neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
αφου δεν σε θελει τι να κανωρε φιδι
εγω δεν εχω διαβασμα![]()

αφου δεν σε θελει τι να κανωρε φιδι
θα παω στην ολλανδια μετα την εξεταστικη ,θες τπτ?![]()
ετσι νομιζει οτι νομιζει αλλα δε νομιζει να νομιζει αυτο που νομιζειαφου δεν σε θελει τι να κανω![]()
στο μπρο παω . ε θα παω και αμστερνταμ και ειντχοβεν σιγουρα. μπορει και ροττερνταμΑμστερνταμ ή γενικώς τουράκι ?![]()
πες της οτι ξερεις καλο γλυφομουνι να γουσταρειετσι νομιζει οτι νομιζει αλλα δε νομιζει να νομιζει αυτο που νομιζει![]()
ρε φιδι
αν εχει κανει μπανιο προ δεκαλεπτοπες της οτι ξερεις καλο γλυφομουνι να γουσταρει![]()
στο μπρο παω . ε θα παω και αμστερνταμ και ειντχοβεν σιγουρα. μπορει και ροττερνταμ![]()
μλκα πραγματικα το χειροτερο να βρωμαει το μουνι :Sαν εχει κανει μπανιο προ δεκαλεπτο![]()
ξεχασα οτι στο αμστερ εχειέχεις δίκιο ,τωρα ξεκόλλησα;)
,να περάσεις καλά . Καλά
![]()
![]()
![]()
Παει ένας τυπος πεντακάθαρος, ευγενικός στις πουτάνες. Και δεν βρωμάει το στομα του αλκοόλ.
ΑΝ η πουτάνα δεν είναι "καυλιάρα" αυτός δεν θα ξαναπάει. Δεν είναι υποχρέωσή της να είναι καυλιάρα, αλλά αυτό είναι τελικά που κάνει τη διαφορά.
στο μπρο παω . ε θα παω και αμστερνταμ και ειντχοβεν σιγουρα. μπορει και ροττερνταμ![]()
ξεχασα οτι στο αμστερ εχει![]()
αλλα θελω ολλανδεζα
![]()
![]()
αυτο ειναι ενα προβλημα οταν εισαι 1.75 66 κιλα :- αλλα καποια θα βρω τουλαχιστον στο υψος μουοι Ολλανδεζες ειναι οι πιο ''μεγαλόσωμες'' Ευρωπαίες.![]()
φερε καμμια σαλβια![]()
Δώσε και λίγο salvia μην είσαι τσιγκούνης χαχαχαΚαλυτερα να φερει Super skunk feminized.
Βιολετα αμα σου κανω δωρακι κανα κατσικακι σφαγμενο, καθαρισμενο γυρω στα 11 με 12 κιλα μου καθεσαι ?
αυτο ειναι ενα προβλημα οταν εισαι 1.75 66 κιλα :- αλλα καποια θα βρω τουλαχιστον στο υψος μου![]()
Δώσε και λίγο salvia μην είσαι τσιγκούνης χαχαχα