Νέα

Κορίνα Ιάσωνος 20Β

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 53
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Πρέπει να το επισκεφτώ αυτό το κορινάκι! Τόσοι "κατασκευαστές πληντυρίων" την συνιστούν!!! Δεν μπορεί να έχουν όλοι άδικο!!! Θα πάω και θα σας πω.

Επισκέπτης
Πρέπει να το επισκεφτώ αυτό το κορινάκι! Τόσοι "κατασκευαστές πληντυρίων" την συνιστούν!!! Δεν μπορεί να έχουν όλοι άδικο!!! Θα πάω και θα σας πω.

Είναι πολύ καλή … λέω να την επισκεφτώ ... Τώρα …!!!
:knockinb: :knockinb: :knockinb:

Λέω να τιμωρήσω το άτακτο πορνίδιο…

Επισκέπτης
Μια από τις μοναδικές στιγμές της ζωής μου ... το να με κάνει η Κορίνα να τελειώσω ... πραγματικά δεν άντεξα ... με πρόδωσαν οι δυνάμεις μου, μαζί της ...

dr.proctor

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Για την ΚΟΡΙΝΑ έχω να πω τα εξής:

Είναι μελαχρινή προς μελαμψή, διασταύρωση γονιδίων Κουβανικής και Ελληνικής Ιθαγένειας (50% - 50%), τουλάχιστον κατά τους ισχυρισμούς της ιδίας, και θα τη χαρακτήριζα ανενδοίαστα ως πραγματική ΚΑΛΛΟΝΗ, για όποιον αρέσκεται στις λατίνες. Ψηλή (με τα τακούνια που φοράει -και τα οποία ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ κατά τη διάρκεια του σεξ- ακόμη ψηλότερη), πολύ όμορφη στο πρόσωπο, με λεπτά και γλυκά χαρακτηριστικά, βυζί κανονικό προς μεγάλο (δυστυχώς το κρατά συνήθως καλά φυλαγμένο στο σφιχτό της στηθόδεσμο), ψηλά πόδια, λείο και απαλό δέρμα και ό,τι άλλο στοιχειοθετεί την έννοια της καλλονής.

Είναι σίγουρα μέσα στις τρεις πιο ωραίες πουτάνες, με τις οποίες είχα την τιμή να συνευρεθώ κατά τη διάρκεια της πολυετούς διεθνούς μπουρδελοκαριέρας μου.

Όμως το σημαντικότερο -για τους λάτρεις του είδους- είναι η απίστευτή ΚΩΛΑΡΑ της ! Είναι αρκετά μεγάλη, ιδίως σε σχέση με τη λεπτή μεσούλα της ακριβώς από πάνω. Ο συνδυασμός των δύο ως άνω χαρακτηριστικών την καθιστά ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ με όλη τη σημασία της λέξης, προσομοιάζουσα ως προς το σωματότυπο με τη Σοφία Λώρεν της παλιάς καλής εποχής ή την περίφημη "κιθαρόσχημη" γυνή στα αρχαία κυκλαδικά είδωλα.

Από περιποίηση δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο (μάλλον ψυχρή θα τη χαρακτήριζα), όμως είναι συμπαθής και έχει γλυκό χαμόγελο. Την έχω πάρει τρεις φορές (οι δύο πριν από έναν χρόνο, που εργαζόταν σε άλλο χώρο του Μεταξουργείου, και η τρίτη πολύ πρόσφατα) και η συμπεριφορά της ήταν πάντοτε η ίδια: ευγενική, τυπική, διεκπεραιωτική, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο ή αξιομνημόνευτο - άμα δεν της μιλήσεις εσύ, μπορεί να μη σου μιλήσει και καθόλου, είναι φανερό ότι το κορίτσι κοιτάει να κάνει τη δουλειά του όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα για την ίδια και να προχωρήσει στον επόμενο πελάτη...

Όμως και μόνο που τη βλέπεις καυλώνεις τόσο, που θα τη γαμούσες και κοιμισμένη χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι γνωστό τοις πάσι -και δυστυχώς επαληθεύεται και στην περίπτωση της εν λόγω ιερόδουλης- ότι η ομορφιά σε αυτό το επάγγελμα είναι κατά τεκμήριον αντιστρόφως ανάλογη της συμμετοχής της κοπέλας στο κρεβάτι.

Για τους πιο παρατηρητικούς, η Κορίνα έχει και μια χαρακτηριστική μελαγχολία στο βλέμμα, σύνηθες ίδιον ωραίων γυναικών, που νιώθουν ότι έχουν ηττηθεί από τη ζωή, από την οποία περίμεναν σίγουρα κάτι καλύτερο από αυτό που εκείνη τους επιφύλασσε... Με άλλα λόγια: η Κορίνα δεν είναι γεννημένη για αυτή τη δουλειά, δεν είναι ευτυχής με αυτό που κάνει, και αυτό το βλέπεις στο πρώτο βλέμμα που θα ανταλλάξετε. Αυτό άλλους θα τους μελαγχολήσει και άλλους θα τους ερεθίσει με έναν τρόπο νοσηρό. Άλλοι, διαθέτοντες πιο περιπεπλεγμένη ψυχική ιδιοσυστασία, θα μελαγχολήσουν και θα ερεθιστούν ταυτόχρονα. Τα πιο ντουβάρια θα της τον χώσουν και θα χύσουν σε 5 λεπτά, ενώ ο ιδρώτας τους θα στάζει πάνω στην υπέροχη κωλάρα της, χωρίς να αντιληφθούν τίποτα από τα παραπάνω.

Εν κατακλείδι: σε αυτή την άδικη ζωή, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δικά μας ! Αν θέλετε να γαμήσετε μια κοπέλα τέτοιας εξωτικής εμφάνισης που δύσκολα θα τη βρίσκατε -και ακόμη πιο δύσκολα θα σας καθόταν- στην κανονική ζωή, προτείνω Κορίνα δαγκωτή. Αν σας ενδιαφέρει πρωτίστως η σεξουαλική διάθεση και η συμμετοχή της κοπέλας στο ερωτικό παιχνίδι, θα ήταν καλύτερο να στραφείτε σε άλλες επιλογές. Αν, τέλος, σας ιντριγκάρει πάνω απ’ όλα αυτή η ανάμεικτη αίσθηση μελαγχολίας και καύλας, που απογειώνει μια συνηθισμένη μπουρδελότσαρκα σε άλλα επίπεδα ψυχικής ανάτασης (ή κατάβασης, θα έλεγαν άλλοι αυστηρότεροι), τότε η Κορίνα είναι εδώ και σας περιμένει...

dvbhg

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Κορίνα είναι εξαιρετική όντως. Το μοναδικό της ελάττωμα είναι ο λίγο μεγάλος κώλος της (σαν της Τζ.Λόπεζ κατι..) αλλά κατά τ'άλλα είναι πολύ όμορφη. Μεγάλες πατούσες καλυμένες από μαύρα ψιλοτάκουνα. Ο χώρος χάλια (όπως όλα στην Ιάσωνος) και η τσατσα μεγάλο ζώο, αλλά η εμπειρία αξίζει!

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
dr proktor oυτε ο πατερας της να ησουν,που προσπαθει να την προστατεψει....

dvbhg

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Η Κορινα κυριες και κυριοι λειπει σε ταξιδι στην Ιταλια οπως μου ειπε και θα επιστρεψει σε μερικες ημερες.

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
65
Like
2.884
Η Κορινα κυριες και κυριοι λειπει σε ταξιδι στην Ιταλια οπως μου ειπε και θα επιστρεψει σε μερικες ημερες.

Μάλλον συναγωνιστή μιλάς για άλλη Κορίνα….ίσος μια κοντούλα που δούλευε στο 19α …
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η Κορίνα είναι στο πόστο της Ιάσωνος 20Β  ,στην γνωστή βάρδια 23:00- 04:00.

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
65
Like
2.884
dr proktor oυτε ο πατερας της να ησουν,που προσπαθει να την προστατεψει....

Μου κάνει εντύπωση ο τι το συγκεκριμένο nick χρησιμοποιήθηκε για να γραφτεί αυτό το κείμενο, για την Κορινα… σαν κείμενο είναι παρά πολύ καλό και την  φωτογραφίζει. Αλλά  θεωρώ ότι δεν γράφετε από ένα άτομο που έχει πάει 3 φορές μόνο με την κοπέλα και μάλιστα οι 2 πριν ένα χρόνο… Δεν ξέρω τι θέλει να κρύψει το συγκεκριμένο άτομο…

dvbhg

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον συναγωνιστή μιλάς για άλλη Κορίνα….ίσος μια κοντούλα που δούλευε στο 19α …
Οι τελευταίες πληροφορίες λένε ότι η Κορίνα είναι στο πόστο της Ιάσωνος 20Β  ,στην γνωστή βάρδια 23:00- 04:00.

Όχι, μιλάω για την Κορίνα την ψηλή με το σγουρό (καμια φορά και ισιωμένο) μαλλί και τον ενισχυμένο πωπό. Την Τρίτη το βράδυ της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι είναι στην Ιταλία και ότι θα επιστρέψει αυτήν την εβδομάδα μάλλον. Ίσως εσύ να εννοείς ένα χοντροκομένο υβρίδιο που αφήνει στο πόστο της όταν λείπει που καμία σχέση όμως δεν έχει με την Κορίνα.. Τώρα, αν μου είπε μπαρούφες σας λέω και εγώ εσάς, δεν πέρασα να το εξακριβώσω.

GIORGOS33

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Οκτ 2007
Κριτικές
65
Like
2.884
Όχι, μιλάω για την Κορίνα την ψηλή με το σγουρό (καμια φορά και ισιωμένο) μαλλί και τον ενισχυμένο πωπό. Την Τρίτη το βράδυ της έστειλα μήνυμα και μου απάντησε ότι είναι στην Ιταλία και ότι θα επιστρέψει αυτήν την εβδομάδα μάλλον. Ίσως εσύ να εννοείς ένα χοντροκομένο υβρίδιο που αφήνει στο πόστο της όταν λείπει που καμία σχέση όμως δεν έχει με την Κορίνα.. Τώρα, αν μου είπε μπαρούφες σας λέω και εγώ εσάς, δεν πέρασα να το εξακριβώσω.

Όπως και να είναι…η Κορίνα είναι πολύ καλό αστέρι!!!!

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Πολυ ωραια γκομενα με κωλαρα(στο ματι φαινεται ωραια , στο πιασιμο ομως ειναι σαν ζελε).Ειμαι κι εγω φαν των μελαχρινων αλλα ηταν ψυχρη και τυπικη στο δωματιο οταν την πηρα πριν απο κανενα μηνα.
Εχθες την πετυχα σε γνωστο λατιν club της Αθηνας.Οταν βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο σκεφτηκα μεσα μου...που πας μωρη?Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
.Οταν βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο σκεφτηκα μεσα μου...που πας μωρη?Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο...

τι ακριβώς θες να πεις με αυτό;;

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
γιατί μου ακούγεται τελείως για τον πούτσο και
κομπλεξική σκέψη :jerking: ;)

πάνω από όλα άνθρωπος είναι η κοπέλα και η κάθε κοπέλα!! ;)

god_gr

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Like
4
Πόντοι
6
Εχθες την πετυχα σε γνωστο λατιν club της Αθηνας.Οταν βρεθηκαμε προσωπο με προσωπο σκεφτηκα μεσα μου...που πας μωρη?Να ηξεραν ολοι εδω μεσα οτι γαμιεσαι στο μπουρδελο για ενα 20αρικο...
To πρόβλημα ποιο είναι ?
1. Ότι γαμιέται ???
2. Ότι γαμιέται στο μπουρδέλο?
3. Ότι γαμιέται στο μπουρδέλο για ένα 20αρικο ?

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Πολυ ωραια γκομενα με κωλαρα(στο ματι φαινεται ωραια , στο πιασιμο ομως ειναι σαν ζελε).Ειμαι κι εγω φαν των μελαχρινων αλλα ηταν ψυχρη και τυπικη στο δωματιο οταν την πηρα πριν απο κανενα μηνα.
Μαγκιτη δε σημαινει οτι επειδη χωνεις το εκαστοτε 20€ να γαμησεις ή πολυ παραπανω χρηματα εχεις και το δικαιωμα να γαμησεις την ψυχολογια του αλλου με τη δυναμη των χρηματων-Coolare και ξανασκεψου το

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775

Και τι σημαινει ρε φιλε οτι γαμιεται για ενα εικοσαρικο δηλαδη?

Εσυ που γαμας με ενα εικοσαρικο εισαι καλυτερος?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Παιδιά η συγκεκριμένη κοπέλα δε νομίζω ότι αξίζει αρνητικά σχόλια. Το ότι είναι "έπιπλο" είναι γνωστό σε όσους την έχουμε επισκεφθεί αλλά δεν είναι μαλακισμένη υστέρω σαν κάτι άλλες. Προφανώς δε γουστάρει τη δουλειά που κάνει. Τι να κάνει δηλαδή να προσποιείται; Αν της μιλήσεις όμως καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ καλή κοπέλα. Και από εμφάνιση: Κουβανέζα θεά. Αφήστε την κακομοίρα να βγάλει το ψωμί της.

Επισκέπτης
Μαλλων εσυ εχεις το προβληματακι φιλε και οχι το κοριτσακι.
Δηλαδη ο καθενας που γαμιεται για ενα 20αρικο 50αρικο δεν πρεπει να κυκλοφορει εκτος μπουρδελων.
Μαλλων κανεις λαθος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom