spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
φουεγκο.Αλανια καλησπερα για αυτην εδω
που εχει αναφερθει σαν Νανσυ σε μαγαζι στη καλλιθεα ξερουμε το μαγαζι;
Kαθε πληροφορια ευπροσδεκτη
φουεγκο.Αλανια καλησπερα για αυτην εδω
που εχει αναφερθει σαν Νανσυ σε μαγαζι στη καλλιθεα ξερουμε το μαγαζι;
Kαθε πληροφορια ευπροσδεκτη
φουεγκο.
η νανσυ?...χχααχα..οχι μαν,με την καμια..Ευχαριστω φιλε για την πληροφορια. Σκεφτομαι να κανω μια επισκεψη αλλα κατι στη φατσα της μου λεει οτι ειναι εγχειρισμενο.
ετσι στεγνα με δίνεις?..........ρωτα τον γαβριλο....ολα τα ξερει αυτος.και ελα λιγο πμ εσυ!
αχαχαχαχ...κανονικα μαν!!..ολα καλα?...ετσι στεγνα με δίνεις?..........
μασαζ+σεξ..στο 60αρι..Και τι περιλαμβάνει;
καλησπέρα παίδες.. εχω φάει κόλλημα με αυτην εδω..
Ξέρει κανεις τιποτα και ποσα ;
Διαβάζει τα μνμ αλλα δεν απαντάει, μάλλον ειναι fake profileεχει κανει κανεις παιχνιδι με το μωρο αυτο ;
το δικό μου δεν το έχει διαβάσει.. ειναι τρελο μανούλι..Διαβάζει τα μνμ αλλα δεν απαντάει, μάλλον ειναι fake profile
μουφα προφιλ...μην χάνεις τον χρονο σου.....παιξε καμια μαλακία με τις φωτο... ...και προχώρα παρακάτω... ;)το δικό μου δεν το έχει διαβάσει.. ειναι τρελο μανούλι..
Ρουμάνα μοιάζει..αλλά το Silvi δεν ειναι Αλβανέζικο ?
τις είχα μιλήσει και πολύ παλιότερα.. ειναι παλιός χρήστης του Badoo...αλλά δεν είπαμε τότε κ πολλά.μουφα προφιλ...μην χάνεις τον χρονο σου.....παιξε καμια μαλακία με τις φωτο... ...και προχώρα παρακάτω... ;)
Δεν είναι του επαγγέλματος, αλλά της αρέσει να γαμιέται. Είναι με τις μέρες της, δηλαδή μπορεί να της στείλεις μύνημα σήμερα και να σου απαντήσει μετά απο 1 μήνα. Καλή πίπα, συμπαθητικό μέγεθος στήθους (αν και ο χρόνος πλέον φαίνεται) και καλό αγώνα.
Α! Θέλει και ολίγον τι μπλαμπλα μέχρι να τη πείσεις
Στείλε μου σε πμ το λινκ να δω να σου πω. Έτσι για μια Νικολ 40άρα δε μπορώ να σου πω γιατί δε ξέρω για πια λεςρε μαγκα μηπως ξερεις και τι παιζει με μια Nicole 40αρα??δε βγαζω το λινκ γτ δεν εχω καταλαβει ακριβως τι ρολο βαραει ακομα...
Στείλε μου σε πμ το λινκ να δω να σου πω. Έτσι για μια Νικολ 40άρα δε μπορώ να σου πω γιατί δε ξέρω για πια λες