apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Καλα ρε τύποι, εναν συγγενη (πατερα, αδελφο, συζυγο) να της πει να μην βγει στην παρελαση σαν πουτάνα, δεν εχει?
Αντε......ακόμα το ψάχνεις? Βρήκες τίποτα?εμενα κατι μου λεει αυτη η φωτο... κατσε να το ψαξω λιγο...
εχει χαθει η μπαλα....
δεν καταλαβαινω ... θεωρει υπευθυνους όλους εμας που ασχοληθηκαμε μαζι της για το ψυχολογικο προβλημα που της δημιουργηθηκε?
μα καλα , σε ποια πολιτισμενη χωρα θα τολμουσε καποιος να κανει μια τετοια εμφανιση σε μια τοσο σημαντικη γιορτη του εθνους?
προφανως δεν αντιλαμβανεται η κυρα δασκαλα τους συμβολισμους μια τετοιας μερας οπως η εθνικη εορτη
προφανως δεν καταλαβε οτι πηγαινε σε παρελαση η οποια αναμεσα στα αλλα τιμαει και νεκρους πεσοντες για την πατριδα
θελει πολυ σκεψη και φιλοσοφια για να καταλαβουμε οτι η εμφανιση της ηταν εμφανιση εκδιδομενης ή ψαχνομενης καριολας?
εδω την αλλη την εδιωξαν απο τους Ολυμπιακους αγωνες για ενα σχολιο της στο facebook και στους περισσοτερους φανηκε λογικο.
αλλα αφου εχει καταργηθει καθε έλεγχος σε ολη την κοινωνια μας περιμενουμε να συμπεριφερθει κοσμια μια καριολα στην οποια δεν επιτρεπει το συστημα να ασκηθει έλεγχος? ποιος διευθυντης σχολειου θα τολμουσε να της απογορευσει να παρελασει μ αυτη την αφιεση? ουτε σε μαθητρια ή μαθητη εχει το δικαιωμα
δεν παει στο διαολο λεω εγω... που θελει να βγει και απο πανω
Πραγματικό δράμα! :'([size=16pt]Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η δασκάλα με τα ξανθά μαλλιά που έκλεψε την παράσταση στην παρέλαση
[/size]
[move] [/move]
Το δράμα της γυμνάστριας...Η γυμνάστρια με τα ξανθά μαλλιά και την εντυπωσιακή αμφίεση έκλεψε την παράσταση στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας. Με μπλουζάκι στράπλες, κολλητό παντελόνι και μποτάκι ψηλοτάκουνο παρέλασε συνόδευσε τους μαθητές του 61ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.
Οι φωτογραφίες της, όπως ήταν φυσικό, έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και συνοδεύτηκαν από διάφορα σχόλια που στην πλειοψηφία τους ήταν κολακευτικά για την δασκάλα. Ωστόσο, η ίδια από την περασμένη Δευτέρα ζει το προσωπικό της δράμα...
Η καλλίγραμμη γυμνάστρια, σύμφωνα με την Espresso, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη έγινε το επίκεντρο της προσοχής των media.
Η γυμνάστρια με τα ξανθά μαλλιά και την εντυπωσιακή αμφίεση έκλεψε την παράσταση στην μαθητική παρέλαση της Αθήνας. Με μπλουζάκι στράπλες, κολλητό παντελόνι και μποτάκι ψηλοτάκουνο παρέλασε συνόδευσε τους μαθητές του 61ου Δημοτικού Σχολείου Αθηνών.
Η καλλίγραμμη γυμνάστρια, σύμφωνα με την Espresso, βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει πως από τη μία στιγμή στην άλλη έγινε το επίκεντρο της προσοχής των media. Ακόμα, φοβάται και για την δουλειά της.
Καθηγητές και γονείς των μικρών μαθητών, μιλώντας στην εφημερίδα, την υπερασπίστηκαν κάνοντας λόγο για μία συνεσταλμένη μητέρα και νοικοκυρά που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. “Αυτό που έγινε με την Ελένη είναι απαράδεκτο. Έπεσαν όλοι πάνω της να την κρεμάσουν, επειδή είναι όμορφη, εντυπωσιακή και γυμνασμένη”, αναφέρουν χαρακτηριστικά οι συνάδελφοί της τονίζοντας πως τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν πικρόχολα.
Η εφημερίδα κάνει λόγο και για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του 17χρονου γιου της ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας τα σχόλια για την μητέρα του. Ο σύζυγός της, που εργάζεται στην ΕΥΔΑΠ, δεν μπορεί να το πιστέψει ότι η γυναίκα του έγινε πρωτοσέλιδο.
www.tlife.gr/Article/news-daskala/0-9-53587.html]http://www.tlife.gr/Article/news-daskala/0-9-53587.html[/url]
Ειναι μέλος ο γιος στο μπου??[size=16pt]
Η εφημερίδα κάνει λόγο και για την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του 17χρονου γιου της ο οποίος ξέσπασε σε λυγμούς βλέποντας τα σχόλια για την μητέρα του.
Τύπε, ειναι απο τις περιπτωσεις, που καποια ντυνεται σαν ξεκωλο στον περιγυρο της αλλά κανενας δεν παιρνει το θαρρος να της το πει, κι αυτη συνηθιζει οτι ειναι νορμαλ.Ασε μας ρε ''δασκαλα'' που εισαι σε ασχημη ψυχολογικη κατασταση....πας σα τσοντα στη παρελαση να συνοδεψεις παιδια του δημοτικου...και νομιζεις δεν θα σε σχολιασουν......
Ελα τωρα σε παρακαλω...ημαρτον!
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧ.Ειναι σαν τις περιπτώσεις που πρώτα κάνουν παράλληλες σχέσεις και αφού τις ανακαλύψουν τότε διαπιστώνουν ότι ειναι πουτάνες και βάζουν τα κλάματα για να τις λυπηθούν οι κερατάδες και να τις παρηγορήσουν από πάνω. Η πλάκα ειναι οτι κάποιες φορές το καταφέρνουν:
-"Σου φέρθηκα απαίσια, μου αξίζει να με χωρισεις"
-"Δεν πειράζει μωρό μου, μη στεναχωριέσαι"
"Δεν πειραζει μωρο μου, μη στενοχωριεσαι. Εγω εφταιγα, σε ειχα παραμελησει".Ειναι σαν τις περιπτώσεις που πρώτα κάνουν παράλληλες σχέσεις και αφού τις ανακαλύψουν τότε διαπιστώνουν ότι ειναι πουτάνες και βάζουν τα κλάματα για να τις λυπηθούν οι κερατάδες και να τις παρηγορήσουν από πάνω. Η πλάκα ειναι οτι κάποιες φορές το καταφέρνουν:
-"Σου φέρθηκα απαίσια, μου αξίζει να με χωρισεις"
-"Δεν πειράζει μωρό μου, μη στεναχωριέσαι"