Νέα

Κοριτσια που το κανουν με ανταλλαγμα δωρακια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alex0444
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 785
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τα συνολικά έξοδα δεν μου λες και ανησυχώ !

Ξεπέρασαν τα χίλια ευρώ ;
εξοδα= 350 το δωματιο, 350 τα δικα της(+100 το πουρμπουαρ)αλλα αυτο αν θες το αποφευγεις..φαγητο βενζινες(πηγαμε χαλκιδικη) περιπου αλλο ενα χιλιαρικο..συνολο 1800 περιπου αλλα μαζι με ταδικα μου και βενζινες..

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
εξοδα= 350 το δωματιο, 350 τα δικα της(+100 το πουρμπουαρ)αλλα αυτο αν θες το αποφευγεις..φαγητο βενζινες(πηγαμε χαλκιδικη) περιπου αλλο ενα χιλιαρικο..συνολο 1800 περιπου αλλα μαζι με ταδικα μου και βενζινες..

Αρκετά καλή διαπραγμάτευση .

Μπορώ να της δώσω τα 350 +100 και να...πηγαίνουμε μέχρι Γλυφάδα ;  :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Εχει κάτι προσφορές στο GROUPON για κρουαζιέρες με υπερπολυτελή βαπόρια,  γυρος ελληνικά νησιά ΜΥΚΟΝΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΡΟΔΟΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ... με 600 ευρώ για 2 ατομα σε οφ σηζον περίοδο, παίρνεις και το γκομενακι μαζί και με ένα χιλιαρικάκι, βια 1.100 είσαι μέγκλα.

Κανα τηλέφωνο έχεις να μας στείλεις myrwnas  ή είναι απόρρητον?

Επισκέπτης
ασυμφορο..θα γαμισεις λιγοτερο ασε που θα στερηθεις και τις αγκαλιτσς το βραδυ που πιστεψε με εχουν κι αυτες την γλυκα τους  ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
καλα ρε σε διαφορετικο δωματιο μενατε  :idiot:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
  Εχει κάτι προσφορές στο GROUPON για κρουαζιέρες με υπερπολυτελή βαπόρια,  γυρος ελληνικά νησιά ΜΥΚΟΝΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΡΟΔΟΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ... με 600 ευρώ για 2 ατομα σε οφ σηζον περίοδο, παίρνεις και το γκομενακι μαζί και με ένα χιλιαρικάκι, βια 1.100 είσαι μέγκλα.

πηραμε τα ψευτοτουρκικα παραλια  :rockon:
παμε και για τη πολη  :rockon:

Επισκέπτης

ειναι παλια ιστορια εχει αλλαξει κινητα κλπ..ασε που οπως καταλαβαινεις δεν εχω δικαιωμα να κανω κατι τετοιο.. :o

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
καρβουνο καις μπαρος και σ ειχα για εξυπνο..ειπα 350 το δωματιο δικλινο φυσικα..και 350 τα δικα της η αμοιβη της δηλαδη
οκ παρανοησα  :P
διαβασα 350 το δικο της
και οχι τα δικα της  :grin:

Επισκέπτης
οποιος αντεχει οικονομικα ας βαλει μια αγγελια και θα δειτε ποσες θα βρειτε..αν μπορειτε να διαθετετε για σεχ 300-400 τον μηνα θα περνατε καλα εγω τοσα εδινα παντως τωρα με την κριση θαναι πιο κατω οι τιμες φανταζομαι!οχι ομως αγγελιες στα σαιτ ειναι κοροιδια

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ειναι παλια ιστορια εχει αλλαξει κινητα κλπ..ασε που οπως καταλαβαινεις δεν εχω δικαιωμα να κανω κατι τετοιο.. :o

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό έπρεπε να πεις πρωτο.

Αν την βρεις όμως ποτέ καντης μια ερωτηση αν εκείνη θέλει να το ρισκάρει.

Μιλάω για συνοδεια σε κρουαζιέρα με βαπόρι αποκλειστικά.

Με βολεύει και μένα καλύτερα.

Είμαι και καλό παιδί. Δεν δέρνω.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
 Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό έπρεπε να πεις πρωτο.

Αν την βρεις όμως ποτέ καντης μια ερωτηση αν εκείνη θέλει να το ρισκάρει.

Μιλάω για συνοδεια σε κρουαζιέρα με βαπόρι αποκλειστικά.

Με βολεύει και μένα καλύτερα.

Είμαι και καλό παιδί. Δεν δέρνω.

εσυ κατι ακουσα φευγεις για καγκουροχωρα  :birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom