makmak
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Like
- 1.893
- Πόντοι
- 206
Αυτη η λατινα που λέτε.... μονο σε μενα μου ειναι εντελως αδιαφορη?
Μπα...και σε 'μενα.....αλλα γοθστα ειναι αυτα!!
Αυτη η λατινα που λέτε.... μονο σε μενα μου ειναι εντελως αδιαφορη?
ενα 80αρι και οχι κωλο πετεαει και τιποτα αλλο...ουτε τι ακριβως κανει..ουτε καμια αλλη πληροφορια...λεει μονο στειλε μου κινιτο να σου στειλω...φαρσα μου μυριζει...Μπα...και σε 'μενα.....αλλα γοθστα ειναι αυτα!!
Καλή τύχη με τις Κουβανές!!! Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Banging Head Against a Wall Headbaning! Headbaning! Headbaning!
Τι εννοείς??? Ξεπέτες ή επικίνδυνες?
Την ρωτησα και ειπε μονο μασαζ 40 ευρω ,οχι σεξ.Αρα τελος βρισκω κιαλλουΟχι αν και το σκεφτομουν. Μου το ειπε απο το chat στο badoo, και απο το τηλεφωνο που μιλήσαμε. Με εμποδισε πρωτα η αποσταση (Νεα Μάκρη - Πειραιάς), και επίσης αποφασισα να το "ξανασκεφτώ"
? δεν υπάρχει η σελίδα![URL unfurl="true"]http://badoo.com/0387336663/ [/URL] ξέρει κανενας τι λεει αυτη?Γιατι τωρα δεν μπορω να κανω chat
ειναι φαση με +20 προσοχη τι θα συμφωνησεις![URL unfurl="true"]http://badoo.com/0387238502/?r=2SNV1&p=9 [/URL] 100 χωρις κωλο μου ειπε για προγραμμα κτλ οταν την ρωτησα μου λεει κανονικα >
μιλησα μαζι της κ θελει 50 σε ξενοδοχειο στον πειραιαωπ!...αραπινα?..δεν μου κανει...στο 20αρικο?....10 στο μεταξι παντως...
μιλησα μαζι της κ θελει 50 σε ξενοδοχειο στον πειραια
εχουμε τηλΗ αλλη η φιλη τις ή η ιδια εξαφανηστηκε!!!
60 ευρω σπιτι της νεα φιλαδελφια επικοινωνια μεσω φβ
Kαι εγω το θεμα ειναι εχει δοκιμασει κανεις ? παντως δεν ειναι επαγγελματιας απλα ξεμεινε απο ρευστο για τα προς το ζην και αποφασισε να ασχοληθει με το αρχαιοτερο επαγγελμα .Οποιος δοκιμασει ας ενημερωσει.
μαρεσει που λεει χαμογελαστο μουτρακι,και ειναι λες και τρακαρε με τοιχο.... ...φαντασου στο πηδημα...αγγαρεια μαγειρια θα ειναι...Kαι εγω το θεμα ειναι εχει δοκιμασει κανεις ? παντως δεν ειναι επαγγελματιας απλα ξεμεινε απο ρευστο για τα προς το ζην και αποφασισε να ασχοληθει με το αρχαιοτερο επαγγελμα .Οποιος δοκιμασει ας ενημερωσει.