apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ανωμαλε τυπετυπε σε ορισμενα (οχι σε ολα) μπουρδελακια, οι κοπελες καθονται και να τις πηδηξεις....
ανωμαλε τυπετυπε σε ορισμενα (οχι σε ολα) μπουρδελακια, οι κοπελες καθονται και να τις πηδηξεις....
ρε δε μας χεζεις να καυλωσουμε?
Στο πίσω μέρος του μυαλού σου, αύτή η παραδοχή σε δηλητηριάζει??
Κάθε σου κίνηση έχει ήδη έξηγηθεί, κάθε σου λέξη έχει ένα αίτιο συνυφασμένο με την άτελή σου φύση, καί κάθε αναποδιά στό μυαλό σου, είναι άναμενόμενη καί σχεδόν σίγουρη.
Και ξεχωρίζεις.
Και ξαναπροσπαθείς.
Και ξαναξεχωρίζεις.
Και κάθε φορά ίσχυροποιείς όλο καί περισσότερο τα έπιχειρήματά σου.
Μέχρι πού σιγουρεύεσαι τό πόσο μαλάκας είσαι !!!!!!!!!!!1
Αγαπημένε μου φίλε έλα, ας σοβαρευτούμε, τέλος το άντβερτόριαλ, πάμε πάλι πίσω στήν άρχή όπου οί ή μικρή άρχίζει άρμένικες βίζιτες στίς γιαγιάδες για μπέιμπισίτινγκΑυτο προυποθετει ομωs , να υπαρχει μυαλο.....Ετσι το ξερω κι εγω
Ειμαστε παιδια ενοs κατωτερου Θεου
Μαλλον στο θολωμενο μυαλο, μπερδευονται τα λογια απ τα παραμυθια τηs γιαγιαs μπροστα στο τζακι, με την λαγνα μισοσκοτεινη μεσ τουs καπνουs εικονα , ενοs δωματου τηs χαραs...Το γλυκο νανουρισμα απ τα τρεμαμενα χειλη τηs υπερηλικηs, μαζι με την χουχουλιαρικη θαλπωρη των παραμυθιων δοσμενα μεσα απο ενα πρισμα σεξουαλικηs απολαυσηs......Κανει τοσο κρυο εξωΑγαπημένε μου φίλε έλα, ας σοβαρευτούμε, τέλος το άντβερτόριαλ, πάμε πάλι πίσω στήν άρχή όπου οί ή μικρή άρχίζει άρμένικες βίζιτες στίς γιαγιάδες για μπέιμπισίτινγκ
Μαλλον στο θολωμενο μυαλο, μπερδευονται τα λογια απ τα παραμυθια τηs γιαγιαs μπροστα στο τζακι, με την λαγνα μισοσκοτεινη μεσ τουs καπνουs εικονα , ενοs δωματου τηs χαραs...Το γλυκο νανουρισμα απ τα τρεμαμενα χειλη τηs υπερηλικηs, μαζι με την χουχουλιαρικη θαλπωρη των παραμυθιων δοσμενα μεσα απο ενα πρισμα σεξουαλικηs απολαυσηs......Κανει τοσο κρυο εξω
Σκεπασε με γιαγια, εχω κατεβασει το βρακακι μου
Χρονια πολλα μαστερακο,ναι υπαρχουν και νομιμα εχτραδακια,οταν στο ρδελο σου λεη π.χ.15 κανονικο,20 με κωλο,το 5ευρω ειναι νομιμο εχτρα,το παρανομο που μαλλον εννοη ο συναγωνιστης,ειναι αυτο που η γκομενα στο δωματιο σου λεη 5 ευρω για ακαποτο η 10 ευρω για κωλο.Τις τελειες.....γιατι τις βαζεις.....για να δειξεις την σοβαροτητα.....του θρεντ.....οταν λες......παρανομα εξτραδακια.....τι εννωεις.....υπαρχουν και νομιμα.....πες μας τις εμπειριες σου.....και σε εμας.....τους ανηξερους....και σταματα να καις μαζουτ...εχεις λαλησει.....
Aληθώς ο Κύριος - το thread συγχωνεύτηκε με ένα ολόιδιο που είχες ανοίξει εσύ.καλο πασχα συναγωνιστες....!!! χριστος ανεστη...!!! ανοιγω αυτο το θεμα....για οσους....ενδιαφερονται για κοπελες σε μπουρδελα που να κανουν παρανομα εχτραδακια....!! οποιος γνωριζει κατι....ας μιλησουμε πριβε....να τον ενημερωσω για οτι ξερω....και να με ενημερωση και αυτος...!! να μην γραψει εδω οτι θελει να μου πει γιατι επιδεις καποιοι που δεν συμφωνουν θα αρχισουν να γραφουν τα δικα τους...και δεν θα ειναι ωραιο να τσακωνομαστε...!! επομενος οσοι φιλοι συναγωνιστες...ενδιαφερονται....για παρανομα εξτραδακια....σε μπου ρδελα....ας μιλησουμε πριβε...!! καλη συνεχεια σε ολους...!!
δεν ειναι αναγκη για μια αποροια να ανοιγειs ολκληρο θεμακαλησπερα συναγωνιστες,κανενας φιλος να προτεινει κατι καλο γεια σημερα το βραδυ για μεταξουργειο ?? καποια πολυ τολμηρη στο δωματιο ?? οποιος μπορει να βοηθησει ας στηλει πριβε. ευχαριστω προκαταβολικα.
θες να κανει εξτραδακια τυπε?καλησπερα συναγωνιστες,κανενας φιλος να προτεινει κατι καλο γεια σημερα το βραδυ για μεταξουργειο ?? καποια πολυ τολμηρη στο δωματιο ?? οποιος μπορει να βοηθησει ας στηλει πριβε. ευχαριστω προκαταβολικα.
σορυ παιδια δεν ηξερα πως αλλιως να ρωτησω..!! ξερει κανεις καμια καλη ?? τολμηρη......
τυπε οταν λες τολμηρη τι εννοεις,μην ντρεπεσαι πες μας για να βοηθησουμε,το τολμηρη ειναι πολυ γενικο δικε μουσορυ παιδια δεν ηξερα πως αλλιως να ρωτησω..!! ξερει κανεις καμια καλη ?? τολμηρη......