3.....για τον με το που τις βλεπω παω να τη κανω κ μου λεει μια νταγκα σπαζα.....απο 4 οκτωβριου θα παμε Γρηγοριου Λαμπρακη 132 στο 5ο,με καινουργια τεμαχια.....τωρα τι να πω.....θα παω 4 του μηνα κ θα ενημερωσω....βεβαια δε νομιζω να αλλαξει κατι αλλα θα παω απο περιεργεια μπας και....
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 6.555
Το μαγαζι ανανεωνεται και δεν μεταφερεται. Ετσι ειπε η Λια - Full ανανεωση με φοβερο κορμι και μαλλι , η οποια εργαζεται και αυτη-. Τεμαχια 2. Νταιανα ρωσιδα γυρω στον μεσο ορο με καλο μασαζ, και ελενη 40+ με φοβερες βυζαρες (για τους λατρεις,μαλλον 4,5). Απο εβδομαδα ειπε η Λια θα εχει 5-7 λαδοκορες.Ιδωμεν.
ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΛΙΑ.....ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΙ 3 :oΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΠΗΡΑΜΑΙ ΓΙΑ ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥΠΕΡ..ΣΥΣΤΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ *P
Πολύ καλό λεξικό είναι του Μπαμπινιώτη και
πολύ καλή γραμματική του Τριανταφυλλίδη.
(Σύνολο και για τα δύο το πολύ το 1/2 μιας επίσκεψης...)
petros 333555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Α...ρε ΛΙΑ μεγαληΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΛΙΑ.....ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΙ 3 :oΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΠΗΡΑΜΑΙ ΓΙΑ ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥΠΕΡ..ΣΥΣΤΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ *P
petros 333555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι αυτη ειναι και τα κανει ολαγια να καταλαβω ειναι η ιδια η Λια που δουλευε στην καραισκου??
και αν ΝΑΙ τωρα μπαινει και για μασαζ και για τα περαιτερω??
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.534
- Πόντοι
- 17.470
απο δευτερα θα το επισκευτω....ναι αυτη ειναι και τα κανει ολα
Πόσο στραβός και βλάκας είμαι τελικά...Μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή δούλευα σε φαρμακευτική εταιρία και είχα περιοχή ευθύνης όλο τον Πειραιά και τα περίχωρά του! Οι περισσότεροι γιατροί μου στην Κουντουριώτου και γύρω γύρω και να μην έχω πάρει πρέφα όμως...?!?!?!?! Μπράβο μου...όχι μπράβο μου....Το μαγαζι ανανεωνεται και δεν μεταφερεται. Ετσι ειπε η Λια - Full ανανεωση με φοβερο κορμι και μαλλι , η οποια εργαζεται και αυτη-. Τεμαχια 2. Νταιανα ρωσιδα γυρω στον μεσο ορο με καλο μασαζ, και ελενη 40+ με φοβερες βυζαρες (για τους λατρεις,μαλλον 4,5). Απο εβδομαδα ειπε η Λια θα εχει 5-7 λαδοκορες.Ιδωμεν.
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 6.555
Το μαγαζι ειναι Κουντουριωτου 144 σταθερο και ακουνητοΤελικά άλλαξε διεύθυνση ή όχι;
Να το πούμε αν είναι στο συντονιστή να αλλάξει τίτλο!
silverpalm
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 48
- Like
- 12
- Πόντοι
- 2.930
επίσκεψη χθες. ακόμα το φτιάχνει το μαγαζί η λία. έχει μόνο 2 δωμάτια λέει κ έτσι μόνο 3 κοπέλες. την αφροδίτη (δεν την είδα), την άννα (χοντρούλα που είχε από το παλιό μαγαζί) κ την νταϊάνα (νομίζω την κοκκινομάλλα που έπαιζε παλιά στη φίλωνος αν κ μου φάνηκε ακόμα νέα οπότε μπορεί να κάνω λάθος). ρώτησα κ την λία ότι ακούω πλέον ότι μπαίνει κ μου τα μάσησε λίγο αλλά ναι μασαζάρει πλέον κ η ίδια.
athal
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 39
- Like
- 4.682
- Πόντοι
- 6.555
μασαζαρει που λεει ο λογος...αλλα απο το αλλο ειναι καυλακι μεγαλο.ρώτησα κ την λία ότι ακούω πλέον ότι μπαίνει κ μου τα μάσησε λίγο αλλά ναι μασαζάρει πλέον κ η ίδια.
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Και τι τιμές παίζουν εκεί;; 60€ +20€ όπως και στα υπόλοιπα;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 0