Νέα

Κορίτσια Vs Αγόρια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 171
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
φυσικά, τι έχεις να μας προτείνεις?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
να βρειτε καμια καλη κοπελιτσα κ να σοβαρευτειτε!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6
αυτη η ζεστη ειναι για πιο hot πραγματα.. οχι για σοβαροτητα

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
δηλαδη βρε μαριανα, πιστευεις οτι δεν ειμαστε σοβαροι ?????  :o :o :o :o
ελα ρε γιωργο ι ιδεα σου ειναι?ευτυχια για μενα θα ηταν να βρειτε ολοι μια καλη κοπελα και να περνατε πολλα ομορφα καλοκαιρια στην ομορφη αθηνα μας!!!!

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Τις δροσερότερες καλημέρες για την κυρία που έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε.

Αν μου επιτρέπει, το ζητούμενο :

1ον Δεν είναι να βρούμε γυναίκα...δέχομαι apriori ότι οι περισσότεροι έχουν
2ον Σε ένα ανδρικό (κατεξοχήν) site, η σοβαρότητα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και ισχύει η ψυχολογία της ομάδας ή της αγέλης. Κατά συνέπεια το φαιδρό, πλακατζίδικο, μη σοβαρό, αστείο, είναι σε πρώτο πλάνο.

Συγνώμη αν σας κούρασα Μαριάννα ωστόσο ήθελα να τοποθετηθώ εν συντομία...

Φιλικά

gent007

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

2ον Σε ένα ανδρικό (κατεξοχήν) site, η σοβαρότητα μπαίνει σε δεύτερη μοίρα και ισχύει η ψυχολογία της ομάδας ή της αγέλης. Κατά συνέπεια το φαιδρό, πλακατζίδικο, μη σοβαρό, αστείο, είναι σε πρώτο πλάνο.

Φιλικά

gent007
με κουρασες καλα το καταλαβες!!!και να μη θεωρεις τιποτε apriori!!

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055

Φιλικά

gent007

Oπως πάντα gentleman o μεσιέ Gent...Μαριάνα, αν ήσουν έξυπνη, είμαστε ηδη 3 παλουκάρια σε μικρή ακτίνα μεταξύ μας. Θα μπορούσες να φερθείς έξυπνα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: και να βγάζεις 3 μεροκαματα σε 2-3 ωρίτσες....στο γραφείο είμαι συνήθως μόνος, οποτε υπάρχει άνεσις....

Γιατί να μας τα τρώνε οι ξένες? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :boobies: :boobies: :boobies:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ναι, έχουμε καύσωνα... τόσο που ακόμα και οι μαμάδες τα έχουν πετάξει όλα. Ω ναι... μαμά είναι η κυρία και μάλιστα 2 τέκνων!!! Τα πήγε στα Goodys να τα ταϊσει!!!

liomas , εσύ πώς βρέθηκες...εκεί κάτω; :dancing:

ελα ρε γιωργο ι ιδεα σου ειναι?ευτυχια για μενα θα ηταν[size=12pt] να βρειτε ολοι μια καλη κοπελα[/size] και να περνατε πολλα ομορφα καλοκαιρια στην ομορφη αθηνα μας!!!!

Δηλαδή, να βρούμε [size=12pt]όλοι την ίδια[/size] κοπέλλα; :rockon:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Το δουλεύει καλά το εργαλείο η μαντάμ.....μάνα σου λέει μετά και μαλακίες.....

ΥΓ. Μάλλον σκόνταψε ο liomas απο τη ζέστη και απο το σοκ της κωλάρας! :headbang: :headbang:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Oπως πάντα gentleman o μεσιέ Gent...Μαριάνα, αν ήσουν έξυπνη, είμαστε ηδη 3 παλουκάρια σε μικρή ακτίνα μεταξύ μας. Θα μπορούσες να φερθείς έξυπνα  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: και να βγάζεις 3 μεροκαματα σε 2-3 ωρίτσες....στο γραφείο είμαι συνήθως μόνος, οποτε υπάρχει άνεσις....

Γιατί να μας τα τρώνε οι ξένες? :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :boobies: :boobies: :boobies:
εγω ιουλιε δεν κανω αυτη τη δουλεια.ακομη κ αν πεινουσα θα εβγαζα μεροκαματο με αξιοπρεπεια κ οχι ετσι.ασε που δεν χρειαζεται καν να βγαλω μεροκαματο!!ελπιζω να σε κατατοπισα εν μερει

gent007

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
16
a και κατι αλλο δεσποινις παρακαλω οχι κυρια!!!

ευχαριστώ για την επιθετικότητα, αν και η πρόθεσή μου ήταν και είναι ευγενική.

Αν σε κούρασα, συγνώμη.

α... και κάτι άλλο. Εφόσον είσαι γυναίκα θα ήξερες ότι από το 1999 με ειδικό πλαίσιο όλες οι γυναίκες είναι κυρίες πλέον και όχι δεσποινίδες. Αυτό θα το δεχτείς apriori κυρία μου!

Επισκέπτης
liomas , εσύ πώς βρέθηκες...εκεί κάτω; :dancing:

Ανέβαινε τις σκάλες ρε συ :) Λες να γονάτισα για να τραβήξω πόζα? :cheesy:

Όσο για την "σοβαρότητα" που λέει κάποια εδώ, ναι είμαστε ασόβαροι εμείς εδώ μέσα, λεχρίτες, μόνο πουτάνες γαμάμε, είμαστε βρωμιάρηδες, αμόρφωτοι, ανέραστοι, όποτε δεν γαμάμε πουτάνες τον παίζουμε, η διασκέδασή μας είναι η μπουρδελότσαρκα, ενίοτε και το στριπτιζάδικο αλλά σπάνια γιατί είναι ακριβά κι εμείς πάμφτωχοι κι επίσης κοιμόμαστε στα παγκάκια της Ομόνοιας και της Βάθης.

Απορώ λοιπόν τι κάνεις εσύ εδώ σε αυτό το site :) ʼντε στην μανούλα σου κοπελίτσα :)

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
ευχαριστώ για την επιθετικότητα, αν και η πρόθεσή μου ήταν και είναι ευγενική.

Αν σε κούρασα, συγνώμη.

α... και κάτι άλλο. Εφόσον είσαι γυναίκα θα ήξερες ότι από το 1999 με ειδικό πλαίσιο όλες οι γυναίκες είναι κυρίες πλέον και όχι δεσποινίδες. Αυτό θα το δεχτείς apriori κυρία μου!
τα σωστα και οτι δεν με θιγει ως προσωπικοτητα τα δεχομαι παντα!!!

geremy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
6

Όσο για την "σοβαρότητα" που λέει κάποια εδώ, ναι είμαστε ασόβαροι εμείς εδώ μέσα, λεχρίτες, μόνο πουτάνες γαμάμε, είμαστε βρωμιάρηδες, αμόρφωτοι, ανέραστοι, όποτε δεν γαμάμε πουτάνες τον παίζουμε, η διασκέδασή μας είναι η μπουρδελότσαρκα, ενίοτε και το στριπτιζάδικο αλλά σπάνια γιατί είναι ακριβά κι εμείς πάμφτωχοι κι επίσης κοιμόμαστε στα παγκάκια της Ομόνοιας και της Βάθης.

Απορώ λοιπόν τι κάνεις εσύ εδώ σε αυτό το site :) ʼντε στην μανούλα σου κοπελίτσα :)

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θεος!

εμμμ με παρακολουθεις ε? :grin:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

το αν ειμαι σε αυτο το σαιτ ειναι γουστο μου και καπελο μου .ξαναγυρνα αν θες τωρα στη πλατεια βαθης και ασε με στην ησυχια μου εμενα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom