ειμαι ατιθασο παιδι...τι τους εκανες?

και οταν ξαναεκανα προφιλ αλλα με αλλο mail εβαλα ο μαλακας το ιδιο νουμερο κινητου. το συστημα με τσιμπισε και με ξαναπεταξε εξω.
Στα παπαρια μου μετακομισα στο mamba

ειμαι ατιθασο παιδι...τι τους εκανες?
ειμαι ατιθασο παιδι...![]()
![]()
ειχα πληροφοριες για 2 μιλφακια οτι τον επαιρναν ασυστόλως και με εκαναν λογικα report
![]()
και οταν ξαναεκανα προφιλ αλλα με αλλο mail εβαλα ο μαλακας το ιδιο νουμερο κινητου. το συστημα με τσιμπισε και με ξαναπεταξε εξω.
Στα παπαρια μου μετακομισα στο mamba![]()
![]()
![]()
![]()
ειμαι ατιθασο παιδι...![]()
![]()
ειχα πληροφοριες για 2 μιλφακια οτι τον επαιρναν ασυστόλως και με εκαναν λογικα report
![]()
Στα παπαρια μου μετακομισα στο mamba![]()
![]()
![]()
![]()
Τώρα όμως πρέπει να μας πεις εδώ πόσα πμ έλαβες για τα μιλφάκια... Αριθμός ουκ έστι φαντάζομαι!
![]()
![]()
σκυπε λεει!τι ξερουμε γι αυτο το καβλοπιπινο???![]()
ατιμε !!!!!!!! βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!...........το νου σας ρεμαλια για κανα πουστηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Μούφα λοιπον...
Oταν βλέπεις καταγωγή τούρκικη να στρίβεις.....είναι μούφα αυτά τα προφίλ! ;) ;)
Τι καυλάκι είναι αυτό; Υπάρχει;
Oταν βλέπεις καταγωγή τούρκικη να στρίβεις.....είναι μούφα αυτά τα προφίλ! ;) ;)
Τι καυλάκι είναι αυτό; Υπάρχει;
και περιέργως είναι όλες πανέμορφες.Έχει καμμια 100αρια προφιλ με ονομα Pinar το badoo. απο κει να καταλαβεις....
;)και περιέργως είναι όλες πανέμορφες.