Νέα

Κορίνα: Ιάσωνος 20 δεξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 562
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Πλάκα στην πλάκα,ο PICKER μες στην τρέλα του θίγει ακριβώς τον πυρήνα του ερωτήματος για το ποιός είναι πραγματικός μπουρδελιάρης,για το ποιός είναι πιρφόρος ή όχι... Αλλά και το Κορινάκι τόση τσάμπα διαφήμιση,ούτε στ'όνειρό της... ;)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Το Κορινάκι αποκλείεται να με ξαναδεχτεί γιατί έχει μίσος απέναντί μου. Δεν είναι τόσο επιφανειακό όσο νομίζεις. Έχει ορκιστεί σε στενό οικογενειακό της πρόσωπο ότι δεν θα ξαναπάει μαζί μου. Ο λόγος που πήγαινα και την έβλεπα ήταν πιο πολύ για το σπάσιμο, αν και πραγματικά λυπάμαι αν αναγκάστηκε πάλι να αλλάξει βάρδια εξαιτίας μου. Γι' αυτό και της έστειλα μήνυμα να ξαναγυρίσει στο πρωί και της υποσχέθηκα ότι δεν θα ξαναπάω ποτέ. Το Κορινάκι το αγαπώ πραγματικά, είναι ένα πονεμένο πλάσμα. Απλά έχω κι εγώ έναν εγωισμό και δεν γουστάρω να μου τον θίγουν.
Ξεκόλλα ρε μαλέα....  :orchestra:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Πικερ ολες οι γυναικες θελουν κυνηγητο,ετσι και το κορινακι θελει να την παλεψεις. Εγω πιστευω οτι εχει απογοητευθει που με την πρωτη δυσκολια λουφαξες. Καταβαθως σε περημενει σε καθε της βαρδια να μπεις με το 20ρικο στ χερι.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Πλακα πλακα τοση ωρα που μιλαμε για το Κορινακι θελω να παω και γω τωρα  :wanker: :grin:

τυπε μονο προσεχε μην κανετε τιποτα ρομαντικα ακα τελειωτικα και ερθεις μετα και το πεις εδω,γιατι παει,τον σκοτωσες τον τυπο   :S

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Πικερ ολες οι γυναικες θελουν κυνηγητο,ετσι και το κορινακι θελει να την παλεψεις. Εγω πιστευω οτι εχει απογοητευθει που με την πρωτη δυσκολια λουφαξες. Καταβαθως σε περημενει σε καθε της βαρδια να μπεις με το 20ρικο στ χερι.

ποσο κυνηγητο τυπε θελει η γυναικα,να σε φοβαται στο τελος;  :S

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Κυριε Πικερ θα ηταν λαμπρη ιδεα να παρεις καποιον φιλο-γνωστο-συναγωνιστη και να παρτουζωσετε την Κορινα. Με αυτον τον κυνικο τροπο θα κανεις σταχτες τα οσα εναπομειναντα θεμελια της σαθρης αυτης σχεσης και θα θεσπισεις μια νεα αφετηρια για σενα και εκεινη  :woldman:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
φιλε εισαι της ψυχαναλυσης η της ψυχοθεραπιας  d inspiration psychanalytique. προσωπικα προτιμω τον ιβαν παβλοφ{behaviourism}

να βγαίνει το μεροκάματο, ανάλογα με τον ασθενή παιδί μου.

στο επίκεντρο ο ασθενής.  :grin:

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει. Αν δει κάποιον μαζί μου θα τον διώξει όπως κι εμένα. Το μόνο σπάσιμο θα ήταν να πήγαινε κάποιος και να τη γάμαγε και στο τέλος να της έλεγε: "Αυτό ήταν για τον Picker, είναι κολλητός μου". Να της το έλεγε όμως όταν θα είχε ήδη ντυθεί και έφευγε, γιατί αν της το έλεγε αμέσως μετά την πράξη όταν ήταν μαζί της στο δωμάτιο μπορεί και να μην προλάβαινε να φύγει σώος.

Θα κάνω και αυτή την θυσία για χάρη της επιστήμης.

Θα της πω, "αυτό ήταν για τον Picker, είναι ασθενής μου"

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Κορινάκι να τα βλέπεις αυτά. Έτσι ξηγιέται ο Σάκης. Τη διαφήμιση που σου έχω κάνει εγώ δεν σου την έχει κάνει κανείς. Αλλά δεν εκτιμάς τίποτα Κορινάκι, μόνο να βρίζεις ξέρεις αυτόν που σ' αγαπάει πιο πολύ.
Πικερ την αγαπας πολυ την Κορινα.Φαινετε απο το καθε σου ποστ.Πιστευω πρεπει να της το δειξεις και απο κοντα οχι μονο απο δω μεσα.

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6

Αχαχαχαχαχαχα, θα πεθάνουμε στα γέλια με αυτόν τον Πόρνο,

Ρε εγώ είχα 'βάλει στον πάγο' τσούρκα πάνω από εξάμηνο γιατί
μου έγραψε μαλακίες σε ένα μήνυμα, κι αυτός ο μαλέας σε λίγο
θα αυτοκτονήσει ναούμε...αχαχαχαχαχαχα

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.245
Πόντοι
2.456
Ρε το κορινακι,εκανε το site μπουρδελο :rockon:

tarl talbot

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
21
Πόντοι
11
suis la femme ,elle te fuis,fuis la femme elle te suis. Κομπρα εισαι πηγαιο ταλεντο,natural,κανεις τις καταλληλες κινησεις αυτοματα.
πολυ σπανιο.εγω τσουρουφλιστικα και μετα ξυπνησα.

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.692
Πόντοι
10.686
Τα παραλές πάλι ρε τύπε. Σου θυμίζω ότι γαμάω μέρα παρά μέρα, 3-4 διαφορετικές πουτάνες τη βδομάδα και δεν μαλακίζομαι ποτέ. Το Κορινάκι είναι απλά το χόμπι μου.
Αντικείμενο διδακτορικής διατριβής στην Ψυχιατρική:''Συστηματική και καθέξιν ερασιτεχνική ενασχόληση με συγκεκριμένη ιερόδουλη,μη αποσκοπώντας σε σεξουαλική συνεύρεση με αυτήν,από άτομο που έχει εκδιωχθεί από αυτήν,και που δηλώνει ότι δεν επιθυμεί την επανάληψη της πελατειακής τους σχέσης''.
Άντε,για όποιον την εκπονήσει,περιμένουμε την ανακοίνωση της αναγόρευσής του σε προφέσσορα!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Τα παραλές πάλι ρε τύπε. Σου θυμίζω ότι γαμάω μέρα παρά μέρα, 3-4 διαφορετικές πουτάνες τη βδομάδα και δεν μαλακίζομαι ποτέ. Το Κορινάκι είναι απλά το χόμπι μου.

Picker,παντως εγω στα @@ μου...
Αν και έχω καιρο να ασχοληθω με πορνο-κορασιδες...εκτός οίκου...θα το ξανακανω αν το έχει ανάγκη η άλλη.... :grin: :grin: :grin: :-* :-* :-* :-* :kneel: :kneel: :kneel:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν είπα ότι δεν επιθυμώ, θέλω πολύ να με ξαναδεχτεί. Αλλά δεν το ελπίζω κιόλας. Είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα με ξαναδεχτεί. Απλά θέλω λίγο καρδιοχτύπι για να γεμίζω το χρόνο μου. Αν δεν ήταν η Κορίνα θα ήταν κάποια άλλη. Και όντως, πριν από την Κορίνα είχα για πολλά χρόνια κόλλημα με μια πρώην μου γκόμενα με την οποία τα είχα το καλοκαίρι του 2007. Την παρακάλαγα και την ενοχλούσα μετά το χωρισμό μας για πολλά χρόνια και αυτή με έβριζε χυδαία και με μπλόκαρε παντού ακριβώς όπως η Κορίνα. Τελικά αναγκάστηκε και μετανάστευσε στην Κύπρο για να γλιτώσει από μένα. Η Κορίνα με βοήθησε άθελά της να την ξεπεράσω και γι' αυτό την ευχαριστώ πολύ.
Stalker ρε μαλέα?  :2funny: :2funny: :2funny:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Δεν είπα ότι δεν επιθυμώ, θέλω πολύ να με ξαναδεχτεί. Αλλά δεν το ελπίζω κιόλας. Είμαι σίγουρος ότι ΔΕΝ θα με ξαναδεχτεί. Απλά θέλω λίγο καρδιοχτύπι για να γεμίζω το χρόνο μου. Αν δεν ήταν η Κορίνα θα ήταν κάποια άλλη. Και όντως, πριν από την Κορίνα είχα για πολλά χρόνια κόλλημα με μια πρώην μου γκόμενα με την οποία τα είχα το καλοκαίρι του 2007. Την παρακάλαγα και την ενοχλούσα μετά το χωρισμό μας για πολλά χρόνια και αυτή με έβριζε χυδαία και με μπλόκαρε παντού ακριβώς όπως η Κορίνα. Τελικά αναγκάστηκε και μετανάστευσε στην Κύπρο για να γλιτώσει από μένα. Η Κορίνα με βοήθησε άθελά της να την ξεπεράσω και γι' αυτό την ευχαριστώ πολύ.

και γιατι δεν βρισκεις μια γκομενα ρε τυπε;γιατι πρεπει να σκας και να ξεφτυλιζεσαι αν δεν σε θελει;βρες αλλη γκομενα κι ας ειναι και ιεροδουλη.φιλικα παντα με σεβασμο στο προβλημα που εχεις   :hi:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656
Και όντως, πριν από την Κορίνα είχα για πολλά χρόνια κόλλημα με μια πρώην μου γκόμενα με την οποία τα είχα το καλοκαίρι του 2007. Την παρακάλαγα και την ενοχλούσα μετά το χωρισμό μας για πολλά χρόνια και αυτή με έβριζε χυδαία και με μπλόκαρε παντού ακριβώς όπως η Κορίνα. Τελικά αναγκάστηκε και μετανάστευσε στην Κύπρο για να γλιτώσει από μένα. Η Κορίνα με βοήθησε άθελά της να την ξεπεράσω και γι' αυτό την ευχαριστώ πολύ.

καταφερες και εδιωξες ελλεϊνιδα απο την ελλαδα τυπε;ρισπεκτ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.883
Πόντοι
41.129
εγω το κορινακι που το ξερω και προσωπικα μπορω να πω οτι την αγαπαω σαν ανθρωπο, ισως το νιωθετε και εσεις αυτο για καποια κορασιδα δεν ειναι ντροπη να το πειτε,

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom