baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
απο παρασκευη θα ειναι αλλα παρασκευες δε πληρωνωμονο σβκ ρε μαλακα τσιπη;
θα μας κλεισεις τσαμπε καμπινα και πλουσιο φαγητο
απο παρασκευη θα ειναι αλλα παρασκευες δε πληρωνωμονο σβκ ρε μαλακα τσιπη;
ευκαιρια και για μανι και για χανι
ελα να σε παω ενα σαββατοκυριακο γαμιωντας
τα εξοδα δικα μου
ευκαιρια και για μανι και για χανι
ελα να σε παω ενα σαββατοκυριακο γαμιωντας
τα εξοδα δικα μου
εισαι μαστορι που λενε και οι αλβανοιουτε το γενναιοδωρος δημοσιευουν ξερω τι σου λεω
οχι απλα βαριεμαι μολις εχω ξυπνησει να τρεχω στις ταβερνες..ξυπναω αργα γιατι ξενυχταω στις διακοπες..εχεις αγοραφοβία??
ουτε το γενναιοδωρος δημοσιευουν ξερω τι σου λεω
εκει ρισκαρεις ναχεις κανα αποτυχημενο ραντεβου..μην τα θελεις ολα στο πιατο ρε φιλε! οι πιο πολλες ειναι γκομεναρες παντωςΩραια.... πέφτουν λοιπον τα τηλέφωνα...
Μετά ποια διαδικασία ακολουθείται? Εγω θελω να δω την κοπέλα που θα πάω μαζί της.
Δεν ξέρω αν θα μου αρέσει.
Θα της πω να μου στειλει καποιες φωτο μεσω μεηλ?
ε μα και συ .στο λεει με την καλη στο λεει με την αναποδη,ε αποφασισε
ρε τυπε 2 χιλιαρικα + θα δωσει ,οτι ναναι θα γαμησει?εκει ρισκαρεις ναχεις κανα αποτυχημενο ραντεβου..μην τα θελεις ολα στο πιατο ρε φιλε! οι πιο πολλες ειναι γκομεναρες παντως
το πολυ ευκαταστατος δειχνει στομφο και αλαζονεια..αποφυγε τοΤόσο το δυσκόλεψαν ;
Εντάξει ,ευκατάστατος - πολύ ευκατάστατος ,για γνωριμία και
καλή παρέα ,κάνει ;
ρε φιλε παει την βλεπει πινει ενα καφε κι αν δεν του αρεσει δεν ξαναβγαινει..ελεος!!ρε τυπε 2 χιλιαρικα + θα δωσει ,οτι ναναι θα γαμησει?
εκει ρισκαρεις ναχεις κανα αποτυχημενο ραντεβου..μην τα θελεις ολα στο πιατο ρε φιλε! οι πιο πολλες ειναι γκομεναρες παντως
βγηκα με αρκετες και ηταν ολες πολυ ομορφες..πιστεψε με..ουτε ενα μπαζο δεν ηρθεΕπίτρεψε μου να διαφωνήσω .Οι περισσότερες που απαντάνε
στις αγγελίες αυτές είναι ερασιτέχνες μπαζα ή επαγγελματίες .
Μπορεί και να βρείς κάποια καλή .Όχι συνηθισμένο.
οχι απλα βαριεμαι μολις εχω ξυπνησει να τρεχω στις ταβερνες..ξυπναω αργα γιατι ξενυχταω στις διακοπες..
τι δε σ'αρεσε το χανι
το πας λαου λαου με τα βιτσια βρε..πρωτα ριχνεις κανα 2 φυσιολογικα και μετα αποκαλυπτεις βιτσια και τετοιαΕιδες άμα ζητάς πληροφορίες από τον "παλιο" πόσα μαθαίνεις?
Για λεγε ρε Myrwnas πηγα κι έφτιαξα και εσπρέσσσο το φελέκι μου...
Εχω καυλωσει με αυτην την φτιάξη...
Και μετά ποια διαδικασια ακολουθειται?
Πως θα της ξηγηθω εγώ.... Κυρά μου εγώ γουστάρω πατουσάκια! Αμα τα δικά σου βρωμάνε πήρες τον πουλο?
να υποθεσω στα δικα σου τα ματιαβγηκα με αρκετες και ηταν ολες πολυ ομορφες..πιστεψε με..ουτε ενα μπαζο δεν ηρθε