papitsoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Ε θα παζαρεψω μαλακας ειμαι, εστο 100
Της το ζητησα το τηλ αλλα δεν το εχει διαβασει ακομα. Για μια ωρα 2 φλοκια αλλα οταν της ειπα cif μου λεει ''what???'' χα χα χα λες και της εβρισα την μανα! Η αληθεια ειναι το φοβαμαι μηπως κλαψω τα λεφτα αλλα δεν γαμιεται γιατι οχι?
Καλημερα! οχι μαναμ δεν εδωσα 150. 150 μου ειπε. Εξαλου δεν μπορω να κανω τωρα κατι γιατι με μπλοκαρε με το που ανεβασα το προφιλ της εδω. και δεν προλαβα να παρω ουτε καν το κινητο της!!ρε για την αλμπινα εδωσε 150?
ελπιζω να ηταν για τουλαχιστον 2ωρο!
ωραια!ακουστε κατι λοιπον παρακαλω για να μαθαινουν οι νεοι κ να θυμουνται οι παλαιοι....ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ!θα μου πεις τοσες κ τοσες εχουμε ανεβασει,ενταξει αλλα τωρα αυτη το παρακολουθει?της το σφυριξε κανας πουτανας γιος οπως με δωσανε εμενα δυο φορες κ εχασα στανταρακια?ουδεις ξερει...απλα στην επομενη να παιρνουμε πρωτα ολες τις πληροφοριες κ μετα να προχωραμε στη δημοσιοποιηση.μερσι
ωραια!ακουστε κατι λοιπον παρακαλω για να μαθαινουν οι νεοι κ να θυμουνται οι παλαιοι....ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ!θα μου πεις τοσες κ τοσες εχουμε ανεβασει,ενταξει αλλα τωρα αυτη το παρακολουθει?της το σφυριξε κανας πουτανας γιος οπως με δωσανε εμενα δυο φορες κ εχασα στανταρακια?ουδεις ξερει...απλα στην επομενη να παιρνουμε πρωτα ολες τις πληροφοριες κ μετα να προχωραμε στη δημοσιοποιηση.μερσι
πωωωωωωωωωωωωωω...ρε φιλε?!?!?!?!....κοιτα να δεις ε?..και δεν το ηξερα!!!!!..πεφτω απο τα συννεφα...ωραια!ακουστε κατι λοιπον παρακαλω για να μαθαινουν οι νεοι κ να θυμουνται οι παλαιοι....ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ!θα μου πεις τοσες κ τοσες εχουμε ανεβασει,ενταξει αλλα τωρα αυτη το παρακολουθει?της το σφυριξε κανας πουτανας γιος οπως με δωσανε εμενα δυο φορες κ εχασα στανταρακια?ουδεις ξερει...απλα στην επομενη να παιρνουμε πρωτα ολες τις πληροφοριες κ μετα να προχωραμε στη δημοσιοποιηση.μερσι
πωωωωωωωωωωωωωω...ρε φιλε?!?!?!?!....κοιτα να δεις ε?..και δεν το ηξερα!!!!!..πεφτω απο τα συννεφα...
καλο μηνα αδερφε!..ολα καλα?...πεσε ελευθερα σου εχω βαλει στρωμα να σκασεις στα μαλακα
υ.γ καλο μηνα σε ολους
ελα λιγο πμ ΚΑΙ εσυ....μπακνανααααααααααααααααααααααα
ηρεμα μαν..μια χαρα αγορι εσυ?
Μετά τα ΚΤΕΛ προς Περιστέρι. Σήμερα ηταν με ένα μελαχρινό τούμπανο!δεν ξερω αν κανει πιατσα στα κτελ αλλα σιγουρα δουλευε διδυμου . την ξερω πολλα χρονια αυτη την κοπελα.τουλαχιστον 5 . οσο κουφο και να σας ακουγεται ξεκινησε απο κολοκυνθους 38 στον οροφο πανω.πολυ φιλοτιμη κοπελα οντως φουλ προγραμμα.
στην διδυμου που ρωτησα τις τσατσαδες μου ειπαν οτι γυρναει σε μερικες μερες και οτι λειπει βουλγαρια.
επειδη θα ηθελα να κανω μια "επισκεψη" θα ηθελα να μου πειτε οταν λεμε μετα τα ΚΤΕΛ εννουμε πιο βορεια προς περιστερι;
και οταν λεμε ΚΤΕΛ εννουμε του κηφισσου οχι της λιοσιων ετσι;
Κωλόπαιδο μη χάσειςκάποιος μίλησε για κώλο...???
jorge,εισαι ο μονος που μπορεις να την καταφερεις!εχεις προσπαθησει?κάποιος μίλησε για κώλο...???
Φίλησε μου την δασκάλα...Κωλόπαιδο μη χάσεις