Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Εννοουσα στη συγχρονη ιστορια.

Αν θες να πιασουμε απο 19ο αι., μπορω να σου πω και γλεντζεδες υπασπιστες του Νικηταρα.

τυπε η συγχρονη ιστορια για σενα ειναι απο την εκδοση του ΚΛΙΚ και μετα δηλαδη?  :grin:

ο Ζαχουλης ειχε και εκπομπη στην τιβι στα ερλη ναιντηζ και γκρινιαζε για διαφορα. μεγαλη μορφη και μεγαλος γαμικουλας αν και ασχημοφατσα.

να πουμε ζαχος νουμερο 1 και πετραν νουμερο 2 να μην στεναχωριομαστε?  :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
τυπε η συγχρονη ιστορια για σενα ειναι απο την εκδοση του ΚΛΙΚ και μετα δηλαδη?  :grin:

ο Ζαχουλης ειχε και εκπομπη στην τιβι στα ερλη ναιντηζ και γκρινιαζε για διαφορα. μεγαλη μορφη και μεγαλος γαμικουλας αν και ασχημοφατσα.

Δεκτον, μονο και μονο απο σεβασμο προς τον πρωτο Ελληνα που κυκλοφορησε Ρολλς Ροϋς  :dancing:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

ο ζαχος ειναι μορφη τυπε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Δεκτον, μονο και μονο απο σεβασμο προς τον πρωτο Ελληνα που κυκλοφορησε Ρολλς Ροϋς  :dancing:

Εγω τον εχω πετυχει εξω απο το kalua με μια slk να προσπαθει να παρκαρει, ειχαν ερθει μεχρι και οι σερβιτοροι να του κανουν κουμαντο και παλι δεν τα καταφερε :2funny:

Μεσα βεβαια ο ασχημομουρης ειχε ξανθο γκομενακι τουλαχιστον 50 χρονια μικροτερο :headbang: :headbang:

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Κατα τ' αλλα, εχω εκφρασει την αποψή μου για τον Κωστοπουλο: Ο ΜΟΝΟΣ αυθεντικος Ελληνας κοσμικος. Ο πρωτος και τελευταιος.
+ Απ' τους πιο ωραιους της γενιας του, με αποτελεσμα ακομα και η Μπαλατσινου να του πεφτει "λιγη", οταν την παντρευτηκε.
:new_shocked:
A, ευτυχώς σε διόρθοωσαν και εγώ για τον "Ζαχούλη" θα έλεγα ο οποιος δικαιολογεί το "αυθεντικός" που θέτεις ως προϋπόθεση. Όσο και αν προσπάθησε ο Πετράν, μια βλαχιά του έμεινε, ενώ ο Ζάχος ως πρωτευουσιάνος όχι.Και που'σαι δεν έχω κανένα κόμπολεξ με την επαρχία, οι γονεις μου από επαρχια ήρθαν, δεν θεωρώ τον εαυτό μου αθηναίο.

Analyst

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Μαζί με πολλούς άλλους πέρασε μια άποψη ότι αξίζει να ζεις μόνο αν έχεις καλή εμφάνιση, γρήγορο αυτοκίνητο, ξανθές γκόμενες κοκ.
Αν νομίζετε κάποιοι ότι τα ΜΜΕ γενικώς είναι αθώα και δεν έχουν συμβάλλει στην αύξηση της εγκληματικότητας, τη διαφθορά, την παρακμή της πολιτικής (βλ. τηλε-παράθυρα) και πολλά άλλα προφανώς και δεν θα σας αλλάξω εγώ τώρα την άποψη.
Τέλος όσοι θαυμάζετε τη "μαγκιά" και το "τσαγανό" του κάθε λαμόγιου εύχομαι κάποτε να δουλέψετε για κάποιον τέτοιο ή να συνεταιριστείτε μαζί του για να καταλάβετε τι ωραίο που είναι να γίνονται οι κόποι σου σαμπάνιες Dom Perignon και πούρα Cohiba.
:thumbsup:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Κατα τ' αλλα, εχω εκφρασει την αποψή μου για τον Κωστοπουλο: Ο ΜΟΝΟΣ αυθεντικος Ελληνας κοσμικος. Ο πρωτος και τελευταιος.

Αν ο Κωστόπουλος είναι κοσμικός τότε ο Ζαμπούνης τι είναι;

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.018
Πόντοι
96
Μαζί με πολλούς άλλους πέρασε μια άποψη ότι αξίζει να ζεις μόνο αν έχεις καλή εμφάνιση, γρήγορο αυτοκίνητο, ξανθές γκόμενες κοκ.
Αν νομίζετε κάποιοι ότι τα ΜΜΕ γενικώς είναι αθώα και δεν έχουν συμβάλλει στην αύξηση της εγκληματικότητας, τη διαφθορά, την παρακμή της πολιτικής (βλ. τηλε-παράθυρα) και πολλά άλλα προφανώς και δεν θα σας αλλάξω εγώ τώρα την άποψη.
Τέλος όσοι θαυμάζετε τη "μαγκιά" και το "τσαγανό" του κάθε λαμόγιου εύχομαι κάποτε να δουλέψετε για κάποιον τέτοιο ή να συνεταιριστείτε μαζί του για να καταλάβετε τι ωραίο που είναι να γίνονται οι κόποι σου σαμπάνιες Dom Perignon και πούρα Cohiba.
τυπε η τελευταια σου προταση ειναι ολα τα λεφτα!! οσοι τον θεωρουν σπουδαιο ας πανε να δουλεψουν σ αυτον..

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Αν ο Κωστόπουλος είναι κοσμικός τότε ο Ζαμπούνης τι είναι;

τυπε υπερτιμημενος ο κυριος ζαμπουνης. το βιβλιο του καλο δεν λεω και χρησιμο για καθε σπιτι αλλα κοκακιας και κοσμικος δεν μου παει  :grin: :grin:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.296
Πόντοι
8.645
Εγω τον εχω πετυχει εξω απο το kalua με μια slk να προσπαθει να παρκαρει, ειχαν ερθει μεχρι και οι σερβιτοροι να του κανουν κουμαντο και παλι δεν τα καταφερε :2funny:

Μεσα βεβαια ο ασχημομουρης ειχε ξανθο γκομενακι τουλαχιστον 50 χρονια μικροτερο :headbang: :headbang:

Κι εγώ τον έχω πετύχει στο δρόμο πρόσφατο με την slk. Είχε κάνει λάθος και είχε κλείσει όλο το δρόμο μέχρι να κάνει όπισθεν :headbang:

gasper

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2013
Like
1.018
Πόντοι
96
65% απο το εκλογικο σωμα της 30ετιας το εχει ριξει, καποτε, στο ΠΑΣΟΚ.

Επισης:
Εντελως αχρηστη η επαφη του με Λαλιωτη, αφου δεν επαιξε κανενα ρολο στα τσοντοπεριοδικα (μονο στην αρχη της καριερας του τον ειχε χωσει σε μια γραμματεια νεας γενιας, ή κατι αναλογο  :jerking:)

+ Απ' τους πιο ωραιους της γενιας του, με αποτελεσμα ακομα και η Μπαλατσινου να του πεφτει "λιγη", οταν την παντρευτηκε.
ισως περισσοτερες και ουσιαστικοτερες πληροφοριες σου δωσουν οι απληρωτοι υπαλληλοι του ..

Επισκέπτης
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΟΙ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΙΑ ΤΟΥΣ
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΦΙΟΖΙΚΟ-ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΗΣ ΓΚΛΑΜΟΥΡΙΑΣ
ΣΤ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ-ΘΑΥΜΑΖΟΥΝ-ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΟΛΟΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΒΟΥΛΟΙ ΜΙΜΗΤΕΣ ΤΟΥΣ...

Eisenfaust

Ανώτερος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
58
Like
2.597
Πόντοι
7.276
Όλοι αυτοί που βρίζουν τον Κωστόπουλο για τον "τρόπο ζωής που πλάσαρε"  , ακολουθούν διαφορετικό τρόπο ζωής και διασκέδασης ?

Crestmarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2014
Like
2
Πόντοι
1
Τα τσοντοπεριοδικά που έβγαζε γιατί τα σταμάτησε; Του είχαν τελειώσει οι ιδέες;

Επισκέπτης
Όλοι αυτοί που βρίζουν τον Κωστόπουλο για τον "τρόπο ζωής που πλάσαρε"  , ακολουθούν διαφορετικό τρόπο ζωής και διασκέδασης ?

Κατ αρχήν ο εν λόγω τρόπος ζωής και διασκέδασης δεν είναι του Κωστόπουλου, είναι καθαρά δυτικός-Αμερικανικός

Εννοείται ότι δεν ακολουθούν όλοι αυτόν τον τρόπο ζωής. Ίσως ένα 20% από ΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ τους να συναντάει αναγκαστικά τους χώρους που αυτή η επίπλαστη ζωή κυριαρχεί, αλλά ΔΕΝ ΖΟΥΝ αυτή τη ζωή

Όσοι ζουν καθαρά τέτοια ζωή είναι πραγματικά άτυχοι και δυστυχείς και το χειρότερο, δεν το ξέρουν...

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
παντως χρεοκοπησε γιαυτο σταματησε

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
65% απο το εκλογικο σωμα της 30ετιας το εχει ριξει, καποτε, στο ΠΑΣΟΚ.

Επισης:
Εντελως αχρηστη η επαφη του με Λαλιωτη, αφου δεν επαιξε κανενα ρολο στα τσοντοπεριοδικα (μονο στην αρχη της καριερας του τον ειχε χωσει σε μια γραμματεια νεας γενιας, ή κατι αναλογο  :jerking:)

ΑΠΟ ΖΙΓΚΟΛΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ" ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΠΟΥ "ΣΠΟΥΔΑΖΕ " ΜΕΧΡΙ
ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΞ' ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ 6ΜΗΝΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ USA,ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ .

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ΑΠΟ ΖΙΓΚΟΛΟ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΚΑΙ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΣ" ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΟΠΟΥ "ΣΠΟΥΔΑΖΕ " ΜΕΧΡΙ
ΓΑΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ ΕΞ' ΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΛΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ 6ΜΗΝΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ USA,ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΚΟΣ .

ξυλο ;;;;;
για πες....;

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
βγηκαν ολοι οι κριτικαριοι να τα βαλουν με τον κωστοπουλο

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: