Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stealthgas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2014
Κριτικές
3
Like
498
Πόντοι
36
ΕΚΑΝΕ ΝΤΑΛΑΒΕΡΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΗΜΑΔΕΨΑΝ ΑΣΧΗΜΑ
ΤΟΝ ΣΚΥΛΟ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΚΑΝΕ 6ΜΗΝΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Ετσι εγινε, τον σαπισαν οι μπραβοι του σοκ

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Βασικά όλοι αυτοί ήταν η γενιά ΠΑΣΟΚ.Η νοοτροπία όσο παπάρας και να είσαι δεν έχει σημασία θα κάνεις το όνειρό σου πργματικότητα.Χα χα.Αμα ήξεραν αυτοί ποιοι τους γάμησαν.Αλλά θα το τραβήξουμε μέχρι τέλους είναι τεράστιο το μίσος.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
παλιολαμογιο = ναι αλλα ποιος ΔΕΝ ηταν?
διαπλεκομενος = ναι αλλα ποιος ΔΕΝ ηταν?
βρωμοπασοκος = ναι αλλα ποιος ΔΕΝ ηταν? (39% το χαμηλοτερο ποσοστο το 89 τυπε)
αποβλακωσε μια γενια = ο κωστοπουλος σου φταει, οκ δεκτον αλλα εχω και αλλους υπευθυνους για τη λιστα σου, και κυριως τους γονεις ολων αυτων, δευτερον τα σχολεια ολων αυτων, τριτον τα πανεπιστημια ολων αυτων και τεταρτον, τα ιδια αυτα ατομα που αν καταπιναν αμασητα ολα αυτα τοτε ηταν ειναι και θα ειναι ηλιθιοι. και φαινεται αναδρομικα οτι οντως ηταν ηλιθια ολα.
φεσωσε ολο το κοσμο = ναι οπως χιλιαδες αλλοι.
πουλαει μουρη και λαιφσταιλ = ναι εχει θρασσος και για αυτο τυπε τον βριζουν πια σχεδον ολοι οι ελληνες  :grin:

πολλοί δεν ήταν...

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
πολλοί δεν ήταν...

ναι βρε τυπε μου. αλλα λαμογιοι πασοκοκονεξαρισμενοι ηταν οι περισσοτεροι που καναν ΠΟΛΥ χρημα. δεν ειναι κακο, εγω δεν κατηγορω, αυτη ηταν η πραγματικοτητα τοτε. απλα ηθελα να υπογραμμισω οτι για αυτα που βριζουν τον κωστοπουλο ειναι ολοι λιγο υποκριτες αφου τα εκανε η μιση και βαλε ελλαδα. επειδη ειχε προβολη τον βριζουνε. και απο ζηλεια βεβαια που ηταν μια ζωη μεσα στα μουνια. γιατι ο ελληναρας ειναι ο πρωτος ζηλιαρης. να ψοφησει η γιδα του γειτονα και ετσι.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Έτσι λέγεται οτι πήδαγε την Ελενα Κοκκαλη  ;) Ο αστικός μύθος λέει οτι έχασε το σκύλο του και μετά απο 1-2 μέρες του τον έστειλαν ψητό στο φούρνο με πατάτες!! μετά από αυτό την έκανε για Αμερικα.

πότε;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
ναι βρε τυπε μου. αλλα λαμογιοι πασοκοκονεξαρισμενοι ηταν οι περισσοτεροι που καναν ΠΟΛΥ χρημα. δεν ειναι κακο, εγω δεν κατηγορω, αυτη ηταν η πραγματικοτητα τοτε. απλα ηθελα να υπογραμμισω οτι για αυτα που βριζουν τον κωστοπουλο ειναι ολοι λιγο υποκριτες αφου τα εκανε η μιση και βαλε ελλαδα. επειδη ειχε προβολη τον βριζουνε. και απο ζηλεια βεβαια που ηταν μια ζωη μεσα στα μουνια. γιατι ο ελληναρας ειναι ο πρωτος ζηλιαρης. να ψοφησει η γιδα του γειτονα και ετσι.

και επειδή ήταν οι περισσότεροι δεν ήταν κακό;; πολύ κακό ήταν αλλά όσο φταίει ο ίδιος που επηρέασε κόσμο με τα περιοδικά του, φταίνε όσοι τον στήριξαν όλα τα χρόνια που τα πράγματα ήταν αλλιώς...

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Μιας που η συζητηση τελειωμο δεν εχει...
Θα εκφρασω, συνοπτικα, γιατι ΔΕΝ εχω κανενα ζορι με τον Κωστοπουλο.

Γιατι δεν ζημιωσε σε τιποτα τη χωρα μου!

Δηλαδη, ΔΕΝ κατηγορειται για φοροδιαφυγη, ΔΕΝ ζημιωσε παραγωγικες μοναδες (οπως τοσοι και τοσοι γονοι βιομηχανων που εκλεισαν τα εργοστασια των γονιων, αφου τα λεηλατησαν) και ΔΕΝ εκλεψε δημοσιο χρημα. Ουτε επιδοτηθηκε!
Αρα, αντικειμενικα, δεν εχετε να του προσαψετε τιποτα.

Η "αυτοκρατορια" που εστησε ηταν δικη του, απο το μηδεν, και το κλεισιμό της δεν φερει αρνητικο προσημο. Απλα, επαναφορα σε μια προτερη κατασταση οπου δεν υπηρχαν αυτα τα περιοδικα - ραδιοφωνα κλπ.

Αισθητικα, δεν με χαλαει σε τιποτα, γτ ειναι αυτο που λεει κι ο Γεωργιου για τον Κλιντον ("μπαινει μες στη λιμουζινα, και η λιμουζινα χαιρεται"). Το λαιφσταιλ του δεν με απασχολει, αλλα ως παρατηρητης μπορω να πω οτι το εκανε σωστα. Με ΔΙΚΑ του, και οχι κλειψιμαιικα, λεφτα.

Νομιζω πως ο μονος παραγων εχθροτητας προς τον Κωστοπουλο ειναι ο φθονος.  ;)

ΥΓ Οσο για τους εργαζομενους, μην μου πειτε οτι σας επιασε ο πονος  :jerking:
Φωτογραφοι μουνιων, αρθρογραφοι περι μουνιων, στυλιστες, κακιασμενες αδερφες ηταν οι περισσοτεροι. Αντε και ενα 10-15% απο γραμματεις - λογιστες - τεχνικους, που στις καλες μερες επαιρναν 3πλασια και στις κακες μερες μειναν στο δρομο (ΟΧΙ απο απολυση, αλλα απο χρεωκοπια. Κανονικη και οχι μαϊμου...)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Μιας που η συζητηση τελειωμο δεν εχει...
Θα εκφρασω, συνοπτικα, γιατι ΔΕΝ εχω κανενα ζορι με τον Κωστοπουλο.

Γιατι δεν ζημιωσε σε τιποτα τη χωρα μου!

Δηλαδη, ΔΕΝ κατηγορειται για φοροδιαφυγη, ΔΕΝ ζημιωσε παραγωγικες μοναδες (οπως τοσοι και τοσοι γονοι βιομηχανων που εκλεισαν τα εργοστασια των γονιων, αφου τα λεηλατησαν) και ΔΕΝ εκλεψε δημοσιο χρημα. Ουτε επιδοτηθηκε!
Αρα, αντικειμενικα, δεν εχετε να του προσαψετε τιποτα.

Η "αυτοκρατορια" που εστησε ηταν δικη του, απο το μηδεν, και το κλεισιμό της δεν φερει αρνητικο προσημο. Απλα, επαναφορα σε μια προτερη κατασταση οπου δεν υπηρχαν αυτα τα περιοδικα - ραδιοφωνα κλπ.

Αισθητικα, δεν με χαλαει σε τιποτα, γτ ειναι αυτο που λεει κι ο Γεωργιου για τον Κλιντον ("μπαινει μες στη λιμουζινα, και η λιμουζινα χαιρεται"). Το λαιφσταιλ του δεν με απασχολει, αλλα ως παρατηρητης μπορω να πω οτι το εκανε σωστα. Με ΔΙΚΑ του, και οχι κλειψιμαιικα, λεφτα.

Νομιζω πως ο μονος παραγων εχθροτητας προς τον Κωστοπουλο ειναι ο φθονος.  ;)

ΥΓ Οσο για τους εργαζομενους, μην μου πειτε οτι σας επιασε ο πονος  :jerking:
Φωτογραφοι μουνιων, αρθρογραφοι περι μουνιων, στυλιστες, κακιασμενες αδερφες ηταν οι περισσοτεροι. Αντε και ενα 10-15% απο γραμματεις - λογιστες - τεχνικους, που στις καλες μερες επαιρναν 3πλασια και στις κακες μερες μειναν στο δρομο (ΟΧΙ απο απολυση, αλλα απο χρεωκοπια. Κανονικη και οχι μαϊμου...)

το ΥΓ είναι όλα τα λεφτά...

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
ΥΓ Οσο για τους εργαζομενους, μην μου πειτε οτι σας επιασε ο πονος  :jerking:

ενταξει τυπε αλλα αν εγω ειχα βαρεσει κανονι - που καποτε βαρεσα και ξερω το τσουξιμο - δεν θα πηγαινα εντος δωδεκαμηνου στη μυκονο να κανω ηλιοθεραπεια. δηλαδη χρωσταει ο πετραν 10 χιλιαρικα σε 2 παιδακια και μου πηγαινει μυκονο να καβλαντισει? ε ειναι προκλητικος μαλακας και καλα του κανουν και τον βριζουν.

για το αλλο που λες οτι βασικο προβλημα βεβαια ολης της ελλαδας που τον βριζει ειναι ο φθονος εχεις δικιο.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.919
Πόντοι
12.756
ενταξει τυπε αλλα αν εγω ειχα βαρεσει κανονι - που καποτε βαρεσα και ξερω το τσουξιμο - δεν θα πηγαινα εντος δωδεκαμηνου στη μυκονο να κανω ηλιοθεραπεια. δηλαδη χρωσταει ο πετραν 10 χιλιαρικα σε 2 παιδακια και μου πηγαινει μυκονο να καβλαντισει? ε ειναι προκλητικος μαλακας και καλα του κανουν και τον βριζουν.

για το αλλο που λες οτι βασικο προβλημα βεβαια ολης της ελλαδας που τον βριζει ειναι ο φθονος εχεις δικιο.

μετα το κανονι τυπε προβλεπετε να πας διακοπες να ξεκουραστεις και να χαλαρωσεις , εγω ετσι εκανα και ολα μια χαρα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
μετα το κανονι τυπε προβλεπετε να πας διακοπες να ξεκουραστεις και να χαλαρωσεις , εγω ετσι εκανα και ολα μια χαρα
Eσυ εισαι μεγαλη μούρη τύπε, θελω να γινω δικηγορος σου  :rockon:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.919
Πόντοι
12.756
Eσυ εισαι μεγαλη μούρη τύπε, θελω να γινω δικηγορος σου  :rockon:

θα το διωξω το πουστρακι , με εχει εκνευρισει , μονο να χρεωνει ξερει , θα παω στο γωνιακο με τους 'συνεργατες' , μιλησα με τον χοντρο  :sunglasses: νομιζα οτι την ειχε ριξει την χρεωση αλλα αυτος εκει σταθερος και στ αρχδια του ολα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
θα το διωξω το πουστρακι , με εχει εκνευρισει , μονο να χρεωνει ξερει , θα παω στο γωνιακο με τους 'συνεργατες' , μιλησα με τον χοντρο  :sunglasses: νομιζα οτι την ειχε ριξει την χρεωση αλλα αυτος εκει σταθερος και στ αρχδια του ολα
Χωρις να θελω να πω οτι συμβαινει με σενα, ξερεις ποσες φορες εχω δει συναδελφους, να ΑΡΜΕΓΟΥΝ κυριολεκτικα καποιους που ολοι τους θεωρουμε εξυπνους και να μην παιρνουν και χαμπαρι?

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306

υπαρχει νομος που λεει οτι αν χρωστας απαγορευεται να πας στην μυκονο;

αν πηγαινε αλιμο ας πουμε θα ηταν ενταξει;

παντως ειναι ο φθονος που τον βριζουν

εσυ παντως δεν εχεις τετοιο συναισθημα  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom