Επισκέπτης
Πρέπει να το επισκεφτώ αυτό το κορινάκι! Τόσοι "κατασκευαστές πληντυρίων" την συνιστούν!!! Δεν μπορεί να έχουν όλοι άδικο!!! Θα πάω και θα σας πω.
Πρέπει να το επισκεφτώ αυτό το κορινάκι! Τόσοι "κατασκευαστές πληντυρίων" την συνιστούν!!! Δεν μπορεί να έχουν όλοι άδικο!!! Θα πάω και θα σας πω.
Η Κορινα κυριες και κυριοι λειπει σε ταξιδι στην Ιταλια οπως μου ειπε και θα επιστρεψει σε μερικες ημερες.
dr proktor oυτε ο πατερας της να ησουν,που προσπαθει να την προστατεψει....
Μάλλον συναγωνιστή μιλάς για άλλη Κορίνα….ίσος μια κοντούλα που δούλευε στο 19α …
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η Κορίνα είναι στο πόστο της Ιάσωνος 20Β ,στην γνωστή βάρδια 23:00- 04:00.
Όχι, μιλάω για την Κορίνα την ψηλή με το σγουρό (καμια φορά και ισιωμένο) μαλλί και τον ενισχυμένο πωπό. Την Τρίτη το βράδυ της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι είναι στην Ιταλία και ότι θα επιστρέψει αυτήν την εβδομάδα μάλλον. Ίσως εσύ να εννοείς ένα χοντροκομένο υβρίδιο που αφήνει στο πόστο της όταν λείπει που καμία σχέση όμως δεν έχει με την Κορίνα.. Τώρα, αν μου είπε μπαρούφες σας λέω και εγώ εσάς, δεν πέρασα να το εξακριβώσω.
.Οταν βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο σκεφτηκα μεσα μου...που πας μωρη?Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο...
τι ακριβώς θες να πεις με αυτό;;
To πρόβλημα ποιο είναι ?Εχθες την πετυχα σε γνωστο λατιν club της Αθηνας.Οταν βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο σκεφτηκα μεσα μου...που πας μωρη?Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο...
Μαγκιτη δε σημαινει οτι επειδη χωνεις το εκαστοτε 20€ να γαμησεις ή πολυ παραπανω χρηματα εχεις και το δικαιωμα να γαμησεις την ψυχολογια του αλλου με τη δυναμη των χρηματων-Coolare και ξανασκεψου τοΠολυ ωραια γκομενα με κωλαρα(στο ματι φαινεται ωραια , στο πιασιμο ομως ειναι σαν ζελε).Ειμαι κι εγω φαν των μελαχρινων αλλα ηταν ψυχρη και τυπικη στο δωματιο οταν την πηρα πριν απο κανενα μηνα.
Εχθες την πετυχα σε γνωστο λατιν club της Αθηνας.Οταν βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο σκεφτηκα μεσα μου...που πας μωρη?Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο...
Πολυ ωραια γκομενα με κωλαρα(στο ματι φαινεται ωραια , στο πιασιμο ομως ειναι σαν ζελε).Ειμαι κι εγω φαν των μελαχρινων αλλα ηταν ψυχρη και τυπικη στο δωματιο οταν την πηρα πριν απο κανενα μηνα.
Εχθες την πετυχα σε γνωστο λατιν club της Αθηνας.Οταν βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο σκεφτηκα μεσα μου...που πας μωρη?Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο...
Μαλλων εσυ εχεις το προβληματακι φιλε και οχι το κοριτσακι.Πολυ ωραια γκομενα με κωλαρα(στο ματι φαινεται ωραια , στο πιασιμο ομως ειναι σαν ζελε).Ειμαι κι εγω φαν των μελαχρινων αλλα ηταν ψυχρη και τυπικη στο δωματιο οταν την πηρα πριν απο κανενα μηνα.