jaygatsby
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 346
- Πόντοι
- 86
ΞΑΝΑΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
η δεύτερη είναι κλασσικό χαμηλοκώλικο ελλεεινικό νυμφίδιο.
ΞΑΝΑΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Δες και αυτή,αν δεν την έχεις δει στην σελίδα 5,αλλά δώσε βάση στο βυζί και στην ρώγα,γιατί δεν φοράει σουτιέν και είναι διαφανές :o το....ας το πούμε μπλουζάκι......ΞΑΝΑΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
Μια ωραια γυναικα δε χρειαζεται να ντυνεται ετσι για να επιδεικνυει τα καλη της. Μην κολλας μονο στο θεμα οτι ειναι 'δασκαλα' της βουρτσας.Βούδα..."Πώς μπορώ να είμαι χαρούμενος, όταν γύρω μου υπάρχουν όντα που γερνούν, αρρωσταίνουν και πεθαίνουν;"
Δες και αυτή,αν δεν την έχεις δει στην σελίδα 5,αλλά δώσε βάση στο βυζί και στην ρώγα,γιατί δεν φοράει σουτιέν και είναι διαφανές :o το....ας το πούμε μπλουζάκι......
γυμναστρια λεει η υπερμουρα ξανθια γιατρε
αναμενομενο
ρωσκα γιατρε??Ρωσσιδι - πρλωην αθλήτρια ,,, στα νιάτα της ....
θα μπορουσε να δουλευει Αγκύρας 12 .....
ρωσκα γιατρε??
το ποιο ωραιο το ειπε ο Χιος (μακελειο). Το παντελονι λεει χωριζε τους γλουτους
Αυτή είναι δασκάλα από την Κρήτη,που κάποιοι ανέφεραν παραπάνω......
Την βρίσκω πολύ όμορφη και πολύ κομψή......
Δυστυχώς αυτό δεν πρόκειται να γίνει........Αυτές πάνε στην παρέλαση όπως λες, γιατί την βλέπουν ως ευκαιρία για πασαρέλα (και εμείς πηγαίνουμε,όσοι πάνε,για να παίρνουμε μάτι )Αντε και στην 25 Μαρτιου με μπικινι...
Κατα τ' αλλα 6/10 I would bang
Ελλεηνιδες, η παρελαση δεν ειναι ευκαιρια για πασαρελα, κατι σημαινουν αυτες οι ημερες, ψαξτε το λιγο
Έτσι ακριβώς.......Αυτή η ΓΥΝΑΙΚΑ μάλιστα, η πιο όμορφη παρουσία δασκάλας που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια σε μαθητική παρέλαση ...
Εντάξει, δεν με ενδιαφέρει να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν έχω κάνει παρέλαση έτσι και αλλιώς....για να βλέπω γκομενάκια πήγαινα μόνο....Ολλανδέ,αυτό το συζητάνε χρόνια τώρα..........ίσως κάποια στιγμή το κάνουν,τόσα έχουν κάνει εκεί θα κολλήσουν??