Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Κουντουριώτου 144, Πειραιάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giannis Sperminator
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 261
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Μου φαίνεται οτι αυτο που συμβένει ειναι οτι αντι να καθονται στο καναπε του σπιτιού τους να βλέπουνε ρούλα και τατιάνα (σύντομα ξανα κοντα μας απο οτι ακουω) κάθονται στον καναπέ του ιδρύματος με παρέα και μπορεί να τουσ ακουμπήσει και κάνα ευρώ κάνας τυφλός η κάνας άσχετος ή τώρα που δεν παίζει και καύσιμο κάνας που μένει κοντά και δεν μπορεί να πάει αλλού

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Σήμερα το απογευματάκι χτύπησα αλλά επικράτησε απόλυτη σιγή. Καμία απάντηση

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη εχθες απογευμα...επαθα πλακα.......ονομα Αφροδιτη.....για λατριες πιπινιων

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για πες καμιά λεπτομέρεια, ρε φίλε.

pigasos_

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
25
Like
75
Πόντοι
10
Ρε συναδελφοι τι ασχοληστε?? το μαγαζι δεν λεει κατι αξιολογω.στις τιμες που ζηταει :think:..κατι αλβανεζες τριτης κατηγοριας εχει!! ειναι περιτο να γραφουμε... :jerking:

sossat

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδες κ εγω πηγα χτες το μεσημερι....και ηταν κ οι 3.....για τον :bigdick:με το που τις βλεπω παω να τη κανω κ μου λεει μια νταγκα σπαζα.....απο 4 οκτωβριου θα παμε Γρηγοριου Λαμπρακη 132 στο 5ο,με καινουργια τεμαχια.....τωρα τι να πω.....θα παω 4 του μηνα κ θα ενημερωσω....βεβαια δε νομιζω να αλλαξει κατι αλλα θα παω απο περιεργεια μπας και....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
μονο για κολομπαρα αξιζει ο πειραιας. στα λοιπα μαυριλα  :s&m_2:

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα και στην υποδοχή η Λια, πλήρως ανανεωμένη.......αυτά του συναδέλφου περι μεταφοράς στη Γρ. Λαμπράκη σαν μούφα μου ακούγεται

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.682
Πόντοι
6.555
Το μαγαζι ανανεωνεται και δεν μεταφερεται. Ετσι ειπε η Λια - Full ανανεωση με φοβερο κορμι και μαλλι , η οποια εργαζεται και αυτη-. Τεμαχια 2. Νταιανα ρωσιδα γυρω στον μεσο ορο με καλο μασαζ, και ελενη 40+ με φοβερες βυζαρες (για τους λατρεις,μαλλον 4,5). Απο εβδομαδα ειπε η Λια θα εχει 5-7 λαδοκορες.Ιδωμεν.

arizon

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2007
Like
9
Πόντοι
0
ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Η ΛΙΑ.....ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΙ 3   :oΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΠΗΡΑΜΑΙ ΓΙΑ ....ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΠΕΡΑΣΑΑΑΑΑΑ ΣΟΥΠΕΡ..ΣΥΣΤΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ *P

Πολύ καλό λεξικό είναι του Μπαμπινιώτη και
πολύ καλή γραμματική του Τριανταφυλλίδη.
(Σύνολο και για τα δύο το πολύ το 1/2 μιας επίσκεψης...)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.534
Πόντοι
17.470
για να καταλαβω ειναι η ιδια η Λια που δουλευε στην καραισκου??
και αν ΝΑΙ τωρα μπαινει και για μασαζ και για τα περαιτερω??

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Το μαγαζι ανανεωνεται και δεν μεταφερεται. Ετσι ειπε η Λια - Full ανανεωση με φοβερο κορμι και μαλλι , η οποια εργαζεται και αυτη-. Τεμαχια 2. Νταιανα ρωσιδα γυρω στον μεσο ορο με καλο μασαζ, και ελενη 40+ με φοβερες βυζαρες (για τους λατρεις,μαλλον 4,5). Απο εβδομαδα ειπε η Λια θα εχει 5-7 λαδοκορες.Ιδωμεν.
Πόσο στραβός και βλάκας είμαι τελικά...Μέχρι πέρυσι τέτοια εποχή δούλευα σε φαρμακευτική εταιρία και είχα περιοχή ευθύνης όλο τον Πειραιά και τα περίχωρά του! Οι περισσότεροι γιατροί μου στην Κουντουριώτου και γύρω γύρω και να μην έχω πάρει πρέφα όμως...?!?!?!?! Μπράβο μου...όχι μπράβο μου....

bou_asd

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Απρ 2006
Κριτικές
11
Like
49
Πόντοι
1.992
Τελικά άλλαξε διεύθυνση ή όχι;
Να το πούμε αν είναι στο συντονιστή να αλλάξει τίτλο!

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
επίσκεψη χθες. ακόμα το φτιάχνει το μαγαζί η λία. έχει μόνο 2 δωμάτια λέει κ έτσι μόνο 3 κοπέλες. την αφροδίτη (δεν την είδα), την άννα (χοντρούλα που είχε από το παλιό μαγαζί) κ την νταϊάνα (νομίζω την κοκκινομάλλα που έπαιζε παλιά στη φίλωνος αν κ μου φάνηκε ακόμα νέα οπότε μπορεί να κάνω λάθος). ρώτησα κ την λία ότι ακούω πλέον ότι μπαίνει κ μου τα μάσησε λίγο αλλά ναι μασαζάρει πλέον κ η ίδια.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.682
Πόντοι
6.555
ρώτησα κ την λία ότι ακούω πλέον ότι μπαίνει κ μου τα μάσησε λίγο αλλά ναι μασαζάρει πλέον κ η ίδια.
μασαζαρει που λεει ο λογος...αλλα απο το αλλο ειναι καυλακι μεγαλο.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Και τι τιμές παίζουν εκεί;; 60€ +20€ όπως και στα υπόλοιπα;

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!