Λοιπον ,
ζητω τη βοηθεια καποιου διαχειριστη. ΤΩΡΑ...
"φιλε" επειδη ο κοσμος ειναι μικρος εκανες το λαθος να δωσεις ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ για μια ανυποψιαστη κοπελα η οποια για κακη σου τυχη ειναι ξαδερφη μου. Αργησα να καταλαβω τι ποσταρες γιατι το link που παρεθεσες δεν εμφανιζεται με κοκκινους χαρακτηρες.
Η κοπελα ειναι ΑΣΧΕΤΗ με οσα αναφερεις. Μιλησα μαζι της και ΠΟΤΕ δεν εχει επικοινωνησει μαζι σου και πολυ περισσοτερο δεν ειναι του αθληματος. Και πριν καποιος μυαλοπωλης πει οτι η ξαδερφη μου με ταιζει παραμυθι θα τον στενοχωρησω αλλα δεν ειναι ετσι.
Βλακακο Σε προκαλω να ποσταρεις screenshot με το διαλογο σας στο badoo που να επιβεβαιωνει τα λεγομενα σου. και τα μηνυματα στο badoo παντα υπαρχουν ακομα κι αν τα εχεις σβησει. Σε περιπτωση που δεν το κανεις και δεν παραδεχτεις δημοσιως ποσο ΒΛΑΚΑΣ και ΑΝΗΘΙΚΟΣ εισαι η οικογενεια της θα κινηθει νομικα εναντιον σου αφου το ip σου ειναι εντοπισιμο...
¨Αντρακι" ολα στο χερι σου ειναι.
να δουμε τη μαγκια σου τωρα...
ολο παπαριες, εδω και 2 χρονια ειχε δειξει οτι ψαχνεται, τωρα αν ειναι ξαδερφη αδελφη κουμπαρα, εγω την θυμαμαι να ψαχνεται, για βιζιτα δεν θα πω ποτε γιατι ουτε ειπα ουτε ακουσα