Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.107
- Πόντοι
- 1.686
οχι αλλα σκοπευε πουρμπουαρ το οποιο και πηρε!
Τα συνολικά έξοδα δεν μου λες και ανησυχώ !
Ξεπέρασαν τα χίλια ευρώ ;
οχι αλλα σκοπευε πουρμπουαρ το οποιο και πηρε!
αν ειναι λεφτα στην μεση ολες γινοτναι φιλοτιμες! ;)
Πολύ καλή την άκουσα !
Βρε μπας και είναι εγχειρισμένη τρανσέξουαλ ;
Να φέρνει και φαγητό απέξω... Αντρικό φιλότιμο μου ακούγεται !
εξοδα= 350 το δωματιο, 350 τα δικα της(+100 το πουρμπουαρ)αλλα αυτο αν θες το αποφευγεις..φαγητο βενζινες(πηγαμε χαλκιδικη) περιπου αλλο ενα χιλιαρικο..συνολο 1800 περιπου αλλα μαζι με ταδικα μου και βενζινες..Τα συνολικά έξοδα δεν μου λες και ανησυχώ !
Ξεπέρασαν τα χίλια ευρώ ;
εξοδα= 350 το δωματιο, 350 τα δικα της(+100 το πουρμπουαρ)αλλα αυτο αν θες το αποφευγεις..φαγητο βενζινες(πηγαμε χαλκιδικη) περιπου αλλο ενα χιλιαρικο..συνολο 1800 περιπου αλλα μαζι με ταδικα μου και βενζινες..
καλα ρε σε διαφορετικο δωματιο μενατεεξοδα= 350 το δωματιο, 350 τα δικα της(+100 το πουρμπουαρ)αλλα αυτο αν θες το αποφευγεις..φαγητο βενζινες(πηγαμε χαλκιδικη) περιπου αλλο ενα χιλιαρικο..συνολο 1800 περιπου αλλα μαζι με ταδικα μου και βενζινες..
πηραμε τα ψευτοτουρκικα παραλιαΕχει κάτι προσφορές στο GROUPON για κρουαζιέρες με υπερπολυτελή βαπόρια, γυρος ελληνικά νησιά ΜΥΚΟΝΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΡΟΔΟΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ... με 600 ευρώ για 2 ατομα σε οφ σηζον περίοδο, παίρνεις και το γκομενακι μαζί και με ένα χιλιαρικάκι, βια 1.100 είσαι μέγκλα.
Κανα τηλέφωνο έχεις να μας στείλεις myrwnas ή είναι απόρρητον?
ειναι παλια ιστορια εχει αλλαξει κινητα κλπ..ασε που οπως καταλαβαινεις δεν εχω δικαιωμα να κανω κατι τετοιο.. :oΕχει κάτι προσφορές στο GROUPON για κρουαζιέρες με υπερπολυτελή βαπόρια, γυρος ελληνικά νησιά ΜΥΚΟΝΟΣ - ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ - ΡΟΔΟΣ - ΚΟΥΣΑΝΤΑΣΙ... με 600 ευρώ για 2 ατομα σε οφ σηζον περίοδο, παίρνεις και το γκομενακι μαζί και με ένα χιλιαρικάκι, βια 1.100 είσαι μέγκλα.
Κανα τηλέφωνο έχεις να μας στείλεις myrwnas ή είναι απόρρητον?
καρβουνο καις μπαρος και σ ειχα για εξυπνο..ειπα 350 το δωματιο δικλινο φυσικα..και 350 τα δικα της η αμοιβη της δηλαδηκαλα ρε σε διαφορετικο δωματιο μενατε
οκ παρανοησακαρβουνο καις μπαρος και σ ειχα για εξυπνο..ειπα 350 το δωματιο δικλινο φυσικα..και 350 τα δικα της η αμοιβη της δηλαδη
γνωστοκαρβουνο καις μπαρος και σ ειχα για εξυπνο..ειπα 350 το δωματιο δικλινο φυσικα..και 350 τα δικα της η αμοιβη της δηλαδη
το δικο της μουνι εννοουσε ο τυπος.οκ παρανοησα
διαβασα 350 το δικο της
και οχι τα δικα της
εσενα θα σε κοντυνω αλλους δεκα ποντουςγνωστο
συμπεριλαμβανοταν κι κωλος και το στομα στην τιμη φιλε! οχι μονο το μουνι!! ;)το δικο της μουνι εννοουσε ο τυπος.
ειναι παλια ιστορια εχει αλλαξει κινητα κλπ..ασε που οπως καταλαβαινεις δεν εχω δικαιωμα να κανω κατι τετοιο.. :o
τι να κανω ακομα και οι νεοπες σε καταλαβανεσενα θα σε κοντυνω αλλους δεκα ποντους
εσυ κατι ακουσα φευγεις για καγκουροχωραΣε καταλαβαίνω απόλυτα. Αυτό έπρεπε να πεις πρωτο.
Αν την βρεις όμως ποτέ καντης μια ερωτηση αν εκείνη θέλει να το ρισκάρει.
Μιλάω για συνοδεια σε κρουαζιέρα με βαπόρι αποκλειστικά.
Με βολεύει και μένα καλύτερα.
Είμαι και καλό παιδί. Δεν δέρνω.