FILOXENOUMENOS
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 40
- Like
- 1.190
- Πόντοι
- 4.387
αυτο δεν το εχω γραψει εγω >
συμφωνω μαζι σου σε ολα οσα λες , πιθανων στο λογαριασμο μου να μπαινουν και αλλα ''καλοπαιδα'' , σε διαβεβαιωνω οτι δεν εχω καμια σχεση , και ευχαριστω να σε βοηθησω να βρουμε αυτους που εχουν 'χακαρει' τον λογαριασμο μου , οντως λυπαμαι , οπου μπορω θα ηθελα να βοηθησω .
απο τιν ωρα που μου εστειλες τον πμ , κοιταω που εχω ''ποσταρει'' και εχω παθει τιν πλακα μου , βλεπω post με το ονομα vizouvios , που δεν εχω καμια ιδεα . και ειδικα πρωινες ωρες , που δεν ειμαι σπιτι , και ειμαι στην δουλεια , και μην πει κανεις οτι στη δουλεια μου εχω ιντερνετ , στιν οικοδομη που δουλευω δεν υπαρχει τιποτα .
συγνωμη για τιν αναστατωσει που προκαλεσα
καλοβραδυ .
επειδη εχεις αναστατωσει μια ολοκληρη οικογενεια και η ξαδερφη μου ειναι στα προθυρα χωρισμου με το συντροφο της βγες ρε αντρακι του κωλου και πες την αληθεια . ολα τα ποστ του προφιλ σου θα φανει οτι ειναι απο την ιδια IP και θα σε ξεφωνιζουν στην οικοδομη αν σε μαζεψουν εκει. Αν και κανονικα επρεπε να σε ριξουν σε τιποτα θεμελια ρε βλακα. εκανες ενα κοριτσι να κλαιει επειδη το διαπομπευσες. ξερεις καλο το site για τις πασης φυσεως επαγγελματιες αλλα ειλικρινα κατι τετοιες στιγμες με ζωα σαν εσενα χαλανε την εικονα του.
ΜΙΛΑ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΔΙΩΞΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΩΡΑΣ ΟΧΙ ΩΡΩΝ ΝΑ ΣΕ ΕΝΤΟΠΙΣΟΥΝ.
εκθετεις και το site με αυτα που κανεις
Συγγνωμη ρε παιδια για το υφος και τον εκνευρισμο μου αλλα πραγματικα εχει προκληθει σοβαρο οικογενειακο θεμα.
με το ενα χερι κραταω τηλεφωνο και με το αλλο πληκτρολογω