anastasios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2010
- Like
- 108
- Πόντοι
- 0
μολις τωρα 80 ευρω λεει χωρις κωλο ,μπουρδελιαρης ειμαι...απλα το πετυχα στο τσατ και ενημερωνω
οχι αδερφε....καθαρα χαλαρα και non-professional οπως ειπα κ πριν...παραλια αναβυσσου κλασσικα....τρελα πηδηματα ομως και γουστα η μανδαμ....λογικα θυμασαιγεια σου συναγωνιστη.δυνατο γαμησι και αφθονο κωλο. εφυγα βεβαια απο Αθηνα και την εχασα.Το γυρισε στο επαγγελματικο?
οχι αδερφε....καθαρα χαλαρα και non-professional οπως ειπα κ πριν...παραλια αναβυσσου κλασσικα....τρελα πηδηματα ομως και γουστα η μανδαμ....λογικα θυμασαι
ισχύει για αυτο το μουνάκι ???????? :o
geiasou eimai h ramona 20 xronon apo romania sxeth kuklitsa opos me blephs stis fotografies mou. se perimeno gia kytes stigmes ston xoro sou. til 6945783392. filakia.
δεν ξέρω φιλαράκι. Απλά το έβαλα όπως το βρήκα. Μπορεί κάποιος συναγωνιστής να δοκιμασει κ να μας πει. ;)ισχύει για αυτο το μουνάκι ???????? :o
τωρα μου βγαινει ενας με καπελακι...δεν μου κανει καθολου...ειναι αβυζος...χεχεχεχε!!!
που βρηκες τηλ φιλε στειλε pm εαν θες ευχαριστωμολις τωρα 80 ευρω λεει χωρις κωλο ,μπουρδελιαρης ειμαι...απλα το πετυχα στο τσατ και ενημερωνω
ωπ!...αραπινα?..δεν μου κανει...στο 20αρικο?....10 στο μεταξι παντως...ελα βρηκα ακρη,εφορε πρεπει να κανεις copy/paste απο τα προφιλ τους οχι απο τις συναντησεις
γουστα ειναι αυτα σκορπιε!εμενα παντως η βυζαρα,η μεσουλα κ το προσωπακι με φτιαχνουν παρα πολυ...
+1 και σε μενα....Αυτη η λατινα που λέτε.... μονο σε μενα μου ειναι εντελως αδιαφορη?
ΜΟΝΟ!.....γουστα ειναι αυτα σκορπιε!εμεναπαντωςη βυζαρα,η μεσουλα κ το προσωπακι με φτιαχνουν παρα πολυ...