Νέα

Κωστόπουλος-Κωστόπουλοι ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.Η αλλοίωση των χαρακτηριστικών του Έλληνα..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jstar
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 98K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
υπαρχει νομος που λεει οτι αν χρωστας απαγορευεται να πας στην μυκονο;

αν πηγαινε αλιμο ας πουμε θα ηταν ενταξει;

παντως ειναι ο φθονος που τον βριζουν

εσυ παντως δεν εχεις τετοιο συναισθημα  :2funny: :2funny: :2funny:
Ό,τι ειναι νομιμο δεν ειναι και ηθικο απαραιτητα  :2funny:

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Μιας που η συζητηση τελειωμο δεν εχει...
Θα εκφρασω, συνοπτικα, γιατι ΔΕΝ εχω κανενα ζορι με τον Κωστοπουλο.

Γιατι δεν ζημιωσε σε τιποτα τη χωρα μου!

Δηλαδη, ΔΕΝ κατηγορειται για φοροδιαφυγη, ΔΕΝ ζημιωσε παραγωγικες μοναδες (οπως τοσοι και τοσοι γονοι βιομηχανων που εκλεισαν τα εργοστασια των γονιων, αφου τα λεηλατησαν) και ΔΕΝ εκλεψε δημοσιο χρημα. Ουτε επιδοτηθηκε!
Αρα, αντικειμενικα, δεν εχετε να του προσαψετε τιποτα.

Η "αυτοκρατορια" που εστησε ηταν δικη του, απο το μηδεν, και το κλεισιμό της δεν φερει αρνητικο προσημο. Απλα, επαναφορα σε μια προτερη κατασταση οπου δεν υπηρχαν αυτα τα περιοδικα - ραδιοφωνα κλπ.

Αισθητικα, δεν με χαλαει σε τιποτα, γτ ειναι αυτο που λεει κι ο Γεωργιου για τον Κλιντον ("μπαινει μες στη λιμουζινα, και η λιμουζινα χαιρεται"). Το λαιφσταιλ του δεν με απασχολει, αλλα ως παρατηρητης μπορω να πω οτι το εκανε σωστα. Με ΔΙΚΑ του, και οχι κλειψιμαιικα, λεφτα.

Νομιζω πως ο μονος παραγων εχθροτητας προς τον Κωστοπουλο ειναι ο φθονος.  ;)

ΥΓ Οσο για τους εργαζομενους, μην μου πειτε οτι σας επιασε ο πονος  :jerking:
Φωτογραφοι μουνιων, αρθρογραφοι περι μουνιων, στυλιστες, κακιασμενες αδερφες ηταν οι περισσοτεροι. Αντε και ενα 10-15% απο γραμματεις - λογιστες - τεχνικους, που στις καλες μερες επαιρναν 3πλασια και στις κακες μερες μειναν στο δρομο (ΟΧΙ απο απολυση, αλλα απο χρεωκοπια. Κανονικη και οχι μαϊμου...)

Οκ. Όσοι δεν γουστάρουμε τα σύμβολα και τους βασικούς διαμορφωτές της υποκουλτούρας και της παρακμής της πατρίδας μας είμαστε ζηλόφθονοι και ο Κοσάμφ είναι ο υπεράνω.

Και για τους απλήρωτους εργαζομένους ε χεστήκαμε αδερφές στυλίστες και αρθρογράφοι. Και ένα 15% τεχνικοί κρίμα αλλά συμβαίνουν αυτά. Αρκεί που το βλαχαδερό γράφει στην κάμερα και μας έδειξε και σε μας τα λιμάρια πώς θα κάνουμε μεγάλη ζωή αν μας κάτσει το τζόκερ, έτσι τύπε;

Ζήτα απ τους γέρους κανα 50ρικο να πας στο στούντιο γιατί έχει πήξει το γάλα και λες μαλακίες.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
ενταξει τυπε αλλα αν εγω ειχα βαρεσει κανονι - που καποτε βαρεσα και ξερω το τσουξιμο - δεν θα πηγαινα εντος δωδεκαμηνου στη μυκονο να κανω ηλιοθεραπεια. δηλαδη χρωσταει ο πετραν 10 χιλιαρικα σε 2 παιδακια και μου πηγαινει μυκονο να καβλαντισει? ε ειναι προκλητικος μαλακας και καλα του κανουν και τον βριζουν.

για το αλλο που λες οτι βασικο προβλημα βεβαια ολης της ελλαδας που τον βριζει ειναι ο φθονος εχεις δικιο.

αν θα πηγαινες λεει.............!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.120
Πόντοι
12.756
Χωρις να θελω να πω οτι συμβαινει με σενα, ξερεις ποσες φορες εχω δει συναδελφους, να ΑΡΜΕΓΟΥΝ κυριολεκτικα καποιους που ολοι τους θεωρουμε εξυπνους και να μην παιρνουν και χαμπαρι?

εχω την εντυπωση οτι αρχιζει να συμβαινει και με μενα , γι αυτο θα παρει τ αρχιδια μου τωρα το πουστρακι και θα ριξει μαυρο δακρυ.

Παω στον "χοντρο" που ειναι κυριος , και εχει και αυτος κονε  :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οκ. Όσοι δεν γουστάρουμε τα σύμβολα και τους βασικούς διαμορφωτές της υποκουλτούρας και της παρακμής της πατρίδας μας είμαστε ζηλόφθονοι και ο Κοσάμφ είναι ο υπεράνω.

Και για τους απλήρωτους εργαζομένους ε χεστήκαμε αδερφές στυλίστες και αρθρογράφοι. Και ένα 15% τεχνικοί κρίμα αλλά συμβαίνουν αυτά. Αρκεί που το βλαχαδερό γράφει στην κάμερα και μας έδειξε και σε μας τα λιμάρια πώς θα κάνουμε μεγάλη ζωή αν μας κάτσει το τζόκερ, έτσι τύπε;

Ζήτα απ τους γέρους κανα 50ρικο να πας στο στούντιο γιατί έχει πήξει το γάλα και λες μαλακίες.
:thumbsup:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.120
Πόντοι
12.756
υπαρχει νομος που λεει οτι αν χρωστας απαγορευεται να πας στην μυκονο;

αν πηγαινε αλιμο ας πουμε θα ηταν ενταξει;

παντως ειναι ο φθονος που τον βριζουν

εσυ παντως δεν εχεις τετοιο συναισθημα  :2funny: :2funny: :2funny:

υπαρχει νομος που αν χρωστας πρεπει να πας ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ στην Μυκονο για να σε δουν ολοι και να παρουν τα αρχιδια σου  :rockon:

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306

ελα ρε αριστοκρατη τι να σου πουν εσενα τα βλαχαδερα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
εχω την εντυπωση οτι αρχιζει να συμβαινει και με μενα , γι αυτο θα παρει τ αρχιδια μου τωρα το πουστρακι και θα ριξει μαυρο δακρυ.

Παω στον "χοντρο" που ειναι κυριος , και εχει και αυτος κονε  :sunglasses:
Ειλικρινα αν ημουν απο πιο κοντα και ηξερα τι εχει γινει, θα σου ελεγα.
Ξερεις ομως, ειναι απο τις περιπτωσεις που κανενας δεν μπορει να σου πει τι συμβαινει. Οσοι ειναι ασχετοι δεν καταλαβαινουν, και οι σχετικοι κάνουν τουμπεκί.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.914
Πόντοι
2.537

Ετσι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.120
Πόντοι
12.756
Ειλικρινα αν ημουν απο πιο κοντα και ηξερα τι εχει γινει, θα σου ελεγα.
Ξερεις ομως, ειναι απο τις περιπτωσεις που κανενας δεν μπορει να σου πει τι συμβαινει. Οσοι ειναι ασχετοι δεν καταλαβαινουν, και οι σχετικοι κάνουν τουμπεκί.

θα το παρω το ρισκο , ο χοντρος ειναι καλος και χαιρει εκτιμησης απο ολους , τουλαχιστον για την δουλεια του , γιατι για την ζωη του γελανε και τα καρεκλακια στο Κολωνακι ..
ο αλλος μου την εσπασε γιατι την εχει δει οτι εχουμε μηνιαι χρεωση οτι και να γινει , λες και τον πηρα μανατζερ τον μαλακα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467
Μιας που η συζητηση τελειωμο δεν εχει...
Θα εκφρασω, συνοπτικα, γιατι ΔΕΝ εχω κανενα ζορι με τον Κωστοπουλο.

Γιατι δεν ζημιωσε σε τιποτα τη χωρα μου!

Δηλαδη, ΔΕΝ κατηγορειται για φοροδιαφυγη, ΔΕΝ ζημιωσε παραγωγικες μοναδες (οπως τοσοι και τοσοι γονοι βιομηχανων που εκλεισαν τα εργοστασια των γονιων, αφου τα λεηλατησαν) και ΔΕΝ εκλεψε δημοσιο χρημα. Ουτε επιδοτηθηκε!
Αρα, αντικειμενικα, δεν εχετε να του προσαψετε τιποτα.

Η "αυτοκρατορια" που εστησε ηταν δικη του, απο το μηδεν, και το κλεισιμό της δεν φερει αρνητικο προσημο. Απλα, επαναφορα σε μια προτερη κατασταση οπου δεν υπηρχαν αυτα τα περιοδικα - ραδιοφωνα κλπ.

Αισθητικα, δεν με χαλαει σε τιποτα, γτ ειναι αυτο που λεει κι ο Γεωργιου για τον Κλιντον ("μπαινει μες στη λιμουζινα, και η λιμουζινα χαιρεται"). Το λαιφσταιλ του δεν με απασχολει, αλλα ως παρατηρητης μπορω να πω οτι το εκανε σωστα. Με ΔΙΚΑ του, και οχι κλειψιμαιικα, λεφτα.

Νομιζω πως ο μονος παραγων εχθροτητας προς τον Κωστοπουλο ειναι ο φθονος.  ;)

ΥΓ Οσο για τους εργαζομενους, μην μου πειτε οτι σας επιασε ο πονος  :jerking:
Φωτογραφοι μουνιων, αρθρογραφοι περι μουνιων, στυλιστες, κακιασμενες αδερφες ηταν οι περισσοτεροι. Αντε και ενα 10-15% απο γραμματεις - λογιστες - τεχνικους, που στις καλες μερες επαιρναν 3πλασια και στις κακες μερες μειναν στο δρομο (ΟΧΙ απο απολυση, αλλα απο χρεωκοπια. Κανονικη και οχι μαϊμου...)

Σε τελική ανάλυση, έχετε δίκιο.

Ο κ. Κωστόπουλος δεν ευθύνεται. Ευθύνονται όμως όσοι τον έχρησαν θέσφατο "μέτρο" για τα πάντα. Για το πώς αρμοζει  να ντυθούν, τι πρέπει  να φάνε, πως που και με ποιόν τρόπο να διασκεδάσουν, που οφείλουν να πάνε για διακοπές, ποιός είναι ο πιο σωστός τρόπος να τον δίνουν, ποιός είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος να τον παίρνουν, πότε πρέπει να αφοδεύουν, κ.ά.  :)

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
υπαρχει νομος που αν χρωστας πρεπει να πας ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ στην Μυκονο για να σε δουν ολοι και να παρουν τα αρχιδια σου  :rockon:

ειναι δημ προσωπο, και στη γιαρο να πηγαινε θα τον εδειχναν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.120
Πόντοι
12.756
ειναι δημ προσωπο, και στη γιαρο να πηγαινε θα τον εδειχναν

γι αυτο καλυτερα να πας στην Μυκονο να δεις και τα μουνετα , στην γιαρο ουτε οι λαθρομεταναστες δεν πανε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
θα το παρω το ρισκο , ο χοντρος ειναι καλος και χαιρει εκτιμησης απο ολους , τουλαχιστον για την δουλεια του , γιατι για την ζωη του γελανε και τα καρεκλακια στο Κολωνακι ..
ο αλλος μου την εσπασε γιατι την εχει δει οτι εχουμε μηνιαι χρεωση οτι και να γινει , λες και τον πηρα μανατζερ τον μαλακα
Να σου δωσω ενα παραδειγμα.
Πριν καμια διετια, ο πατερας της γκομενας μου, μου ζητησε συναντηση. Οχι για την κορη βεβαια. Χεστηκε. Για κατι προβληματα οικονομικα που ειχε.
Ηθελε λοιπον να κανει αιτηση πτωχευσης. Μου ειπε οτι ο δικηγορος του, του ζητησε 8 χιλιαδες ευρω για να συνταξει την αιτηση. Και μου λεει μα ειναι κατι που κοστιζει τοσο?
Του λεω ακου κατι. Η αιτηση αυτη ειναι μιαμιση σελιδα. Θελεις να σου την φτιαξω τωρα επι τοπου? Παιρνω λοιπον στυλο και χαρτι και του την φτιαχνω σε 15 λεπτα. Μου λεει ενταξει, τωρα θα δω τι θα μου πει εκεινος.
Ε λοιπον, ο συναδελφος του εφτιαξε μια ΙΔΙΑ, και του την εδειξε. Και του ζητησε 8 χιλιαρικα. Τον εδιωξε με τις κλωτσιες...Και μετα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει σε ευχαριστω...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.097
Πόντοι
25.467

Καλός ειναι, αλλά έχει ένα αδύνατο σημείο.

Του αρέσουν πολύ τα κοκάκια.  :)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.120
Πόντοι
12.756
Να σου δωσω ενα παραδειγμα.
Πριν καμια διετια, ο πατερας της γκομενας μου, μου ζητησε συναντηση. Οχι για την κορη βεβαια. Χεστηκε. Για κατι προβληματα οικονομικα που ειχε.
Ηθελε λοιπον να κανει αιτηση πτωχευσης. Μου ειπε οτι ο δικηγορος του, του ζητησε 8 χιλιαδες ευρω για να συνταξει την αιτηση. Και μου λεει μα ειναι κατι που κοστιζει τοσο?
Του λεω ακου κατι. Η αιτηση αυτη ειναι μιαμιση σελιδα. Θελεις να σου την φτιαξω τωρα επι τοπου? Παιρνω λοιπον στυλο και χαρτι και του την φτιαχνω σε 15 λεπτα. Μου λεει ενταξει, τωρα θα δω τι θα μου πει εκεινος.
Ε λοιπον, ο συναδελφος του εφτιαξε μια ΙΔΙΑ, και του την εδειξε. Και του ζητησε 8 χιλιαρικα. Τον εδιωξε με τις κλωτσιες...Και μετα με παιρνει τηλεφωνο και μου λεει σε ευχαριστω...

σωστα , η αιτηση ναι , για πτωχευση , για 99 ομως μακαρι να ηταν μια αιτηση μονο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Τον Σακη εννοεις ρε? Πας καλα?????????????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom