Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kontorevithoulis

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
καθομασταν λοιπον στην αιθουσα συσκεψεων στο κλικ ραδιο για μια διαφημηση το 1989. εγω ο αντωνης ο διαφημιστης ο γιαννης υπευθυνος λογιστηριου και ο παυλος παντρεμενος με γνωστο μοντελο της εποχης. λεγεμε για ενα προγραμμα διαφημισης ενος κλαμπ που δουλευα τοτε. ανοιγει η πορτα και μπαινει ο λαλιωτης. που εισαι ρε κωστα του λεει ο γιαννης? χεσε με του λεει αυτος,ημουνα με το γερο(Ανδεας Παπανδρεου) και με επρηξε μεχρι να προβαρουμε την ομιλια του την κυριακη....Υ.Γ.μαγκας ξεμαγκας ο κωστοπουλος κινησε μαζες. αλλο αν ηταν αυτος χωριατης και οι μαζες ηλιθιες. ετσι δεν γινεται παντα?

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
ναι σας πηρε ο πονος για τον κακομοιρη τον ψιλικατζη

Οχι θα μας παρει για τα λαμογια του σιναφιου σου. Ακηδες, Τσουκατους, Μαντεληδες, Κωστοπουλους, Λαυρεντιαδηδες κτλ

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Το 90% απο αυτούς που τον βριζουν πουλάγανε μούρη και ιστορία όσο είχαν λεφτά στην τσέπη...μολις άδειασε η τσεπη και κοπήκαν τα δανεικά αλλοι εγιναν αριστεροί κουλτουριάρηδες, άλλοι πατριώτες χρυσαυγιτες, αλλοι αντιφασίστες και άλλοι αεροψεκασμενοι Έλληνες...αα και κάποιες έγιναν θεούσες ενώ μέχρι εχθές τον επερναν και απο τους πόρους :grin:

ετσι τυπε οπως τα λες.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Οχι θα μας παρει για τα λαμογια του σιναφιου σου. Ακηδες, Τσουκατους, Μαντεληδες, Κωστοπουλους, Λαυρεντιαδηδες κτλ

μερικοι απο αυτους ειναι  φυλακη αν δεν το ξερεις

αι παραπερα τωρα

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Έτσι λέγεται οτι πήδαγε την Ελενα Κοκκαλη  ;) Ο αστικός μύθος λέει οτι έχασε το σκύλο του και μετά απο 1-2 μέρες του τον έστειλαν ψητό στο φούρνο με πατάτες!! μετά από αυτό την έκανε για Αμερικα.

Του εκαναν το σκυλο μπιλιες... Κι εγω αυτο ξερω.

Οσο για το ξυλο, δε νομιζω να ισχυει.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
12
Πόντοι
16
μερικοι απο αυτους ειναι  φυλακη αν δεν το ξερεις

αι παραπερα τωρα

Δεν εχει κινηση στο νημα του ΓΑΠ και απο το να καθεσαι ειπες να υπερασπιστεις τον παλιο συντροφο Κωστοπουλο;

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Το 90% απο αυτούς που τον βριζουν πουλάγανε μούρη και ιστορία όσο είχαν λεφτά στην τσέπη...μολις άδειασε η τσεπη και κοπήκαν τα δανεικά αλλοι εγιναν αριστεροί κουλτουριάρηδες, άλλοι πατριώτες χρυσαυγιτες, αλλοι αντιφασίστες και άλλοι αεροψεκασμενοι Έλληνες...αα και κάποιες έγιναν θεούσες ενώ μέχρι εχθές τον επερναν και απο τους πόρους :grin:
τι ενοεις ρε φιλε εγιναν θεουσες?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Εμεις τροφοδοτισαμε τις εμμονες και τις νευρωσεις του κωστοπουλου.εμεις συντηρρησαμε την τρελα του.εμεις τον εκμεταλλευτικαμε και οχι αυτος.και αυτος ενα θυμα ειναι οπως ολοι μας .ο πρωτος αναμαρτητος το λιθο βαλετο

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Εμεις τροφοδοτισαμε τις εμμονες και τις νευρωσεις του κωστοπουλου.εμεις συντηρρησαμε την τρελα του.εμεις τον εκμεταλλευτικαμε και οχι αυτος.και αυτος ενα θυμα ειναι οπως ολοι μας .ο πρωτος αναμαρτητος το λιθο βαλετο

καταντησε φιλοσοφικο το ζητημα....
παμε για καμια μπυρα.....

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Βαθύ....

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
Του εκαναν το σκυλο μπιλιες... Κι εγω αυτο ξερω.

Οσο για το ξυλο, δε νομιζω να ισχυει.

ΠΑΡΑΙΣΧΥΕΙ ΟΙ ΑΔΕΡΦΟΙ ΤΩΝ ΕΚΑΝΑΝ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΝΥΧΤΑ ΓΙΑ ΤΟ USA ΧΑΘΗΚΕ ΚΑΙ
ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΚΑΛΗΤΕΧΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6ΜΗΝΟ ΜΕ ΕΜΦΑΝΗ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ
:s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
παρα πολυ βαθυ.οι περισσοτεροι που τον κραζουν εδω μεσα δεν διαφερουν και πολυ απο αυτον.ισως μονο στη τσεπη.στα αλλα ιδιοι ειναι.μας αρεσει να ριχνουμε τις ευθυνες στους αλλους

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
37.736
Πόντοι
9.931
Και στην τελική αν δεν ήταν ο Κωστοπουλος να μας "διαφθείρει" θα ηταν κάποιος άλλος, εντωμεταξύ για τον Λυμπερη που είχε το STATUS δεν μιλάει κάνεις που αυτά που προωθούσε από τις σελίδες του ήταν τουλάχιστον 10 φόρες ακριβότερα από αυτά που είχε μέσα το NITRO.
Και ενα μικρο απόσπασμα απο συνεντευξη του Αρη Τερζοπουλου ...Βρέθηκα με τον Πέτρο Κωστόπουλο το '85. Τα είχε φτιάξει με την τότε γυναίκα μου Λάουρα Ντε Νίγκρις. Είχαμε ανοιχτό γάμο, κάναμε κι οι δυο ό,τι θέλαμε, γιατί να μην το γράψεις; Όλη η Αθήνα το ξέρει. Μου άρεσαν πολύ οι γυναίκες, αλλά συνέπεσε και να ερωτεύομαι και να μου αρέσουν και οι σχέσεις. Δεν νομίζω ότι συμβαίνει μόνο σε μένα αυτό. Τώρα πια λέω να με φυλάει ο Θεός να μη μου τύχει κάνας έρωτας. Μπορείς να είσαι ο πιο λογικός άνθρωπος και ο πιο αξιοπρεπής και με τον έρωτα να γίνεις ρεμάλι, να μπεις στη ζούγκλα και να μην ξέρεις πώς θα βγεις. Πληρώνεται ακριβά ο έρωτας... Πηγή:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.739
Πόντοι
1.306
Αν δεν είναι ο τσόνις ο κλασσικός θαυμαστής του Κωστόπουλου,τότε ποιος είναι??

ουτε θαυμαστης ειμαι με τον τροπο που νομιζεις αλλα και δεν βγαινω να τον βριζω

απλα λεω αφου μπορεσε να κανει οτι εκανε ειναι μαγκας

παπαρακιο

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
ουτε θαυμαστης ειμαι με τον τροπο που νομιζεις αλλα και δεν βγαινω να τον βριζω

απλα λεω αφου μπορεσε να κανει οτι εκανε ειναι μαγκας

παπαρακιο
παπαρια
Αλλοι του στησαν τις επιχειρησεις.Ενας ακομα κλασσικα επιχειρηματιας που δεν ειχε ιδεα και ναυαγησε.

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
παντως ο πετραν εχει πραγματι πηδηξει την μιση αθηνα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
κατα τ αλλα μεγιστος μαλακας και γλοιωδης...

Η άλλη μισή, είναι στα μπουρδελο-στούντια και την έχω πηδήξει εγώ ! Με τα μισά -και λιγότερα- λεφτά !  :cheesy:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.257
Πόντοι
5.006
παντως ο πετραν εχει πραγματι πηδηξει την μιση αθηνα... :knockinb: :knockinb: :knockinb:
κατα τ αλλα μεγιστος μαλακας και γλοιωδης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom