Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Aς μας παει κάποιος αχάριστος απ'αυτούς που χλευάζουν τον Πέτρο αν δεν ήταν αυτός θα ξέρατε να ψωνίσετε μανικετόκουμπα;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΒΛΑΧΟΙ!!!!!!!!!!

Αυτες οι συζητησεις για εργασιακα και εργοδοτες εδω μεσα, παντα καταληγουν σαν διαλογος καφενειου μεταξυ ηλικιωμενων οπαδων του Μπαμπη Παπαδημητριου :blahblah1:....κουραστικοοοο  :tired:

lavios

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Κριτικές
31
Like
554
Πόντοι
1.226
   Για πες ρε μαλακοκαύλη, που όλα τα ξέρεις.... Ποιος πλήρωνε παχυλούς μισθούς 20 χρόνια και ξαφνικά σταμάτησε να πληρώνει; Ο Κωστόπουλος;

Το τρελό αγόρι, ο συγχωριανός μου από το Βόλο, που χρωστάει σε όλους όσους μιλούν ελληνικά;
  Που του δίνεις το χέρι σου και μετράς τα δάχτυλά σου μετά  να δεις αν είναι πάλι πέντε;

Ρε χασοδίκη σάλτα και γαμήσου ρε ξερόλα....  Μας έγινες και τιμητής των πάντων.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Πολλούς μπον βιβέρ βγάζει ο κοσμοπολίτης Βόλος!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Αυτες οι συζητησεις για εργασιακα και εργοδοτες εδω μεσα, παντα καταληγουν σαν διαλογος καφενειου μεταξυ ηλικιωμενων οπαδων του Μπαμπη Παπαδημητριου :blahblah1:....κουραστικοοοο  :tired:

Φίλε,οι κομπλεξικοί(με την επιτυχία του άλλου) προφανώς αριστεροί του κώλου,επιθυμούν κάθε επιχειρηματίας να υπογράψει συμβόλαιο ισόβιας επιτυχίας,ισόβιων κερδών και ισόβιας ανάπτυξης της επιχείρησής του....

το αντίθετο σενάριο δεν τους απασχολεί!!!!ας κόψει το λαιμό του ο κάθε Κωστόουλος ή ταδόπουλος....

το γεγονός ότι πόνταρε όλο το κεφάλαιό του σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα που στη χώρα μας τουλάχιστον είναι από τις πιο επικίνδυνες(σχεδόν αυτοκτονική),δεν σημαίνει κάτι για τον ανεγκέφαλο που απαιτεί όπως προείπα ΙΣΟΒΙΟ συμβόλαιο κερδοφορίας!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μπον βιβέρ? Λιιιιιι και Νιιιιιιιιι

Θα έπρεπε να ντρέπεται, είναι δυνατόν ο πιο super cool μάγκας, πανεπιστήμονας της Ελλάδας να είναι κολλητός της Καρολίνας της Παγκόσμιας, της γνωστής θείτσας που ξαναβγαίνει στο κλαρί?

Λέτε να φταίει η πτώχευση και γιαυτό βγαίνει η παγκόσμια για πουτσοκάματο?

:2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Φίλε,οι κομπλεξικοί(με την επιτυχία του άλλου) προφανώς αριστεροί του κώλου,επιθυμούν κάθε επιχειρηματίας να υπογράψει συμβόλαιο ισόβιας επιτυχίας,ισόβιων κερδών και ισόβιας ανάπτυξης της επιχείρησής του....

το αντίθετο σενάριο δεν τους απασχολεί!!!!ας κόψει το λαιμό του ο κάθε Κωστόουλος ή ταδόπουλος....

το γεγονός ότι πόνταρε όλο το κεφάλαιό του σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα που στη χώρα μας τουλάχιστον είναι από τις πιο επικίνδυνες(σχεδόν αυτοκτονική),δεν σημαίνει κάτι για τον ανεγκέφαλο που απαιτεί όπως προείπα ΙΣΟΒΙΟ συμβόλαιο κερδοφορίας!!!

ΠΑΛΕΡΜΟ

Το χεις χάσει. Τίποτα δεν ποντάρισε. Εβαλε την ΙΜΑΚΟ στο χρηματιστηριο με τιμή μετοχης 10 φορές την αξία της εταιρείας.

Και τη πήγε 5 φορές πάνω ακόμη

Πολλαπλάσια τα έβγαλε τα κεφάλαιά του. Χρηματιστηριακό παιχνίδι χειραγωγησης έκανε μαζί με 2 χρηματιστές. Τίποτα παραπάνω.

Ούτε κανέναν επιχειρηματικό σκοπό είχε. Μέσα στη μαλακία σου είπες και μια σωστή κουβέντα. "... σε μια επιχειρηματική δραστηριότητα που στη χώρα μας είναι από τις πιο επικίνδυνες...."

Τον έχεις για τόσον μαλάκα να πετάξει λεφτά σε ένα τέτοιο εγχέιρημα;  Εγώ όχι.

Σχεδιασμένο από πριν ήταν. Βγάλανε όλοι λεφτά. Χρηματιστηριακές, δικηγόροι, ο ιδιος. όλοι ευτυχισμένοι.

Οι μόνοι που πήραν τον πούλο ήταν οι εργαζόμενοι και οι μέτοχοι της ΙΜΑΚΟ.

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
τότε ναι,το έκαναν όλοι ανεξαιρέτως!!!

σε αυτό συμφωνώ

δεν ξέρω αν ήταν νόμιμο(μάλλον ναι),ηθικό όμως δεν ήταν.

εγώ αναφέρομαι γενικά στην επιχειρηματική του πορεία,κυρίως πριν αλλά και μετά το Χρηματιστήριο

αν το ΚΛΙΚ πουλούσε 1000 φύλλα και έκλεινε σε 3 μήνες,τώρα δεν θα μιλούσε κανείς.
το ίδο ισχύει για κάθε επιχειρηματικ'η προσπάθεια,από περίπτερο μέχρι τάνκερ

κρίνεται από το καταναλωτικό κοινό

δοκίμασε κι εσύ κάτι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τότε ναι,το έκαναν όλοι ανεξαιρέτως!!!

σε αυτό συμφωνώ

δεν ξέρω αν ήταν νόμιμο(μάλλον ναι),ηθικό όμως δεν ήταν.

εγώ αναφέρομαι γενικά στην επιχειρηματική του πορεία,κυρίως πριν αλλά και μετά το Χρηματιστήριο

αν το ΚΛΙΚ πουλούσε 1000 φύλλα και έκλεινε σε 3 μήνες,τώρα δεν θα μιλούσε κανείς.
το ίδο ισχύει για κάθε επιχειρηματικ'η προσπάθεια,από περίπτερο μέχρι τάνκερ

κρίνεται από το καταναλωτικό κοινό

δοκίμασε κι εσύ κάτι.

Μου αρκούν οι μαλάκες που αγοράζουν μετοχές. Το μεροκάματο βγαίνει. Δεν έχω παράπονο.

gregoo

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
1
Από την ΙΜΑΚΟ πάντως, φάγανε αρκετά εκατομμύρια δολλάρια από τον Πατέρα... Ο οποίος παίζει να είναι σχεδόν άφραγκος τώρα (κανα 4αρι εκατομμύρια δολλάρια έχει στην άκρη, πάνε το 100 περίπου που είχε πριν από 4 χρόνια)... Αυτό από πρώτο χέρι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Από την ΙΜΑΚΟ πάντως, φάγανε αρκετά εκατομμύρια δολλάρια από τον Πατέρα... Ο οποίος παίζει να είναι σχεδόν άφραγκος τώρα (κανα 4αρι εκατομμύρια δολλάρια έχει στην άκρη, πάνε το 100 περίπου που είχε πριν από 4 χρόνια)... Αυτό από πρώτο χέρι.

:thumbsup:

Να κάποιος που είπε ένα όνομα και δείχνει να ξέρει πόσο "σοβαρός" επιχειρηματίας είναι ο Πετράκης....

Αν θέλετε να μιλήσουμε για σοβαρούς επιχειρηματίες, πείτε για τον Οικονόμου, ή τον Κυρ Γιάννη τον Αγγελικούση, ή τον Μυτιληναίο που οι περισσότεροι τον ξέρετε.

Μη μιλάμε τώρα για την καπότα τον Πετράκη...

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Ο Palermo δεν μας έχει πεί ακόμα με τι ασχολείται.. Δεν έχω καταλάβει,ντρέπεται... :rolleyes:

julian73

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
73
Πόντοι
1
Θυμάμαι, την πρώτη μέρα διαπραγμάτευσης της ΙΜΑΚΟ, ο Κωστόπουλος βγήκε και πούλησε μετοχές αξίας 1,5 δις δρχ. (Οι μεγαλομέτοχοι γνωσοποιούσαν τις συναλλαγές τους). Με το που είδα αυτό, δεν ασχολήθηκα καθόλου με την μετοχή του. Η κατάληξη της, ήταν προδιαγεγραμένη από την αρχή.. Όπως τα λέει ο ποδολάγνος είναι..

Επισκέπτης
Ο Palermo δεν μας έχει πεί ακόμα με τι ασχολείται.. Δεν έχω καταλάβει,ντρέπεται... :rolleyes:

Μόρτη, με τον έρμο έχουμε πει την τελευταία πρώτη εδώ μέσα.
Αλλά
Δεν είναι υποχρεωμένος να βγει και να δηλώσει εδώ μέσα το επάγγελμά του.
Επίσης πληροφοριακά, παίζει να γνωρίζει το 90% των μελών που νταραβερίζονται εδώ μαζί του το τι δουλειά κάνει..

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

Mαγαζί με είδη ψησίματος
κάρβουνα,προσανάμματα,ψησταριές,σχάρες,οινόπνευμα κλπ

τί κέρδισες ΄τωρα?

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Χρησιμοποιημένες μόνο

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.485
Πόντοι
1.720
θα περίμενε κανείς από εξελιγμένα μυαλά να μην έχουν μια μανιχαϊστική αντιμετώπιση ενός όντως περίπλοκου θέματος

σίγουρα ο εν λόγω κύριος έχει θετικές πλευρές, πχ γνωρίζω εξ ιδίας αντιλήψεως ότι είναι έξυπνος, πολύ έξυπνος

ταυτόχρονα όμως έχει την εγγενή αντιπαθητική αύρα του αυτοδημιούργητου καίσαρα

κόντεψε να τρελλάνει τα πιτσιρίκια με άρθρα αλήστου μαλακίας : αυτά είναι τα 40 πράγματα που πρέπει να έχει κάνει ένας άντρας πριν τα 40 !

είμαι σίγουρος ότι ακόμα κι ο ίδιος έχει μετανοίωσει για την πτωχαλλαζονεία του και την στρατηγική του πούρο + μωλτ + καλή (λέμε τώρα) ζωή + μούρη στην πιτσιρικαρία

βοήθησε ότι πολύ εφυώς αποενοχοποίησε τον ερωτισμό και έδειξε και μερικά ωραία μουνάκια γυμνά (φάτε μάτια ψάρια)

σίγουρα έχει ζήσει ενδιαφέρουσα ζωή και (ειλικρινά όμως) ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ! Μου την σπάει απλά τώρα που το παίζει φτωχός και καλά και τσάι και συμπάθεια

άντρας δεν είναι αυτός που πίνει δυο μπουκάλια βότκες στην καθησιά του, ούτε αυτός που έχει γαμήσει 962 γκόμενες

άντρας είναι αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του κι άρα δεν συμβαδίζουν τα κολλέγια και τα κυριλίκια με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα προς τους εργαζόμενους

και προσοχή ρε μάγκες : ΔΕΝ ήταν όλοι οι εργαζόμενοι ίδιοι, ήμαρτον πια με την καραμέλα

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Δεν είναι υποχρεωμένος να βγει και να δηλώσει εδώ μέσα το επάγγελμά του.

Δεν είπα ότι είναι υποχρεωμένος.. Άλλα γιατί να μην το πεί; Κακό είναι;

Επίσης πληροφοριακά, παίζει να γνωρίζει το 90% των μελών που νταραβερίζονται εδώ μαζί του το τι δουλειά κάνει..

Aυτό δεν το κατάλαβα :think:

Mαγαζί με είδη ψησίματος
κάρβουνα,προσανάμματα,ψησταριές,σχάρες,οινόπνευμα κλπ

τί κέρδισες ΄τωρα?

Τίποτα, άπλά μου λύθηκε η απορία :P Είμαι λίγο περίεργος και κουτσομπόλης :P

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
θα περίμενε κανείς από εξελιγμένα μυαλά να μην έχουν μια μανιχαϊστική αντιμετώπιση ενός όντως περίπλοκου θέματος

σίγουρα ο εν λόγω κύριος έχει θετικές πλευρές, πχ γνωρίζω εξ ιδίας αντιλήψεως ότι είναι έξυπνος, πολύ έξυπνος

ταυτόχρονα όμως έχει την εγγενή αντιπαθητική αύρα του αυτοδημιούργητου καίσαρα

κόντεψε να τρελλάνει τα πιτσιρίκια με άρθρα αλήστου μαλακίας : αυτά είναι τα 40 πράγματα που πρέπει να έχει κάνει ένας άντρας πριν τα 40 !

είμαι σίγουρος ότι ακόμα κι ο ίδιος έχει μετανοίωσει για την πτωχαλλαζονεία του και την στρατηγική του πούρο + μωλτ + καλή (λέμε τώρα) ζωή + μούρη στην πιτσιρικαρία

βοήθησε ότι πολύ εφυώς αποενοχοποίησε τον ερωτισμό και έδειξε και μερικά ωραία μουνάκια γυμνά (φάτε μάτια ψάρια)

σίγουρα έχει ζήσει ενδιαφέρουσα ζωή και (ειλικρινά όμως) ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ! Μου την σπάει απλά τώρα που το παίζει φτωχός και καλά και τσάι και συμπάθεια

άντρας δεν είναι αυτός που πίνει δυο μπουκάλια βότκες στην καθησιά του, ούτε αυτός που έχει γαμήσει 962 γκόμενες

άντρας είναι αυτός που αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεών του κι άρα δεν συμβαδίζουν τα κολλέγια και τα κυριλίκια με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα προς τους εργαζόμενους

και προσοχή ρε μάγκες : ΔΕΝ ήταν όλοι οι εργαζόμενοι ίδιοι, ήμαρτον πια με την καραμέλα

Ωραια και καλα ολα αυτα και οντως ηταν πρωτοπορια για εκεινη την εποχη, αλλα απο ενα σημειο και μετα το πραγμα με τα περιοδικα τετοιου τυπου εκτροχιαστηκε σε τετοιο βαθμο που πηξαμε στην φτηνια και στο βλαχοκιτσαριο....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  Κόκκινη σημείωση. Δεν λέω ό,τι να ναι. Κάποιοι εμπιστεύτηκαν τον Κωστόπουλο σαν αφεντικό. Δεν τους πλήρωσε. Επαιξαν μία επαγγελματική σχέση με ένα λαμόγιο κι έχασαν. Θυμήσου τα λόγια μου την πρωτη φορά που θα σε ρίξουν. Θα σου έρθει από κει που δεν το περιμένεις.

Πράσινη σημείωση. Δεν τεστάρω κανέναν. Αντιμετωπίζω τους πάντες ως λαμόγια και κοιτάζω να διασφαλίζω τα συμφεροντά μου όσο καλύτερα μπορώ.

Για αυτο εισαι μλκας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom