metavlitos
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
πρεπει να τρεχεις νεα μακρη!
πρεπει να τρεχεις νεα μακρη!
]
Καλο δειχνει........
Ξερουμε τίποτα ;;;;
εδω τι εχουμε ξερει κανεις? ζητησε 200 για 2 ωρες ?
ενας καραφλας βγαινει....
xaxaxaxaxa οχι τι μαλακια κανω και δεν βγενει help αδελφια
Μονο χαλαρωτικο μασαζ? Σου δίνει και την ευχαρίστηση να σε "περιποιηθεί" με το strapon της
αυτη λεει 40 για θεραπευτικο μασαζ, εχει δοκιμασει κανεις?
Μονο χαλαρωτικο μασαζ? Σου δίνει και την ευχαρίστηση να σε "περιποιηθεί" με το strapon της
Οχι αν και το σκεφτομουν. Μου το ειπε απο το chat στο badoo, και απο το τηλεφωνο που μιλήσαμε. Με εμποδισε πρωτα η αποσταση (Νεα Μάκρη - Πειραιάς), και επίσης αποφασισα να το "ξανασκεφτώ"την ειχες επισκεφτει?
Οχι αν και το σκεφτομουν. Μου το ειπε απο το chat στο badoo, και απο το τηλεφωνο που μιλήσαμε. Με εμποδισε πρωτα η αποσταση (Νεα Μάκρη - Πειραιάς), και επίσης αποφασισα να το "ξανασκεφτώ"
[/quote Εγω που την επισκευτικα καταλαβα πως εκανα μαλακια εκανα μεταβολη και πουλο οπου φυγει φυγει πολυ μπαζο απο κοντα με ακετη κοιλιτσα και μολις μου χαμογελασε της ελειπαν και μερικα δοντια
την εχω γνωρισει απο το zoo πριν μερικα χρονια.Αλβανακι,οικιακη βοηθος στα νοτια προαστια.Την πηρα απο το σπιτι εργασιας της,πηγαμε σε hotel και της ξεσκισα τον κωλο.γουσταρε κωλο σαν τρελλη και εκανε δυνατο γαμησι.χαθηκαμε απο τοτε...(φυσικα δεν ηταν επαγγελματικο το ραντεβου)
Ευχαριστώ πολυ φίλε μου, γιατι δεν το ειχα αποκλεισει τελείως για οταν εβρισκα χρόνο και "θάρρος". Τώρα....Οχι αν και το σκεφτομουν. Μου το ειπε απο το chat στο badoo, και απο το τηλεφωνο που μιλήσαμε. Με εμποδισε πρωτα η αποσταση (Νεα Μάκρη - Πειραιάς), και επίσης αποφασισα να το "ξανασκεφτώ"
[/quote Εγω που την επισκευτικα καταλαβα πως εκανα μαλακια εκανα μεταβολη και πουλο οπου φυγει φυγει πολυ μπαζο απο κοντα με ακετη κοιλιτσα και μολις μου χαμογελασε της ελειπαν και μερικα δοντια
επιβεβαιωνω......καλοκαιρι 2013 , εφορτωθει Κυριακη πρωι στο ρεπο της, από νοτια προάστεια.... μπανακι..τρελο underwater γαμησι.... συνεχεια επι του ξενοδοχείου.....non Professional... απλα γουσταρει και αξιοποιεί τα σαββατοκύριακα της... τρελο anal και cum bath... ετιμηθει επι 3 συνεχομενα συναπτα Σαββατοκύριακα , οπου κ ξεκωλιαστηκε....συνολικο κοστος : τα σουβλάκια στο zaxo, oπου και ηταν απαραίτητα μετα το σφυποκοπημα....
παιξτε ομορφα το χαρτι σας....νομιζω δεν θα αρνηθεί συναντηση..και καλο βολι
για ποια λετε ρε τυποι?γεια σου συναγωνιστη.δυνατο γαμησι και αφθονο κωλο. εφυγα βεβαια απο Αθηνα και την εχασα.Το γυρισε στο επαγγελματικο?