Νέα

Κουκλαρα η ξανθια( milf) δασκαλα στην παρελαση!!!!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johnys77777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 170
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
οταν ασχολουμαστε με κατι τετοια,μετα απορουμε γιατι το θεμα μουνι στην ελλαδα εχει παρει μυθικες διαστασεις...

εε καλα εισαι γενικα το γεγονος οτι υπάρχουν αντρες που σφυριζουν την στιγμη που βλέπουν μια γυναικα σε παρελαση ετσι ε καταλαβαινεις τοτε ποσο εκτος τοπου και χρονου ειμαστε ετσι? αλλα κλασσικα μολις την παθει καποιος ααα ουυυ οι πουτανες οι ελληνιδες κτλπ  :2funny: :2funny:

Geo Dol

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2013
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
66
οταν ασχολουμαστε με κατι τετοια,μετα απορουμε γιατι το θεμα μουνι στην ελλαδα εχει παρει μυθικες διαστασεις...
Έχουμε πολλούς πιρφόρους στην Ελλάδα,είναι γεγονός.

Δυστυχώς δεν παραδειγματιζόμαστε καθόλου από χώρες όπως η Σ.Αραβία ή το Κατάρ που τις έχουν τις γυναίκες απλά και μόνο χυσοντουλάπες. :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Έχουμε πολλούς πιρφόρους στην Ελλάδα,είναι γεγονός.

Δυστυχώς δεν παραδειγματιζόμαστε καθόλου από χώρες όπως η Σ.Αραβία ή το Κατάρ που τις έχουν τις γυναίκες απλά και μόνο χυσοντουλάπες. :P

:jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Σκατά στα μούτρα κάθε τσαχλοκούδουνου που νομίζει ότι η παρέλαση είναι πασαρέλα.
Υπάρχουν άλλες 363 μέρες για να βρει γαμιά.
Σωστος.
Πρεπει να κατανοησει η ανεγκεφαλη ξανθια οτι δεν ηταν παρελαση κωλων, αλλα εθνικη παρελαση.
Συν τοις αλλοις με τα προσοντα που εχει υπαρχουν ενα σωρο που θα τη βολεψουν.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ....
Αν αυτη διδασκει παιδεια, τοτε εγω ειμαι ο Βουδας....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σωστος.
Πρεπει να κατανοησει η ανεγκεφαλη ξανθια οτι δεν ηταν παρελαση κωλων, αλλα εθνικη παρελαση.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ....

+1000000000000000000000000000

Elrick81

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Σωστος.
ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ....

Βούδα..."Πώς μπορώ να είμαι χαρούμενος, όταν γύρω μου υπάρχουν όντα που γερνούν, αρρωσταίνουν και πεθαίνουν;"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δώστε βάση στην γκριμάτσα της γιαγιάς

greekstars-1383046869-U133554.jpg

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Την επόμενη φορά θα φροντίσει να αφήσει τον κόλο της στο σπίτι. Επίσης για να δείχνει καλή δασκάλα πρέπει να φοράει φούστα κάτω από το γόνατο και μπλουζάκι με λαιμόκοψη.
Ρε παλικάρια σε μια “εθνική” παρέλαση παρωδία η εμφάνιση της κοπέλας σας πείραξε?
Έχετε πάει ποτέ σε σχολεία να δείτε πώς κυκλοφορούν μαθήτριες και δασκάλες και δεν ασχολείται κανείς?
Θίχτηκε η εθνική σας υπερηφάνεια που διαγράφηκε ο κόλος της κοπέλας μέσα από το κολάν?
Εμένα η εθνική μου υπερηφάνεια θίχτηκε από τον αριθμό των αλλοδαπών σημαιοφόρων που δίκαια κράτησαν τη σημαία αφού τα εθνικά υπερηφάνα Ελληνάκια τα έχουν γραμμένα όλα κανονικά και  οι εθνικά υπερήφανοι γονείς ασχολούνται με κόλους στις παρελάσεις..
.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Καλα γεγονος....μια εμφανισιμη γκομενα να βγει σε φωτογραφια στα μηντια γινεται εθνικο γεγονος αμεσως...αστα να πανε  :2funny: :2funny:

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.751
Πόντοι
3.506
Η απαντηση απο τους πιτσιρικαδες....

mathitis_arx-1.png

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.171
Πόντοι
7.195
βρε δεν αφηνετε τις σαχλες να βρουμε κανα τηλεφωνο απο την κυρια να στησουμε μαγαζακι να την ευχαριστηθουμε ολοι να ευχαριστηθει και κουκλι γιατι πολυ μη...μανα την κοφτο !!!!

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

:smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom