KALLIMAXOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 11.960
- Πόντοι
- 6.166
Με οσους εχω μιλησει και θα ψηφισαν Κασιδιαρη θα το ριξουν εκει δαγκωτο λεμεΕτσι δείχνει.Εχει πιάσει τρόμος τον Κυριάκο...Αλλά να δούμε.
Με οσους εχω μιλησει και θα ψηφισαν Κασιδιαρη θα το ριξουν εκει δαγκωτο λεμεΕτσι δείχνει.Εχει πιάσει τρόμος τον Κυριάκο...Αλλά να δούμε.
ποιο μπογδανο κ ποιον κασιδιαρη,εδω απαγορευσανε στο μαναρι μου τη λατινοπουλου να κατεβει να ομορφυνει λιγο το κοινοβουλιο μας,τι να λεμε τωρα,δεν παω να ψηφισω καθολου ,αμαν πια,την ειδανε μουναρα κ φοβηθηκανε οι αλλες οι καρακαξες οτι θα τις επισκιασει!!!!!!εκφραζω τον εκνευρισμο για το κοψιμο του Μπογδανου που θα τον ψηφιζα.
υποθετω οτι και οι οπαδοι του Κασιδιαρη νιωθουν το ιδιο.
δεν μπορεις να κανεις καποιον με το ζορι να σε ψηφισει.
θελω να εχω το δικαιωμα να ψηφιζω οτι μου αρεσει.
αντιο για παντα Κυριακο, πρωτοψηφισα ΝΔ το 1999.
θυμωσα
Η ΝΔ θα είναι πρώτη. Αυτό είναι δεδομένο. Εκείνο που θα έχει σημασία θα είναι το ποσοστό της.Ακουγα σε πανελ σημερα στο action 24 οτι η ΝΔ αυξανει την διαφορα με ΣΥΡΙΖΑ, αρα για Μητσοτακη και ΝΔ θεωρουν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα.
Πιστεύεις πως θα χρειαστεί να κάνουν τέτοια συζήτηση?επίσης, μην παραλείψει ο κασιδιάρης να πανηγυρίσει τηνεκλογή κανελόπουλου, ώστε να τον κόψουν και αυτόν τον Ιούλιο
αντιγράφω από την απόφαση του ΑΠ για το ΕΑΝ (τα μπολντ δικά μου):
"Επισημαίνεται ότι ενόψει και του κατατεθέντος υπομνήματος εκ μέρους του πολιτικού κόμματος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που επικαλείται ενδείξεις περί υποκρυπτόμενης ηγεσίας του κόμματος αυτού από τον Ηλία Κασιδιάρη, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου συγκροτούμενο από όλα τα μέλη του, δεν οδηγείται, βάσει των μέχρι σήμερα στοιχείων, σε κρίση περί μη συνδρομής των προϋποθέσεων του άρθρου 32 π.δ. 26/2012, όπως ισχύει, για την συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία της 20ης και 21ης Μαίου 2023."
Tα ίδια έλεγε και ο Χίος σήμερα που ξέρει καλά αυτό το χώρο και μιλά με αυτό το κοινό.
Όταν με ρώτησε ο ΈντιΠολλοι ψηφοφοροι του Κασιδιαρη θα ριξουν Συριζα δεν γουσταρουν με τιποτα Κουλα
ναι ανοιγουν. η θα εισαι με το συστημα με το ζορι η σε πεταμε εξω...Ανοιγουν αντισυνταγματικα και αντιδημοκρατικα μονοπατια με αυτες τις αποφασεις.Το ελεγχομενο συστημα στο μελλον με αυτο το παραθυρακι θα μπορει να πεταει στην ακρη καθε φωνη που ειναι αντιθετη με αυτο με παρομοια προσχηματα.
και πως τη μετρησαν τυπε? με προβλεψεις? ρωτουσαν τους κασιδιαρικους τι θα ψηφισουν αν δε μπορεσουν να ψηφισουν το κομμα τους?Ακουγα σε πανελ σημερα στο action 24 οτι η ΝΔ αυξανει την διαφορα με ΣΥΡΙΖΑ, αρα για Μητσοτακη και ΝΔ θεωρουν οτι δεν εχουν κανενα προβλημα.
Βασικά ο Κασιδιάρης θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί αυτόν τον νέο νόμο , και να προτείνει στους ψηφοφόρους του να ψηφίσουνε ΝΔ.επίσης, μην παραλείψει ο κασιδιάρης να πανηγυρίσει τηνεκλογή κανελόπουλου, ώστε να τον κόψουν και αυτόν τον Ιούλιο
αντιγράφω από την απόφαση του ΑΠ για το ΕΑΝ (τα μπολντ δικά μου):
"Επισημαίνεται ότι ενόψει και του κατατεθέντος υπομνήματος εκ μέρους του πολιτικού κόμματος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που επικαλείται ενδείξεις περί υποκρυπτόμενης ηγεσίας του κόμματος αυτού από τον Ηλία Κασιδιάρη, το Α1 Τμήμα του Αρείου Πάγου συγκροτούμενο από όλα τα μέλη του, δεν οδηγείται, βάσει των μέχρι σήμερα στοιχείων, σε κρίση περί μη συνδρομής των προϋποθέσεων του άρθρου 32 π.δ. 26/2012, όπως ισχύει, για την συμμετοχή του στην εκλογική διαδικασία της 20ης και 21ης Μαίου 2023."
Οτι χειρότερο και καταστροφικοτερο για τη χώρα η ψηφος στο Συριζα για να εκδικηθει κανειςβτη ΝΔ.Καλυτερα ψηφος στο κκε παρα στην πιθανότητα να ξαναερθουν οι κατσαπλιαδες προδοτες συριζαιοι στην εξουσια.
Σύμφωνα με το γκάλοπ της prorata για το attica που είναι φιλοσυριζαικο κανάλιΑυτοί που θα ψήφιζαν έλληνες, προφανώς είναι αυτοί που τσακίστηκαν από την κρίση
δηλαδή μείωση εισοδήματος
αύξηση δεη
φόρο επιτηδευματία
μηδενικό αφορολόγητο σε επαγγελματίες
προκαταβολή φόρου
ΑΥΞΗΣΗ ΕΙΣΦΟΡΩΝ = ΕΡΓΟ ΝΔ
δεν είναι δηλαδή από αυτούς που ο ΣΥΡΙΖΑ τους είχε βάλει εισφορές 1900€ το μήνα ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΛΩΝΑΝ 70.000€ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ....
γιατί ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΜΕΙΩΣΕ ΕΙΣΦΟΡΕΣ Η ΝΔ .... ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΑΝ 70.000€ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ....
και τους είχε πάει ο ΣΥΡΙΖΑ τις εισφορές 1900€ το μήνα ........
για το 85% όμως που πλήρωνε τις ελάχιστες, 150€ το μήνα , οι εισφορές αυξήθηκαν από τη ΝΔ στα 270€ ...
και ψηφίστηκε ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ... ΡΥΘΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ .........
φέτος 270€ δηλαδή .... του χρόνου 310€ .... τον επόμενο 350€ ......
κτλ κτλ κτλ
Δεν είναι διορισμένοι σε ξένες τράπεζες, στην ευρωβουλή, σε funds , σε εταιρίες σχετικές με τα καζίνο του ελληνικού, σε δεκο , σε πρώην δημόσιες τράπεζες , σε διεθνείς οργανισμούς , σε ΜΚΟ, σύμβουλοι σε υπουργεία, ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.Ε.
Οπότε αν θέλουν να τιμωρήσουν το σύστημα και την κυβέρνηση ΛΟΓΙΚΑ ΜΟΝΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ.
Και κάτι άλλο προσθέτω μετά το άλλο μου μήνυμαΠόσο την αυξάνει?Δέκα τα εκατό είναι?Ο Κυριάκος σήμερα τυχαία είπε ότι οι ψηφοφόροι Κασιδιάρη θα μπορούν να δώσουν ψήφο σε ΣΥΡΙΖΑ και ΜΕΡΑ 25? Αυτό δείχνει αύξηση διαφοράς και άνεση?Δεν είναι άνετος ,ασχετα τι λένε στο Αction 24.
Σύμφωνα με τον γκαλοπ της prorata το 24% των ψηφοφόρων του Κασιδιάρη που είναι το 3,5% του συνόλου του ψηφοφόρωνΠιστεύεις πως θα χρειαστεί να κάνουν τέτοια συζήτηση?
Σε 18 ημέρες θα δούμε τι ποσοστά θα πάρει κι αυτός, πρόβλεψη δική μου πολύ κάτω του 3%.
Και ας πάω κουβά....
το εν λόγω βιβλίο λοιπόν γράφει για κάποιους τύπους γυναικών, και οι εν λόγω Ιστορίες ακόμα κι αν είναι αληθινές (αμφιβάλλω γι αυτό) αφορούν συγκεκριμένα θηλυκά. Ο Συγγραφέας ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ότι μισεί όλες τις γυναίκες, κι αυτό το βιβλίο δεν μεταφράστηκε σε πολλές γλώσσες όπως αυτή που παρέθεσα, ούτε και δίνει οδηγίες πως να τις καταστρέψουν οι άντρες, όπως το 2ο βιβλίο. Η Σύγκριση δεν είναι ισότιμηΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΜΙΣΟΓΥΝΗΔΕΣ
Υπάρχουν γυναίκες που καταστρέφουν τους άνδρες τους, και γυναίκες που καταστρέφουν τον εαυτό τους. Κορίτσια που έχουν κατακτήσεις, και κορίτσια που το παρατραβάνε. Από την Επαγγελματία Πόρνη ως τη Θεούσα, δεκαεφτά παράξενες ιστορίες, μόνο για μισογύνηδες. (ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΙΣΘΟΦΥΛΛΟ ΤΟΥ...www.politeianet.gr
η Εύα που ομόρφυνε το Ευρωπαικό Κοινοβούλιο μπήκε φυλάκα, αν δεν το έμαθεςποιο μπογδανο κ ποιον κασιδιαρη,εδω απαγορευσανε στο μαναρι μου τη λατινοπουλου να κατεβει να ομορφυνει λιγο το κοινοβουλιο μας,τι να λεμε τωρα,δεν παω να ψηφισω καθολου ,αμαν πια,την ειδανε μουναρα κ φοβηθηκανε οι αλλες οι καρακαξες οτι θα τις επισκιασει!!!!!!
αισχος!!!!!!!!
Γιατι ποτε ητανε δημοκρατικο και συνταγματικο το συστημα;Ανοιγουν αντισυνταγματικα και αντιδημοκρατικα μονοπατια με αυτες τις αποφασεις.Το ελεγχομενο συστημα στο μελλον με αυτο το παραθυρακι θα μπορει να πεταει στην ακρη καθε φωνη που ειναι αντιθετη με αυτο με παρομοια προσχηματα.
Το άκουσες στο ΣΚΑΪ αυτό ;Σύμφωνα με το γκάλοπ της prorata για το attica που είναι φιλοσυριζαικο κανάλι
Από το 3,5% του Κασιδιάρη
Το 4% από αυτό δηλαδή 0,14 των ψηφοφόρων % πάει στο ΣΥΡΙΖΑ και άλλο τόσο στη Νέα Δημοκρατία
Οι επιθυμίες σου δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα