violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Γλυκοψωλη όταν έκανες εγγραφη πρεπει να ειχες μεγαλη εμπνευση
έχω πεθάνει στο γέλιο με το Νίκ σου
Γλυκοψωλη όταν έκανες εγγραφη πρεπει να ειχες μεγαλη εμπνευση
που να τον πάρεις στο στόμα σου...Γλυκοψωλη όταν έκανες εγγραφη πρεπει να ειχες μεγαλη εμπνευση
δεν ειναι νικ,ειναι πραγματικοτηταΤι να γινει ρε Βιολετα , αφου το εχουμε το προσον ..γιατι να το κρυψουμε???
που να τον πάρεις στο στόμα σου...
θα πεθάνεις απ'την γλύκα
Για να το λέτε παιδια κατι θα ξέρετε
εγω για να μην κουραζω αλλο εδω τα μελη δεν προκειται να ξαναπω τιποτα.
το badoo δεν εχει να δωσει κατι γιατι απλα δεν υπαρχει.
η διωξη θα ασχοληθει με αυτον που δημοσιευσε εδω το προφιλ της με πληροφοριες για υπηρεσιες και τιμες αν και αυτος δηλωσε πως χακερς μπηκαν στο λογαριασμο του και το εγραψαν αυτο.
και παλι ζητω συγγνωμη απο ολους.
νταβατζης δεν ειμαι αλλα ουτε και δον κιχωτης.
καλο απογευμα σε ολους
Αν θα γινει μηνυση, μπορει καποιοs να τιμωρηθει.....αλλα πιο πολυ η κοπελα που θα τρεχει απο δικη σε δικη και θα γνωστοποιειται περισσοτερο το θεμα...ασε που εχει στα πλην τηs, την εγγραφη τηs σε κεινο το site με φωτο κτλ ...Κοινωs , πιασ το αυγο και κουρεφτοφιλε μου η διωξη αν του πεις ολα αυτα απλα ΔΕΝ θα κανει τιποτα, τι να κινηγησει καποιον που ειπε ΜΙΑ φορα οτι καποια εκδιδετε.?? και δεν το συνεχισε το θεμα...δεν υπαρχει υποθεση.
αυτη η διωξη εχει αλλα σοβαροτερα θεματα να ασχοληθει...και μυνηση να γινει, νωμιζεις αυριο θα τρεξουν να βρουνε ποιος ειναι ο βυζουβιος.?? ...δες λιγο λογικα τα πραγματα...
ρε συ καρτακη..τον φυσας τον κουραμπιε?δεν ειναι νικ,ειναι πραγματικοτητα
εσυ η βιολετα εισαι και τσιμπισες??? αν θεσ ελα να δοκιμασειςρε συ καρτακη..τον φυσας τον κουραμπιε?
]
Ayto to exei dokimasei kaneis ????
anatoliki eine?tha zitaei k xrima tote..]
ΜΑΓΚΕΣ ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΣΕΙΡΑ........