Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
Εγω φιλος οταν το ειχα ψαξει πριν 8-9 χρονια, για το στανφορντ ζηταγανε 40χιλ usd τον χρονο, MONO ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ :o
νταξει ρε συ τυπε..το τερματισες...
στο στανφορντ και στο μπερκλει, παιζει να εισαι και συγκατοικος με τον πριγκιπα του λιχνεσταιν....
ειναι δυνατον να σκεφτεται κανεις να παει σ αυτα τα πανεπιστημια και να δουλευει???? :headbang: :headbang: :headbang:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
Έλα ρε τύπε ματζεστίκ που θα στεναχωρηθούμε και για τον Κωστόπουλο. Το παλιολαμόγιο, ο διαπλεκόμενος βρωμοπασόκος που τα κολλητηλίκια με τον Λαλιώτη τον έκαναν από μηδενικό μεγαλοεκδότη. Αποβλάκωσε μια ολόκληρη γενιά, φέσωσε όλο τον κόσμο και βγαίνει ακόμα να πουλάει μούρη και λαιφσταιλίκι. Ας καταντήσει και πανελίστας στην Λαμπίρη. Στα παπάρια μου.
τυπε δεν φταιει ο κωστοπουλος....γενικα η ευθυνη βαρυνει συλλογικα οσους ειναι 50-60 χρονων τωρα...η γενια αυτη κατεστρεψε την ελλαδα...τα βρηκε ολα ευκολα και ετοιμα και τα εκανε μπουρδελο...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.470
Πόντοι
9.931
Ο Κωστοπουλος μεσα απο τα περιοδικά του εκανε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ καλοζωίας ΔΕΝ ανάγκασε κανένα να παει στην τραπεζα να παρει διακοποδάνεια για να πάει στην Μυκονο, ουτε να βγαλει 3-4 πιστωτικες καρτες για να αγοράζει πανάκριβα ρούχα και να τρώει σε ακριβά εστιατόρια.
Και εγω αγοραζα τα περιοδικα του αλλα οταν χτυπαγε το τηλεφωνο απο την τραπεζα και μου λεγανε οτι εχει προεγκρίθει δανειο στο ονομα μου τους ελεγα "ευχαριστω αλλα δεν ενδιαφερομαι" και δεν ετρεχα στην τραπεζα να τα αρπαξω.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
Ο Κωστοπουλος μεσα απο τα περιοδικά του εκανε ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ καλοζωίας ΔΕΝ ανάγκασε κανένα να παει στην τραπεζα να παρει διακοποδάνεια για να πάει στην Μυκονο, ουτε να βγαλει 3-4 πιστωτικες καρτες για να αγοράζει πανάκριβα ρούχα και να τρώει σε ακριβά εστιατόρια.
Και εγω αγοραζα τα περιοδικα του αλλα οταν χτυπαγε το τηλεφωνο απο την τραπεζα και μου λεγανε οτι εχει προεγκρίθει δανειο στο ονομα μου τους ελεγα "ευχαριστω αλλα δεν ενδιαφερομαι" και δεν ετρεχα στην τραπεζα να τα αρπαξω.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
βρηκε τους χανους τους ελληναραδες και εβγαλε τρελα φραγκα στις πλατες τους...
σ αυτο του βγαζω το καπελο του πετραν...

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
εγω λεω μπραβο στο λαιφσταηλ που εμφανισε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο πετραν εν ελλαδι γιατι μεχρι τοτε διαβαζαμε ρομαντζο και οι γυναικες ειχαν τριχες στη μασχαλη, τριχες κατω απο τον αφαλο (ξερετε τη γραμμουλα), τριχες στη κωλοτρυπιδα, τριχες στο μουστακι, τριχες στη πλατη πανω απο το κωλο και τετοια. το μαλλι αφρο περμαναντ στη καλυτερη.

οτι και να λετε οσοι γκρινιαζετε, αντιγραφοντας τα 4-5 καλυτερα εκεινη την εποχη περιοδικα απο λονδινο, παρισι, μιλανο ο πετραν (γιατι αυτο εκανε, τεραστιος αντιγραφεας ο τυπος και μπραβο του) εφερε στην ελλαδα μια αισθητικη διαφορετικη απο αυτη των 80ς.

τωρα για τις χλιδες ενω δεν υπηρχαν λεφτα για χλιδες, οποιος τα ηθελε τα επαθε. εγω δανειο για διακοπες δεν πηρα ποτε. μπαυ μπαυ  :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
εγω λεω μπραβο στο λαιφσταηλ που εμφανισε ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ο πετραν εν ελλαδι γιατι μεχρι τοτε διαβαζαμε ρομαντζο και οι γυναικες ειχαν τριχες στη μασχαλη, τριχες κατω απο τον αφαλο (ξερετε τη γραμμουλα), τριχες στη κωλοτρυπιδα, τριχες στο μουστακι, τριχες στη πλατη πανω απο το κωλο και τετοια. το μαλλι αφρο περμαναντ στη καλυτερη.

οτι και να λετε οσοι γκρινιαζετε, αντιγραφοντας τα 4-5 καλυτερα εκεινη την εποχη περιοδικα απο λονδινο, παρισι, μιλανο ο πετραν (γιατι αυτο εκανε, τεραστιος αντιγραφεας ο τυπος και μπραβο του) εφερε στην ελλαδα μια αισθητικη διαφορετικη απο αυτη των 80ς.

τωρα για τις χλιδες ενω δεν υπηρχαν λεφτα για χλιδες, οποιος τα ηθελε τα επαθε. εγω δανειο για διακοπες δεν πηρα ποτε. μπαυ μπαυ  :grin:
δεν ηταν ακριβως ετσι τα πραγματα φιλε..το λαιφσταιλ που πλασαρε δεν περιλαμβανε μονο πως ξυριζουν τις μασχαλες και το μουστακι....περιελαμβανε και : ¨αν θες να λεγεσαι ανδρας χρειαζεσαι ενα ρολοι 5000ευρω", "οι καλυτεροι εξωτικοι προορισμοι για σουκου", "το ιδανικο ντυσιμο γυναικα,συνολικου κοστους κανα 10αρι χιλιαρικα", πως πινεται η σαμπανια και πως τρωγεται το μπελουγκα" κτλ...
αντεγραψε οπως λες αντιστοιχα περιοδικα της νεας υορκης,του παρισιου και του μιλανο, που ομως εκει υπηρχε το αγοραστικο κοινο που ενδιαφεροταν γιαυτα τα θεματα και μπορουσε να τα ζησει...εδω στο ελλαντα ομως οι γυφτοι προσπαθουσαν να δανεικα να ζησουν την κωστοπουλειαδα τους... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
νταξει ρε συ τυπε..το τερματισες...
στο στανφορντ και στο μπερκλει, παιζει να εισαι και συγκατοικος με τον πριγκιπα του λιχνεσταιν....
ειναι δυνατον να σκεφτεται κανεις να παει σ αυτα τα πανεπιστημια και να δουλευει???? :headbang: :headbang: :headbang:

:dunno:

Τι να κανω, ημουν πιο ρομαντικος τοτε...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166

τωρα για τις χλιδες ενω δεν υπηρχαν λεφτα για χλιδες, οποιος τα ηθελε τα επαθε. εγω δανειο για διακοπες δεν πηρα ποτε. μπαυ μπαυ  :grin:
αχαχαχαχα
τα ελληνικά περιοδικά μέχρι και τα τέλη της δεκαετίας του '90, και τα πρώτα χρόνια του '00 είχανε γαμηθεί να δείχνουν Ελληνίδες διάσημες με φούντα στο μουνί.
το playboy, το οποίο κυκλοφορεί στην Ελλάδα από '85 έφερε τα αμερικάνικα γούστα προς τα εδώ.

άσε που ο Κωστόπουλος τον κώλο δεν τον έχει μόνο για χέσιμο.
τώρα τον παίρνει από άποψη, από συνήθεια, από περιέργεια... δεν έχω ιδέα.

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
δεν πειραζει τυπε...ασε τους αλλους να διοικησουν αυτον τον κοσμο... :grin: :grin: :grin:

Ναι τυπε μου, το καταλαβα και τελικα βρηκα αλλη λυση

rasta-weed-marijuana.jpg

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16

Μαζί με πολλούς άλλους πέρασε μια άποψη ότι αξίζει να ζεις μόνο αν έχεις καλή εμφάνιση, γρήγορο αυτοκίνητο, ξανθές γκόμενες κοκ.
Αν νομίζετε κάποιοι ότι τα ΜΜΕ γενικώς είναι αθώα και δεν έχουν συμβάλλει στην αύξηση της εγκληματικότητας, τη διαφθορά, την παρακμή της πολιτικής (βλ. τηλε-παράθυρα) και πολλά άλλα προφανώς και δεν θα σας αλλάξω εγώ τώρα την άποψη.
Τέλος όσοι θαυμάζετε τη "μαγκιά" και το "τσαγανό" του κάθε λαμόγιου εύχομαι κάποτε να δουλέψετε για κάποιον τέτοιο ή να συνεταιριστείτε μαζί του για να καταλάβετε τι ωραίο που είναι να γίνονται οι κόποι σου σαμπάνιες Dom Perignon και πούρα Cohiba.

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Μαζί με πολλούς άλλους πέρασε μια άποψη ότι αξίζει να ζεις μόνο αν έχεις καλή εμφάνιση, γρήγορο αυτοκίνητο, ξανθές γκόμενες κοκ.
Αν νομίζετε κάποιοι ότι τα ΜΜΕ γενικώς είναι αθώα και δεν έχουν συμβάλλει στην αύξηση της εγκληματικότητας, τη διαφθορά, την παρακμή της πολιτικής (βλ. τηλε-παράθυρα) και πολλά άλλα προφανώς και δεν θα σας αλλάξω εγώ τώρα την άποψη.
Τέλος όσοι θαυμάζετε τη "μαγκιά" και το "τσαγανό" του κάθε λαμόγιου εύχομαι κάποτε να δουλέψετε για κάποιον τέτοιο ή να συνεταιριστείτε μαζί του για να καταλάβετε τι ωραίο που είναι να γίνονται οι κόποι σου σαμπάνιες Dom Perignon και πούρα Cohiba.

το χετε παραχεσει ... περασε την αποψη που υπαρχει παντου στον δυτικο κοσμο (και μετα τα μεσα των 90ς και στον πρωην Ανατολικο) οτι η ζωη σου ειναι περα απο το σπιτι-γραφειο και λεφτα στο στρωμα, εχει και τις μαλακιουλες τις λεπτομερειες. Και τα περασε σε μια γενια νεοπλουτων Ελληνων (αθωοι φυσικα αυτοι) που ψαχναν τι να κανουν τα λεφτα τους.

Τωρα αμα εσυ εισαι της φιλοσοφιας και της αμστελ στο παρκακι συνοδεια λατερνας μο παουερ του γιου.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
το χετε παραχεσει ... περασε την αποψη που υπαρχει παντου στον δυτικο κοσμο (και μετα τα μεσα των 90ς και στον πρωην Ανατολικο) οτι η ζωη σου ειναι περα απο το σπιτι-γραφειο και λεφτα στο στρωμα, εχει και τις μαλακιουλες τις λεπτομερειες. Και τα περασε σε μια γενια νεοπλουτων Ελληνων (αθωοι φυσικα αυτοι) που ψαχναν τι να κανουν τα λεφτα τους.

Τωρα αμα εσυ εισαι της φιλοσοφιας και της αμστελ στο παρκακι συνοδεια λατερνας μο παουερ του γιου.
δηλαδη θα εισαι ή της αμστελ στο παγκακι ή της σαμπανιας στη ψαρου????μεση λυση δεν υπαρχει....
το αστειο ειναι οτι απευθυνοταν σε μια γενια που δεν ειχε τα φραγκα να ακολουθησει τον τροπο ζωης που πλασαρε...γιαυτο και οι περισσοτεροι παραμιλανε τωρα απο τα χρεη....η ευθυνη βεβαια ειναι σχεδον ολη δικια τους...ο πετραν απλα φραγκα εβγαζε εις βαρος των κοροιδων....

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
αν πληρωνε και τα χρεη του θα ηταν καλυτερα...
νταξει αυτο ειναι αλλο θεμα...και φυσικα απεναντι στους εργαζομενους του φερθηκε πουστικα...αν και δεν ειναι ο μονος παντως...η μαλακια του ειναι πως κλαιγεται κιολας,αντι να το παιξει αβαβα....

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
δηλαδη θα εισαι ή της αμστελ στο παγκακι ή της σαμπανιας στη ψαρου????μεση λυση δεν υπαρχει....
το αστειο ειναι οτι απευθυνοταν σε μια γενια που δεν ειχε τα φραγκα να ακολουθησει τον τροπο ζωης που πλασαρε...γιαυτο και οι περισσοτεροι παραμιλανε τωρα απο τα χρεη....η ευθυνη βεβαια ειναι σχεδον ολη δικια τους...ο πετραν απλα φραγκα εβγαζε εις βαρος των κοροιδων....

μιλας για τη γενια Καρδασιλαρης λιμιτ απ παιξε κλωναρι και δημητριαδη εχει στορυ μου το πε ινσαιντερ θα γινει επενδυτικη παρε καταναλωτικο ριχτο να γυρισει και με τα κερδη πηγαινε τη Σουλα Μυκονο? Ο Κωστοπουλος φταιει η ο Ελληνας που δε ξερει τα ορια του?

Το ζουμι του κωστουλου ηταν το σεξ οχι το λαιφσταιλ. Αυτο τον εκανε "διασημο" το οτι απο κει που πηγαινες πιτσιρικας στον περιπτερα να παρεις πλειμπου στη ζουλα ο Κωστοπουλος σου βγαλε μουνι και κωλο φατσα καρτα και στον απομυθοποιησε παρεα με 10 αθρα το μηνα για το πως/ποια/που να γαμας με μπριο. Απο κει φτιαχτηκε. Οι σαμπανιες και τα πουρα ηταν απλα συνεπεια των καιρων.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.105
Πόντοι
5.006
μιλας για τη γενια Καρδασιλαρης λιμιτ απ παιξε κλωναρι και δημητριαδη εχει στορυ μου το πε ινσαιντερ θα γινει επενδυτικη παρε καταναλωτικο ριχτο να γυρισει και με τα κερδη πηγαινε τη Σουλα Μυκονο? Ο Κωστοπουλος φταιει η ο Ελληνας που δε ξερει τα ορια του?

Το ζουμι του κωστουλου ηταν το σεξ οχι το λαιφσταιλ. Αυτο τον εκανε "διασημο" το οτι απο κει που πηγαινες πιτσιρικας στον περιπτερα να παρεις πλειμπου στη ζουλα ο Κωστοπουλος σου βγαλε μουνι και κωλο φατσα καρτα και στον απομυθοποιησε παρεα με 10 αθρα το μηνα για το πως/ποια/που να γαμας με μπριο. Απο κει φτιαχτηκε. Οι σαμπανιες και τα πουρα ηταν απλα συνεπεια των καιρων.
νομιζω απαντησα σαυτο : το αστειο ειναι οτι απευθυνοταν σε μια γενια που δεν ειχε τα φραγκα να ακολουθησει τον τροπο ζωης που πλασαρε...γιαυτο και οι περισσοτεροι παραμιλανε τωρα απο τα χρεη....η ευθυνη βεβαια ειναι σχεδον ολη δικια τους...ο πετραν απλα φραγκα εβγαζε εις βαρος των κοροιδων....

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
παλιολαμογιο = ναι αλλα ποιος ΔΕΝ ηταν?
διαπλεκομενος = ναι αλλα ποιος ΔΕΝ ηταν?
βρωμοπασοκος = ναι αλλα ποιος ΔΕΝ ηταν? (39% το χαμηλοτερο ποσοστο το 89 τυπε)
αποβλακωσε μια γενια = ο κωστοπουλος σου φταει, οκ δεκτον αλλα εχω και αλλους υπευθυνους για τη λιστα σου, και κυριως τους γονεις ολων αυτων, δευτερον τα σχολεια ολων αυτων, τριτον τα πανεπιστημια ολων αυτων και τεταρτον, τα ιδια αυτα ατομα που αν καταπιναν αμασητα ολα αυτα τοτε ηταν ειναι και θα ειναι ηλιθιοι. και φαινεται αναδρομικα οτι οντως ηταν ηλιθια ολα.
φεσωσε ολο το κοσμο = ναι οπως χιλιαδες αλλοι.
πουλαει μουρη και λαιφσταιλ = ναι εχει θρασσος και για αυτο τυπε τον βριζουν πια σχεδον ολοι οι ελληνες  :grin:

65% απο το εκλογικο σωμα της 30ετιας το εχει ριξει, καποτε, στο ΠΑΣΟΚ.

Επισης:
Εντελως αχρηστη η επαφη του με Λαλιωτη, αφου δεν επαιξε κανενα ρολο στα τσοντοπεριοδικα (μονο στην αρχη της καριερας του τον ειχε χωσει σε μια γραμματεια νεας γενιας, ή κατι αναλογο  :jerking:)

Κατα τ' αλλα, εχω εκφρασει την αποψή μου για τον Κωστοπουλο: Ο ΜΟΝΟΣ αυθεντικος Ελληνας κοσμικος. Ο πρωτος και τελευταιος.
+ Απ' τους πιο ωραιους της γενιας του, με αποτελεσμα ακομα και η Μπαλατσινου να του πεφτει "λιγη", οταν την παντρευτηκε.

kolotripidakias

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
1
Κατα τ' αλλα, εχω εκφρασει την αποψή μου για τον Κωστοπουλο: Ο ΜΟΝΟΣ αυθεντικος Ελληνας κοσμικος. Ο πρωτος και τελευταιος.

ΤΥΠΕ! και ο Ζαχος ο Χατζηφωτιου τι ηταν τοτε? Δεν μας τα λες καλα και θα μαλωσουμε  :grin:

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537
ΤΥΠΕ! και ο Ζαχος ο Χατζηφωτιου τι ηταν τοτε? Δεν μας τα λες καλα και θα μαλωσουμε  :grin:

Εννοουσα στη συγχρονη ιστορια.

Αν θες να πιασουμε απο 19ο αι., μπορω να σου πω και γλεντζεδες υπασπιστες του Νικηταρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom