mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
αααα πιρφορε αμα μου δωσεις το 10αρικακι εσυ της πω και καμια καλη κουβεντα για σενα
Δεν ασχολούμαι τύπε. Σταμάτησα όταν μου μπλόκαρε και τον 7ο λογαριασμό στο fb. Βαριέμαι να ανοίξω 8ο. Πυρφόρος πάντως δεν ήμουν ποτέ. Ερωτευμένος ίσως, ενοχλητικός ίσως, πυρφόρος ποτέ. Δεν υπάρχει πυρφόρος που να γαμάει μέρα παρά μέρα και να μη μαλακίζεται ποτέ.
Δεν ασχολούμαι τύπε. Σταμάτησα όταν μου μπλόκαρε και τον 7ο λογαριασμό στο fb. Βαριέμαι να ανοίξω 8ο. Πυρφόρος πάντως δεν ήμουν ποτέ. Ερωτευμένος ίσως, ενοχλητικός ίσως, πυρφόρος ποτέ. Δεν υπάρχει πυρφόρος που να γαμάει μέρα παρά μέρα και να μη μαλακίζεται ποτέ.
...Μπουάχαχαχαχαχαχαχα, Πόρνε μου:
Ἔρως ἀνίκατε μάχαν, Ἔρως, ὃς ἐν κτήμασι πίπτεις,
ὃς ἐν μαλακαῖς παρειαῖς νεάνιδος ἐννυχεύεις,
φοιτᾷς δ᾽ ὑπερπόντιος ἔν τ᾽ ἀγρονόμοις αὐλαῖς·
καί σ᾽ οὔτ᾽ ἀθανάτων φύξιμος οὐδεῖς
οὔθ᾽ ἁμερίων σέ γι᾽ ἀνθρώπων. ὁ δ᾽ ἔχων μέμηνεν.
σὺ καὶ δικαίων ἀδίκους φρένας παρασπᾷς ἐπὶ λώβᾳ
Πρεπει να τρολλαρει ο φιλος
Όχι Πόρνε μου, είναι γνωστή η καψούρα του Picker για την νεαρά, τον έχει τρελλάνει η καψούρα του....αχαχαχαχαχα
Υ.Γ. Ρε σύ Picker επειδή δε θυμάμαι και βαργιέμαι να ψάχνω κάνε μια περίληψη γιατί τσακώθηκες με το μωρό σου
και σε έδιωξε ;
Της κάνω διαφήμιση γιατί νιώθω τύψεις που έχει πάει και δουλεύει πάλι νύχτα εξαιτίας μου. Έμπαινα να τη δω και κάθε φορά έπαιρνε τους ιδιοκτήτες και τους απειλούσε ότι θα σηκωνόταν και θα έφευγε αν ξαναπήγαινα εκεί. Της έκανα σπάσιμο γιατί μου είχε ορκιστεί ότι δεν θα την έβλεπα ποτέ ξανά. Κι εγώ έμπαινα ξαφνικά όταν σαλονάριζε και τη χαιρετούσα.
Μπα, άμα κάτσει κανα 20λεπτο, πιστεύω ότι θα προλάβουν να σκάσουν όλοι οι αλβανονταβάδες και μετά θα δώσει ''κουλούρι''!
[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/John_Hinckley_Jr.#Obsession_with_Jodie_Foster[/url]
Που έμπλεξε η καημένη η πουτάνα χαχα
Να κάτσεις στον καναπέ του μπουρδέλου όλη την βάρδια χαχα να τρελαθεί τελείως
Μπα, άμα κάτσει κανα 20λεπτο, πιστεύω ότι θα προλάβουν να σκάσουν όλοι οι αλβανονταβάδες και μετά θα δώσει ''κουλούρι''!
Μπορεί να κάτσει απέξω και να τρολάρει τους υποψήφιους πελάτες της ... να τους λέει "άσε μπάζο είναι μην μπεις" χαχα
Θα πάει με όπλο είπαμε να την σώσει από τους κολο-αλβανούς νταβάδες
Εγώ Συμφωνάω με Μπιλλάρα Μοντελοπνίχτη έχουμε τα ίδια γούστα περίπου στα μοντελο-πιπινο-στυλιάρια.....χεχεχεχε
μαζευτηκαμε κιολας 3 ατομα
Η Κορίνα είναι θεά μπροστά στις σκυλόφατσες Λαρίσα, Αντριάνα, Τζέσικα, Τζωρτζιάνα που αρέσουν στον Μπίλι. Τι να λέμε τώρα... Εντάξει, καταλαβαίνω ότι έχει άλλο γούστο. Δεν του αρέσουν τα γλυκά και αθώα πρόσωπα που αρέσουν σε μένα.
Πόσο μαλάκας παίζει να είσαι για να ασχολείσαι συνέχεια μαζί μου...?
Θες να τον βάλω τώρα για να τραβήξεις την πρωινή σου μαλακία ή δεν σε πρόλαβα?
Καθυστερημένες είναι,συμφωνώ με κόμπρας......Με τις πουτάνες δεν αξίζει να μιλάς, οι περισσότερες είναι τελείως χαζές. Το ίδιο και η Κορίνα. Δεν μπορούν να καταλάβουν το προφανές, ότι με τους πελάτες τους έχουν κανονική ερωτική σχέση και αρχίζουν να σου λένε μαλακίες για τους "γκόμενούς" τους. Δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο, ότι από τη στιγμή που γαμιούνται με τους πελάτες τους, όλοι οι πελάτες τους είναι και γκόμενοί τους. Εγώ πλέον δεν ανοίγω κουβέντα με πουτάνα μετά από αυτό που έπαθα με την Κορίνα. Απλά τις γαμάω και φεύγω. Προτιμώ η άλλη να είναι μουγκή παρά ομιλιτική και να μου λέει μαλακίες. Τι με νοιάζει εμένα μωρή για τον "γκόμενό" σου? Αυτή τη στιγμή ο γκόμενός σου είμαι εγώ.