memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
δλδ αμα σου πουνε οτι γαμιεται με 300 ευρω θα τα δωσεις ρε τυπε? ελεος πια
Ενημέρωση κανείς ?
δλδ αμα σου πουνε οτι γαμιεται με 300 ευρω θα τα δωσεις ρε τυπε? ελεος πια
Ενημέρωση κανείς ?
Μπορει να είναι τσομπανης ο ανθρωπος ρε,που ξερεις?Ρε συ τυπε τι ενημερωση θελεις για το γελαδι,πλακα μας κανεις? :S
Μπορει να είναι τσομπανης ο ανθρωπος ρε,που ξερεις?
Κ γαμω την πεινα που υπαρχει στον κοσμο...αμα τον ενδιαφερει αυτο το γελαδι τοτε θα πηγαινει σε κτηνοτροφεια και θα βαραει μαλακια...Ρε συ τυπε τι ενημερωση θελεις για το γελαδι,πλακα μας κανεις? :S
εχει πεσει πολύ ξερα στο βαδοο μαγκες!
:-
Κ γαμω την πεινα που υπαρχει στον κοσμο...αμα τον ενδιαφερει αυτο το γελαδι τοτε θα πηγαινει σε κτηνοτροφεια και θα βαραει μαλακια...
Αμα παει ανθρωπος να δωσει λεφτα σε αυτο το πραμα θα ειναι αξιολυπητος...ουτε τσαμπα δεν το γαμαω εγω αυτο!Το γέλιο φίλε δεν είναι αυτός.
Το συγκεκριμένο γελάδι μπορεί να είναι - αν είναι - δωρεάν.
Το θέμα είναι οι πολλοί άλλοι στο νήμα των ανεξάρτητων και του mamba που για αντίστοιχα και μεγαλύτερα γελάδια και κάτι άλλα τέρατα είναι έτοιμοι να πληρώσουν και όλας.
Και βέβαια εκεί κανείς δεν λέει τίποτα.
Αμα παει ανθρωπος να δωσει λεφτα σε αυτο το πραμα θα ειναι αξιολυπητος...ουτε τσαμπα δεν το γαμαω εγω αυτο!
σκορπιε μου μαλλον δε βλεπεις το κραξιμο που ριχνω στο αγαπημενο μου μαμπα....
οπως κ να χει η ουσια ειναι οτι το badoo δεν εχει να προσφερει τιποτα ενω το μαμπα τωρα που πλησιαζει καλοκαιρακι θα δειτε πολλα καινουρια να εμφανιζονται στην αναζητηση,θυμηθειτε με....
για να δουμε!οπως κ να χει η ουσια ειναι οτι το badoo δεν εχει να προσφερει τιποτα ενω το μαμπα τωρα που πλησιαζει καλοκαιρακι θα δειτε πολλα καινουρια να εμφανιζονται στην αναζητηση,θυμηθειτε με....
αυτη απο το ψυχικο την δοκιμασα.....νανος φαση!........οπως κ να χει η ουσια ειναι οτι το badoo δεν εχει να προσφερει τιποτα ενω το μαμπα τωρα που πλησιαζει καλοκαιρακι θα δειτε πολλα καινουρια να εμφανιζονται στην αναζητηση,θυμηθειτε με....