Νέα

Κορίνα: Ιάσωνος 20 δεξιά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 562
  • Εμφανίσεις 43K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
αααα πιρφορε αμα μου δωσεις το 10αρικακι εσυ της πω και καμια καλη κουβεντα για σενα

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
Δεν ασχολούμαι τύπε. Σταμάτησα όταν μου μπλόκαρε και τον 7ο λογαριασμό στο fb. Βαριέμαι να ανοίξω 8ο. Πυρφόρος πάντως δεν ήμουν ποτέ. Ερωτευμένος ίσως, ενοχλητικός ίσως, πυρφόρος ποτέ. Δεν υπάρχει πυρφόρος που να γαμάει μέρα παρά μέρα και να μη μαλακίζεται ποτέ.

αφου ειδες οτι δεν προχωραγε μια χαρα !!!

αλλα μην κανεις διαφημιση στο τσαμπα

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δεν ασχολούμαι τύπε. Σταμάτησα όταν μου μπλόκαρε και τον 7ο λογαριασμό στο fb. Βαριέμαι να ανοίξω 8ο. Πυρφόρος πάντως δεν ήμουν ποτέ. Ερωτευμένος ίσως, ενοχλητικός ίσως, πυρφόρος ποτέ. Δεν υπάρχει πυρφόρος που να γαμάει μέρα παρά μέρα και να μη μαλακίζεται ποτέ.

...Μπουάχαχαχαχαχαχαχα, Πόρνε μου:

Ἔρως ἀνίκατε μάχαν, Ἔρως, ὃς ἐν κτήμασι πίπτεις,
ὃς ἐν μαλακαῖς παρειαῖς νεάνιδος ἐννυχεύεις,
φοιτᾷς δ᾽ ὑπερπόντιος ἔν τ᾽ ἀγρονόμοις αὐλαῖς·
καί σ᾽ οὔτ᾽ ἀθανάτων φύξιμος οὐδεῖς
οὔθ᾽ ἁμερίων σέ γι᾽ ἀνθρώπων. ὁ δ᾽ ἔχων μέμηνεν.
σὺ καὶ δικαίων ἀδίκους φρένας παρασπᾷς ἐπὶ λώβᾳ

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Πρεπει να τρολλαρει ο φιλος  :effemine:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
...Μπουάχαχαχαχαχαχαχα, Πόρνε μου:

Ἔρως ἀνίκατε μάχαν, Ἔρως, ὃς ἐν κτήμασι πίπτεις,
ὃς ἐν μαλακαῖς παρειαῖς νεάνιδος ἐννυχεύεις,
φοιτᾷς δ᾽ ὑπερπόντιος ἔν τ᾽ ἀγρονόμοις αὐλαῖς·
καί σ᾽ οὔτ᾽ ἀθανάτων φύξιμος οὐδεῖς
οὔθ᾽ ἁμερίων σέ γι᾽ ἀνθρώπων. ὁ δ᾽ ἔχων μέμηνεν.
σὺ καὶ δικαίων ἀδίκους φρένας παρασπᾷς ἐπὶ λώβᾳ

και τον άνδρα πεποίηκε χάχαν...

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πρεπει να τρολλαρει ο φιλος  :effemine:

Όχι Πόρνε μου, είναι γνωστή η καψούρα του Picker για την νεαρά, τον έχει τρελλάνει η καψούρα του....αχαχαχαχαχα

Υ.Γ. Ρε σύ Picker επειδή δε θυμάμαι και βαργιέμαι να ψάχνω κάνε μια περίληψη γιατί τσακώθηκες με το μωρό σου
    και σε έδιωξε ;

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
Όχι Πόρνε μου, είναι γνωστή η καψούρα του Picker για την νεαρά, τον έχει τρελλάνει η καψούρα του....αχαχαχαχαχα

Υ.Γ. Ρε σύ Picker επειδή δε θυμάμαι και βαργιέμαι να ψάχνω κάνε μια περίληψη γιατί τσακώθηκες με το μωρό σου
     και σε έδιωξε ;

Ο καθενας εχει δικαιωμα στη ναρκη της καψουρας αλλα επιπεδα σαν και αυτο (φαση αλλαξε βαρδια για παρτη μου κτλ) νομιζω οτι αγγιζουν τα ορια του χαβαλε. Ελα μυστη Picker παραδεξου το  :hi:

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Της κάνω διαφήμιση γιατί νιώθω τύψεις που έχει πάει και δουλεύει πάλι νύχτα εξαιτίας μου. Έμπαινα να τη δω και κάθε φορά έπαιρνε τους ιδιοκτήτες και τους απειλούσε ότι θα σηκωνόταν και θα έφευγε αν ξαναπήγαινα εκεί. Της έκανα σπάσιμο γιατί μου είχε ορκιστεί ότι δεν θα την έβλεπα ποτέ ξανά. Κι εγώ έμπαινα ξαφνικά όταν σαλονάριζε και τη χαιρετούσα.

article-2194113-14B4F3B8000005DC-668_634x626.jpg

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/John_Hinckley_Jr.#Obsession_with_Jodie_Foster[/url
]

Που έμπλεξε η καημένη η πουτάνα χαχα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Να κάτσεις στον καναπέ του μπουρδέλου όλη την βάρδια χαχα να τρελαθεί τελείως

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
article-2194113-14B4F3B8000005DC-668_634x626.jpg

[URL unfurl="true"]http://en.wikipedia.org/wiki/John_Hinckley_Jr.#Obsession_with_Jodie_Foster[/url
]

Που έμπλεξε η καημένη η πουτάνα χαχα  :grin: :grin: :grin: :grin:

Να κάτσεις στον καναπέ του μπουρδέλου όλη την βάρδια χαχα να τρελαθεί τελείως
Μπα, άμα κάτσει κανα 20λεπτο, πιστεύω ότι θα προλάβουν να σκάσουν όλοι οι αλβανονταβάδες και μετά θα δώσει ''κουλούρι''!

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.818
Πόντοι
216
Μπα, άμα κάτσει κανα 20λεπτο, πιστεύω ότι θα προλάβουν να σκάσουν όλοι οι αλβανονταβάδες και μετά θα δώσει ''κουλούρι''!

Μπορεί να κάτσει απέξω και να τρολάρει τους υποψήφιους πελάτες της ... να τους λέει "άσε μπάζο είναι μην μπεις" χαχα  :grin: :grin:

Θα πάει με όπλο είπαμε να την σώσει από τους κολο-αλβανούς νταβάδες  :grin: :grin:

HotVenom

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Μπορεί να κάτσει απέξω και να τρολάρει τους υποψήφιους πελάτες της ... να τους λέει "άσε μπάζο είναι μην μπεις" χαχα  :grin: :grin:

Θα πάει με όπλο είπαμε να την σώσει από τους κολο-αλβανούς νταβάδες  :grin: :grin:

Άμα είμασταν ΣΟΒΑΡΟ Εθνικό Κράτος, και κυβερνούσε Εθνική Κυβέρνηση, θα μπορούσαμε να έχουμε
και 'Ομάδες Θανάτου', να στήνουμε 'καρτέρι' με 'χαζούληδες δολώματα' σαν τον πίκερ, και
μόλις έρχονταν τα αλβαναριά να τα κάναμε 'σουβλάκια'...αχαχαχαχαχα

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ ΡΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΡΑΤΟΣ !!!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.011
Πόντοι
26.096
Ο κ. Picker δεν ειναι χαζουλης.
Ειναι πιρφορος.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Εγώ Συμφωνάω με Μπιλλάρα Μοντελοπνίχτη έχουμε τα ίδια γούστα περίπου στα μοντελο-πιπινο-στυλιάρια.....χεχεχεχε
:kneel: :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

μαζευτηκαμε κιολας 3 ατομα  :rockon:

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

από: ΡΙCKER στις χθες στις 17:33
Η Κορίνα είναι θεά μπροστά στις σκυλόφατσες Λαρίσα, Αντριάνα, Τζέσικα, Τζωρτζιάνα που αρέσουν στον Μπίλι. Τι να λέμε τώρα... Εντάξει, καταλαβαίνω ότι έχει άλλο γούστο. Δεν του αρέσουν τα γλυκά και αθώα πρόσωπα που αρέσουν σε μένα.

Εμένα μου αρέσουν σωματικά οι παραπάνω,ρε... ;) :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Δύο φορές στο Κολωνού 23 τον περασμένο χειμώνα την πέτυχα,καλά και συμπαθητικά πέρασα,είναι φιλική,υπομονετική,ομιλητική στο βαθμό που μ'αρέσει,(ούτε πολυλογία,ούτε μουγκαμάρα),δεν την έχω στο μυαλό μου όταν βολτάρω,αλλά θα ξαναπέρναγα ευχαρίστως αν τη συναντούσα!

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.011
Πόντοι
26.096
Καλημερσ στον κλαψιαρη πιρφορο του μπου.

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.011
Πόντοι
26.096
Τουλαχιστον με το παραπανω μηνυμα σας ομολογειτε οτι εισθε πιρφορος.
Αν σας δεχθει ξανα η Κορινα θα την ζητησετε εις γαμου κοινωνιαν.
Κριμα.
Φαινεσθε καλων προθεσεων και γι αυτο εισθε πιρφορος κ οι εργαζομενες σας τραβανε απο τη μυτη.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Με τις πουτάνες δεν αξίζει να μιλάς, οι περισσότερες είναι τελείως χαζές. Το ίδιο και η Κορίνα. Δεν μπορούν να καταλάβουν το προφανές, ότι με τους πελάτες τους έχουν κανονική ερωτική σχέση και αρχίζουν να σου λένε μαλακίες για τους "γκόμενούς" τους. Δεν μπορούν να καταλάβουν το αυτονόητο, ότι από τη στιγμή που γαμιούνται με τους πελάτες τους, όλοι οι πελάτες τους είναι και γκόμενοί τους. Εγώ πλέον δεν ανοίγω κουβέντα με πουτάνα μετά από αυτό που έπαθα με την Κορίνα. Απλά τις γαμάω και φεύγω. Προτιμώ η άλλη να είναι μουγκή παρά ομιλιτική και να μου λέει μαλακίες. Τι με νοιάζει εμένα μωρή για τον "γκόμενό" σου? Αυτή τη στιγμή ο γκόμενός σου είμαι εγώ.
Καθυστερημένες είναι,συμφωνώ με κόμπρας...... :orchestra: :orchestra: :orchestra: :orchestra:

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.694
Πόντοι
10.686
Θα κάνω μια γενική τοποθέτηση για ένα θέμα που αφορά κι εμένα παραπλεύρως:
Ο καθένας από εμάς συμβαίνει να... συγχρονίζεται στο περίπου με κάποια μήκη κύματος που εκπέμπουν ορισμένα θηλυκά,και με ένα ή περισσότερα να υπάρχει απόλυτος συντονισμός,χωρίς παράσιτα και παρεμβολές,είναι αυτό που λέμε καθημερινά ''την… άκουσε στερεοφωνικά!'' Αυτό μπορεί να συμβεί άπαξ ή και περισσότερες φορές στη ζωή κάποιου,κάπου –κάπως-κάποτε,σε μας δε τους μπουρδελιάρηδες τυχαίνει σε πολλές περιπτώσεις να την ''πατήσουμε'' με ιερόδουλη,ακριβώς γιατί ''όποιος πηδάει πολλά παλούκια,κάποιο θα του μπει στον κώλο''! Το γιατί συμβαίνουν αυτά που παραβαίνουν τον κοινό νου,είναι αντικείμενο άλλων γνωστών thread στο παρόν site,και άπτονται των ενδιαφερόντων της Ψυχανάλυσης και της Ψυχιατρικής.
Το ζητούμενο είναι να επιστρατεύσεις όλες σου τις ψυχικές δυνάμεις να ξεφύγεις απ’αυτήν τη λούμπα,είτε μόνος σου αν είσαι αρκετά ισχυρός χαρακτήρας,είτε με τη βοήθεια ειδικού,και ακόμα καλύτερα με κάποιο πολύ έμπιστο πρόσωπο,συνήθως έναν κολλητό,σπανίως συγγενή,δύσκολα θα σε καταλάβουν... Ο τρόπος και το ύφος δε που διαχειρίζεται ένας παθών την κατάστασή του,και που κοινοποιεί την πετριά του,έχει σχέση με την ιδιοσυγκρασία του,όπως επίσης και ο βαθμός έκθεσης σε άγνωστα άτομα ενός forum...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom