donjuandestel
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 87
- Πόντοι
- 6
Σου φαινεται εσενα για τυπισσα??????
αφου εχει φωτο πριβε με το μουνι φορα παρτιδα κ στο τηλεφωνο που μιλησαμε γυναικεια φωνη ειχε λετε να ναι εξ αλλαγης φυλου??
Σου φαινεται εσενα για τυπισσα??????
Δυστυχώς όχι. Δεν παίζει ούτε εκείαν εχεις κρατησει τη συνομιλια πανε κατω κατω εκει που τα κραταει το badoo κ θα το βρεις
σε μασατζιδικο στην καλλιθεα ειναι...νομιζω στο φουεγκο?..αν θυμαμαι καλα...μαγκες για την νανσυ που αναφερατε πιο πανω εχουμε περισσοτερες πληροφοριες που την βρισκουμαι...η σε πμ το τηλεφωνο της??ευχαριστω
καλημερα εχουμε καποιο τηλφυσικα και εχουμε κανει κινηση.ειναι η γνωστη νανσυ.μεγαλη πορεια σε διαφορα καταστηματα με υπηρεσιες μασαζ.
Να λιγουρευτώ ποια; Ποίες; Αυτές που γαμάει; Καλά κάνει και τις γαμάει. Αλλά άλλο να λες ότι έχω επιτυχία στις γυναίκες και να τις γαμάς και να σου κάθονται στο νορμάλ και άλλο να λες έχω επιτυχίες στις γυναίκες και να θέλεις 1000 ευρώ το μήνα σε "δωράκια".
]
Για αυτη την νευρικη ξερουμε τίποτα ;;;;
τι΄σαι συ βρε παιδάκι μου?......μυγα δεν σου ξεφευγει.......
Καντης copy paste την αγγελια να της κοψεις το βηχα...Τι λες ρε μαγκα.... και εμενα μου το παιζει ντιβα...
γνωστη 50ευρω σε δικο της χωρο στην ιερα οδο σε ενα στενο κοντα στην ιεροφαντων. μεχρι περσυ σε στουντιο ηταντι΄σαι συ βρε παιδάκι μου?......μυγα δεν σου ξεφευγει.......