Νέα

Κόψιμο Μπογδάνου και Κασιδιάρη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα whiteman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 382
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.398
Πόντοι
22.266
δεν εγινε συναντηση και εχασα το μπουφε:undecided:
Από συναντήσεις τέτοιες όσες θέλεις στο μπου :confused:
Θα έρθει η ώρα μας που θα σκάσουμε στην κεντρική είσοδο με το σαξο μας μπροστά στην είσοδο του (μεγάλη Βρετανία) κ επιδεικτικά θα πετάξουμε τα κλειδιά στον πάρκαδορο:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Από συναντήσεις τέτοιες όσες θέλεις στο μπου :confused:
Θα έρθει η ώρα μας που θα σκάσουμε στην κεντρική είσοδο με το σαξο μας μπροστά στην είσοδο του (μεγάλη Βρετανία) κ επιδεικτικά θα πετάξουμε τα κλειδιά στον πάρκαδορο:confused:
ελοχευει ο κινδυνος να μην μπορει να το οδηγησει ο παρκαδορος το σαξο μου:undecided:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.398
Πόντοι
22.266
ελοχευει ο κινδυνος να μην μπορει να το οδηγησει ο παρκαδορος το σαξο μου:undecided:
Που να ξέρουν οι κατσαπλιαδες από άγρια γκάζια..
Το άλλαξα ψαλίδια και αμορτισέρ κ προχτές σοφία Κωνσταντινούπολη σε 4μιση ωρες

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
Δεν εχει αυτοματο κιβωτιο,μαλιστα:undecided::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
21.170
Πόντοι
6.056
Το Ζουνταπ το εχω ακουσει απο κατι παππουδες,το Ζαξ τι ειναι?Δεν θελω αυτοματο κιβωτιο:coffee::confused::confused::confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.398
Πόντοι
22.266
ε ναι το ζαξ και το ζουνταπ που γαλουχηθηκες δεν σε πειραξαν και θες και αυτοματα κιβωτια τρομαρα σου...
Εμένα ούτε βαλβολινες έχει το κιβώτια κ μια χαρά μπαίνουν οι ταχύτερες ,, σκέτη ξεραηλα.. αλλά βαριέμαι όλο στα σύνορα να με περνανε οι τουρκαλαδες σε σκάνερ xray στα συνορα διότι σαν παλιό αμάξι είναι επίφοβο για ναρκωτικά....ευτυχώς πλέον με μάθανε κ με περνάν από τα vip των διπλωματικών αμαξιων:confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.712
Πόντοι
12.756
Εμένα ούτε βαλβολινες έχει το κιβώτια κ μια χαρά μπαίνουν οι ταχύτερες ,, σκέτη ξεραηλα.. αλλά βαριέμαι όλο στα σύνορα να με περνανε οι τουρκαλαδες σε σκάνερ xray στα συνορα διότι σαν παλιό αμάξι είναι επίφοβο για ναρκωτικά....ευτυχώς πλέον με μάθανε κ με περνάν από τα vip των διπλωματικών αμαξιων:confused:
το εχω πενα φιλε...απλα ειμαι ατυχος γαμω τον μακρον,μιτεραν κλπ γιατι δεν υπαρχει κρεμαγιερα καινουρια....
εχω μια ελπιδα τωρα οτι αυτη τη φορα θα κρατησει γιατι η ανακατασκευη που εγινε τωρα ειναι τουμπανιαρικη...για να δουμε αλλιως παει για σκραπ δυστυχως την επομενη φορα:sad2:

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
Μπα αεροπορικώς που τέτοια τύχη.

Με το saxo του @athinaios44 πήγα, μου το είχε δανείσει το καλό δεξιό παλληκάρι.:confused:

Έλα ρε γίδι που έχεις οδηγήσει και στο εξωτερικό . Μην τρελαθούμε. Είπαμε μέχρι που φτάνεις.
Οδηγώντας .... μέχρι εκεί που πάνε οι ... σουσάδες .... αράχωβα .... άγιο αθανάσιο .... σέλι ....

και ψηλά σε πήγα !

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.398
Πόντοι
22.266
Ρε νιαμου αυτοι οι νέοι υβριδικοί κινητήρες που έχουν σύστημα γεννήτρια που καίει το καύσιμο κ παράγει ρεύμα με το οποίο χρησιμοποιείται με ηλεκτροκινητήρα η κίνηση ,αξίζουν;;;
Θέλω να φορέσω ένα τέτοιο στο σαξο:confused:

• Like
Αντιδράσεις: Νίο

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
και ψηλά σε πήγα !

Μόλις μου το έστειλαν!!

Ο τραλάκης ψαχνόταν σήμερα να γαμήσει με 60 ευρώ!!

Για τούτη ξέρεις κανείς ;;

Στο sexorama την εχει verified ....

Και θέλει να είναι μουνάρα όπως στις φωτο!!

Ναι ρε τραλάκη από καλλιστεία ήρθε η κοπέλα και ψάχνει αποτυχημένους που τους λείπουν 99 ευρώ για να συμπληρώσουν 100.

Αλλά ξεκίνησε από χαμηλή τιμή για να κάνει γνωριμίες μπατίρηδων!

Τέτοια συζητάτε ρε ναυάγιο στις συγκεντρώσεις ανώνυμων αποτυχημένων;

Υ.Γ. Έλα στην συνάντηση με @athinaios44 το Σάββατο και θα πληρώσω εγώ να γαμήσεις κάνα μουνί της προκοπής.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Γυμνάζονταν οι περισσότεροι και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Κι όχι μόνο οι Σπαρτιάτες. Και οι Αθηναίοι επίσης γυμνάζονταν πολύ. Αλλιώς δε θα μπορούσαν να τρέξουν με ασπίδες και πανοπλίες και σπαθιά ( δεν ξέρω πόσα κιλά, αλλά σίγουρα πολλά) κατά των Περσών στον Μαραθώνα και να τους σκοτώνουν για πόσες ώρες ( ενώ από τους Αθηναίους σκοτώθηκαν μόνο 100 + άτομα)
Η αγυμνασια του σύγχρονου Έλληνα ξεκινά εδώ και καιρό κι έχει σχέση με τη σύγχρονη παγκόσμια κουλτούρα την οποία υιοθετήσαμε.
Άλλος τρόπος ζωής στην αρχαιότητα ( τότε στα 20 ήταν πολεμικές μηχανές - τώρα η εποχή προβάλλει άλλες προτεραιότητες)
Είχα διαβάσει σε ενα αθλητικό περιοδικό, μια ανάλυση για την τακτική των Ελλήνων και κυρίως των Αθηναίων στους Περσικούς Πολέμους. Ειχαν μετρήσει το χρόνο που χρειαζόταν οι Πέρσες τοξοτες για να ρίξουν δύο συνεχόμενες βολές. Ήταν τέτοιος ο αριθμός τους, που μια πετυχημένη βολή τους θα μπορούσε να τελείωσει τους Έλληνες με τη δεύτερη ή τρίτη φορά. Μόλις έφευγαν τα βέλη, οι οπλίτες ετρεχαν για συγκεκριμένο χρόνο, μεταξύ των αποστάσεων που υπολόγιζαν ότι θα καρφωθούν στο έδαφος. Δεδομένου ότι ο εξοπλισμός τους υπολογίστηκε ότι ήταν μεταξύ 20 και 40 κιλών και ετρεχαν σαν παλαβοί μια μεγάλη αποσταση, η αεροβική τους ικανότητα ηταν απιστευτη. Εξωπραγματική τη θεωρούσε ο αρθρογράφος. Φαντάζεται κανείς σε τι βαθμό ηταν γυμνασμενοι. Και μετά συνέχιζε την ανάλυση και τις συγκρίσεις με σύγχρονα αθλήματα, με μεγάλες απαιτήσεις αεροβικής ικανότητας. Ουτε να σταθούν στη σκιά των προγονων.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Είχα διαβάσει σε ενα αθλητικό περιοδικό, μια ανάλυση για την τακτική των Ελλήνων και κυρίως των Αθηναίων στους Περσικούς Πολέμους. Ειχαν μετρήσει το χρόνο που χρειαζόταν οι Πέρσες τοξοτες για να ρίξουν δύο συνεχόμενες βολές. Ήταν τέτοιος ο αριθμός τους, που μια πετυχημένη βολή τους θα μπορούσε να τελείωσει τους Έλληνες με τη δεύτερη ή τρίτη φορά. Μόλις έφευγαν τα βέλη, οι οπλίτες ετρεχαν για συγκεκριμένο χρόνο, μεταξύ των αποστάσεων που υπολόγιζαν ότι θα καρφωθούν στο έδαφος. Δεδομένου ότι ο εξοπλισμός τους υπολογίστηκε ότι ήταν μεταξύ 20 και 40 κιλών και ετρεχαν σαν παλαβοί μια μεγάλη αποσταση, η αεροβική τους ικανότητα ηταν απιστευτη. Εξωπραγματική τη θεωρούσε ο αρθρογράφος. Φαντάζεται κανείς σε τι βαθμό ηταν γυμνασμενοι. Και μετά συνέχιζε την ανάλυση και τις συγκρίσεις με σύγχρονα αθλήματα, με μεγάλες απαιτήσεις αεροβικής ικανότητας. Ουτε να σταθούν στη σκιά των προγονων.
Μην πατε πολυ μακρια στους αρχαιους
Αν δειτε τον τροπο ζωης των παππουδων, πχ κτηνοτροφοι, υλοτομοι, αγωγιατες, αγροτες, χτιστες, πριν 60-80 χρονια και συγκρινετε με τον τροπο ζωης του συγχρονου 20ρη, η διαφορα ειναι αβυσσαλεα
Ανθρωποι που δουλευανε σκληρες δουλειες απο 12 χρονων, απ τις 6 το πρωι μεχρι 10 το βραδυ, σημερα βλεπεις ανεργους 40ρηδες αραχτους στις καφετεριες ανεργοι για πανω απο 10ετια να φιλοσοφουν

Το ιδιο εγινε παντου στη Δυση. Βλεπε πχ παλιο Τεξας και συγχρονο

Η απομακρυνση του αντρα απο τις βαριες σωματικες εργασιες, επεφερε νομοτελειακα τη μαλθακοτητα

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.776
Πόντοι
2.356
Η απομακρυνση του αντρα απο τις βαριες σωματικες εργασιες, επεφερε νομοτελειακα τη μαλθακοτητα
Εννοείται. Είναι όμως φυσιολογική εξέλιξη το να ψάχνεις τρόπους να μειώσεις τον κόπο που χρειάζεται να βάλεις σε μια δουλειά. Τα εργαλεία εξελίσσονται και αυτό είναι προς όφελος όποιου εργάζεται. Ειχα γνωρίσει έναν παππουλη σε διακοπές. 87 χρονών δουλεμενος στο φουλ. Σε μια απο εκείνες τις τοπικές γιορτές που αναπαριστούν τα χρόνια τα παλιά, τα "καλά" λέμε τώρα. Κερασα μπυριτσα και τα λέγαμε.
Καλά όλα αυτά τα πανηγύρια παιδί μου, αλλά ήταν πολύ σκληρή η ζωή τότε. Να μη ζήσουν τα τωρινά παιδιά αυτά που ζήσαμε εμείς. Τους βλέπω τώρα με τα μηχανήματα και τους χαίρομαι, τα λόγια του.
Κι αυτή είναι η αλήθεια. Δεν υπάρχει κάτι να ζηλέψουμε ή να αντιγράψουμε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.506
Πόντοι
3.656
ψαχνόταν σήμερα να γαμήσει με 60 ευρώ!!
Καραγκιόζη ... να σου "ΣΤΕΙΛΩ" κι εγώ .... ΑΦΟΥ ΜΟΛΙΣ " ΣΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ" ... αν έχεις τέτοιες γνώσεις..... μπες στο νήμα με τις πορνοστάρ που εκδίδονται ....... Και πες αν η αγγελία , είναι όντως η πορνοστάρ ........ εκείνη δεν είναι με ... 60€ .... μόνο μαλακίες γράφεις όμως .... ........

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• Screen-Shot-2020-09-29-at-7.14.43-PM.jpg
    Screen-Shot-2020-09-29-at-7.14.43-PM.jpg
    117,3 KB · Εμφανίσεις: 27

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.419
Πόντοι
3.936
αλλά το σπουδαιότερο ότι θα μπορέσει πάλι το παλληκάρι να καταθέσει λουλούδια στην Καισαριανή στην μνήμη των κομμουνιστών.
Ενω οι Καραμαν- Αλη- δες καταθεσαν στεφανι στην μνημη του κεμαλ. Αντι να καταθεσουν σκ@τα στον ταφο του. Αλλα τι περιμενεις. Το dna τους μιλησε και προσκυνησαν.. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom