neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αφου δεν σε θελει τι να κανωρε φιδι
εγω δεν εχω διαβασμα
αφου δεν σε θελει τι να κανωρε φιδι
εγω δεν εχω διαβασμα
ενα στα κενα κανει καλο
θα παω στην ολλανδια μετα την εξεταστικη ,θες τπτ?
ετσι νομιζει οτι νομιζει αλλα δε νομιζει να νομιζει αυτο που νομιζειαφου δεν σε θελει τι να κανω
στο μπρο παω . ε θα παω και αμστερνταμ και ειντχοβεν σιγουρα. μπορει και ροττερνταμΑμστερνταμ ή γενικώς τουράκι ?
πες της οτι ξερεις καλο γλυφομουνι να γουσταρειετσι νομιζει οτι νομιζει αλλα δε νομιζει να νομιζει αυτο που νομιζει
ρε φιδι
εγω δεν εχω διαβασμα
αν εχει κανει μπανιο προ δεκαλεπτοπες της οτι ξερεις καλο γλυφομουνι να γουσταρει
στο μπρο παω . ε θα παω και αμστερνταμ και ειντχοβεν σιγουρα. μπορει και ροττερνταμ
μλκα πραγματικα το χειροτερο να βρωμαει το μουνι :Sαν εχει κανει μπανιο προ δεκαλεπτο
ξεχασα οτι στο αμστερ εχει αλλα θελω ολλανδεζαέχεις δίκιο ,τωρα ξεκόλλησα ;) ,να περάσεις καλά . Καλά
Παει ένας τυπος πεντακάθαρος, ευγενικός στις πουτάνες. Και δεν βρωμάει το στομα του αλκοόλ.
ΑΝ η πουτάνα δεν είναι "καυλιάρα" αυτός δεν θα ξαναπάει. Δεν είναι υποχρέωσή της να είναι καυλιάρα, αλλά αυτό είναι τελικά που κάνει τη διαφορά.
στο μπρο παω . ε θα παω και αμστερνταμ και ειντχοβεν σιγουρα. μπορει και ροττερνταμ
ξεχασα οτι στο αμστερ εχει αλλα θελω ολλανδεζα
αυτο ειναι ενα προβλημα οταν εισαι 1.75 66 κιλα :- αλλα καποια θα βρω τουλαχιστον στο υψος μουοι Ολλανδεζες ειναι οι πιο ''μεγαλόσωμες'' Ευρωπαίες.
φερε καμμια σαλβια
Δώσε και λίγο salvia μην είσαι τσιγκούνης χαχαχαΚαλυτερα να φερει Super skunk feminized.
Βιολετα αμα σου κανω δωρακι κανα κατσικακι σφαγμενο, καθαρισμενο γυρω στα 11 με 12 κιλα μου καθεσαι ?
αυτο ειναι ενα προβλημα οταν εισαι 1.75 66 κιλα :- αλλα καποια θα βρω τουλαχιστον στο υψος μου
Δώσε και λίγο salvia μην είσαι τσιγκούνης χαχαχα