jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ρε συ... αμα δεν πληρώσω το κατιτις μου χαλιέμαι...jorge,εισαι ο μονος που μπορεις να την καταφερεις!εχεις προσπαθησει?
ρε συ... αμα δεν πληρώσω το κατιτις μου χαλιέμαι...jorge,εισαι ο μονος που μπορεις να την καταφερεις!εχεις προσπαθησει?
αψογος!!!ρε συ... αμα δεν πληρώσω το κατιτις μου χαλιέμαι...
Έχω να φιλήσω πολλές mate, you know ;)Φίλησε μου την δασκάλα...
"Καταχώρηση", πιθανότατα για "αρπαγή" νούμερων κινητών για ποστολή sms υψηλής χρέωσης την κόβω.αψογος!!!
Της ειπα απλως "την ηλικια μου την βλεπεις. θεωρεις οτι μπορεις να με δουλεψεις?"Δε της είπες να πάει να γαμηθεί?
επρεπε να σου ζητησει και συσκευη για να βαλει την καρτουλα ε? ;)Μου εστειλε μηνυμα καποια στο badoo και μου ζητουσε καρτούλα για να μιλαμε...
Για ποσο αφελείς μας περνανε μερικες???
Αυτή του ζήτησε κάρτα κι αυτός της είπε να της πάρει iphone 6plus.επρεπε να σου ζητησει και συσκευη για να βαλει την καρτουλα ε? ;)
Μερικες γυναικες δεν ξερουν τι πρεπει να ζητησουν.Αυτή του ζήτησε κάρτα κι αυτός της είπε να της πάρει iphone 6plus.
ειναι μαστορας στον πιρφορισμο ο αλεξ, σιγα μη τον δουλεψουνε τα γατακια με τις καρτουλεςΑυτή του ζήτησε κάρτα κι αυτός της είπε να της πάρει iphone 6plus.
Κάτω από 500άρικο δεν καταδέχεται να δώσει.ειναι μαστορας στον πιρφορισμο ο αλεξ, σιγα μη τον δουλεψουνε τα γατακια με τις καρτουλες
Εννοειται ρε τύπε, τι καρτουλες και μαλακιες. Ας ελεγε οτι θελει κανενα ζευγαρι μπότες και το συζητουσαμε.ειναι μαστορας στον πιρφορισμο ο αλεξ, σιγα μη τον δουλεψουνε τα γατακια με τις καρτουλες
Κάτω από 500άρικο δεν καταδέχεται να δώσει.
Εννοειται ρε τύπε, τι καρτουλες και μαλακιες. Ας ελεγε οτι θελει κανενα ζευγαρι μπότες και το συζητουσαμε.
Αυτή του ζήτησε κάρτα κι αυτός της είπε να της πάρει iphone 6plus.
Ενημέρωση κανείς ?