Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 25
- Πόντοι
- 16
νιωθω ενα δεος που εκανα παραθεση σε σχολιο του Αλεξ... κακα τα ψεματα ειναι απο τους θρυλους του μπου.
φιλε δεν εχεις γνωρισει τον αλεκο γιαυτο το λες αυτο :S :S
νιωθω ενα δεος που εκανα παραθεση σε σχολιο του Αλεξ... κακα τα ψεματα ειναι απο τους θρυλους του μπου.
Με δουλευεις?
Σε αυτο συμφωνω..αλεξ, γλιτσας, μπιμπις και λοιποι μπετατζηδες επιτελουν κοινωνικο εργο με ολη αυτη την μουργα που γαμανε...
Έχω κάτι λίρες στην άκρη. Από αυτές που κέρδισα ως μαυραγορίτης στην κατοχή. Αν έχεις και εσύ την άκρη κάνα φράγκο, το συζητάμε για συνεταιρισμό.
120 κιλά που να αντέξει το έρμο το γαϊδούρι αυτό είναι σίγουρα κακοποίησημονο στα γαιδουρακια δεν ανεβαινω γτ ειμαι κατα της κακοποιησης των ζωων
Αλογα ομως ιππευω
χιλιες φορες παστουρωμα120 κιλά που να αντέξει το έρμο το γαϊδούρι αυτό είναι σίγουρα κακοποίηση
120 κιλά που να αντέξει το έρμο το γαϊδούρι αυτό είναι σίγουρα κακοποίηση
Ήταν 10 Μαΐου 2017, ημερομηνία σημειωμένη στο ημερολόγιό μου.
Στην επιστροφή από την δουλειά βλέπω ένα κοντούλικο μελανούρι περί τα 25 έτη (34 τότε εγώ) με στήθος μεγάλο και στητό μέσα σε λευκό φανελάκι να μοιράζει φυλλάδια σε κεντρική διασταύρωση βγαίνοντας από την Θεσσαλονίκη. Ήθελα να της μιλήσω μα δεν βόλεψε με την ροή του φαναριού να σταματήσω ούτε για το φυλλάδιο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή είπα να πάρω την τύχη στα χέρια μου. Έστριψα στην επόμενη διασταύρωση και μετά από 5λεπτο ψάξιμο βρήκα σε μια αυλή βιοτεχνίας κάποια όμορφα λουλούδια. Αφού η διάθεση για συνομιλία με την κορασίδα νίκησε τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την ξένη ιδιοκτησία έκοψα ένα λουλούδι και επέστρεψα στο φανάρι και στο κουκλάκι. Άνοιξα το παράθυρο και μόλις ήρθε για το φυλλάδιο της πρόσφερα το λουλούδι.
-"Αυτό είναι για 'σένα. Σε είδα πριν και μου έφτιαξες την μέρα. Πόσο όμορφη είσαι!"
-"Εσύ να δεις πόσο μου έφτιαξες το απόγευμα, σε ευχαριστώ"
Δεν την ξαναείδα, θα θυμάμαι την φωνή και το χαμόγελο και υπερφίαλα θα πιστεύω πως δεν θα με ξεχάσει.
Ένιωσα τέτοια ικανοποίηση που τύφλα να 'χει το γαμήσι. Παίζει ωραία κόλπα ο εγκέφαλος!
Πιρφορος εν οψει!!!!!Τύπε πιστεύω ακράδαντα πως όταν το ίδιο βράδυ της έδινε ο γκόμενος το κωλάντερο στο χέρι,αυτή σκεφτόταν εσένα :S
Τύπε πιστεύω ακράδαντα πως όταν το ίδιο βράδυ της έδινε ο γκόμενος το κωλάντερο στο χέρι,αυτή σκεφτόταν εσένα :S
Δύσκολο :thubsdown:
Τύπε πιστεύω ακράδαντα πως όταν το ίδιο βράδυ της έδινε ο γκόμενος το κωλάντερο στο χέρι,αυτή σκεφτόταν εσένα :S
Tύπε,μην το παίρνεις προσωπικά δε φταιες εσύ, η ελληνική κοινωνία με τις έχει κάνει τους Έλληνες άντρες beta.
Καψουροτράγουδα,αγιοποίηση του μουνιού,Αύγουστος του Παπάζογλου,κ.λ.π. με αποτέλεσμα το κάθε τσόκαρο να την έχει δει πριγκίπισσα και εμείς μουνοπροσκυνητές..
Αν δεν πιστεύεις εμένα,πίστεψε τις ξένες γυναίκες που μας θεωρούν ρομαντικούληδες πουστόφλωρους
Αλλά δεν πήγες επειδή ήταν Έλληνας τύπισσα;
Ο παράδεισος της αλβανίδας κοντοπόδαρης φακλάνας.
Ενας αντρας μαθαινει καλυτερα ειτε απο μικρος απο αλλους αντρες ειτε μονος του. Σπαει τα μουτρα του, καποια στιγμη μαθαινει.
Οσο παιζεις, τοσο μαθαινεις. Στα παντα, ετσι ειναι.
Ήταν 10 Μαΐου 2017, ημερομηνία σημειωμένη στο ημερολόγιό μου.
Στην επιστροφή από την δουλειά βλέπω ένα κοντούλικο μελανούρι περί τα 25 έτη (34 τότε εγώ) με στήθος μεγάλο και στητό μέσα σε λευκό φανελάκι να μοιράζει φυλλάδια σε κεντρική διασταύρωση βγαίνοντας από την Θεσσαλονίκη. Ήθελα να της μιλήσω μα δεν βόλεψε με την ροή του φαναριού να σταματήσω ούτε για το φυλλάδιο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή είπα να πάρω την τύχη στα χέρια μου. Έστριψα στην επόμενη διασταύρωση και μετά από 5λεπτο ψάξιμο βρήκα σε μια αυλή βιοτεχνίας κάποια όμορφα λουλούδια. Αφού η διάθεση για συνομιλία με την κορασίδα νίκησε τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την ξένη ιδιοκτησία έκοψα ένα λουλούδι και επέστρεψα στο φανάρι και στο κουκλάκι. Άνοιξα το παράθυρο και μόλις ήρθε για το φυλλάδιο της πρόσφερα το λουλούδι.
-"Αυτό είναι για 'σένα. Σε είδα πριν και μου έφτιαξες την μέρα. Πόσο όμορφη είσαι!"
Δεν την ξαναείδα, θα θυμάμαι την φωνή και το χαμόγελο και υπερφίαλα θα πιστεύω πως δεν θα με ξεχάσει.
Ένιωσα τέτοια ικανοποίηση που τύφλα να 'χει το γαμήσι. Παίζει ωραία κόλπα ο εγκέφαλος!
Δηλαδη ρε μεγαλε εκανες ολο αυτο το σκηνικο μονο και μονο για να ανεβασεις την ψυχολογια της τυπισσας με αποτελεσμα οταν το ιδιο βραδυ παει καποιος να της την πεσει για να την πηδηξει τιμια και ωραια, αυτη θα ειναι καβαλημενη και θα ζηταει λουλουδια και γλυκολογα????
Φτου σου ρε αλητη!!!!πιρφορε!!!φτου!!!
υγ : αμα μαζι με τα λουλουδια εδινες και το τηλεφωνακι σου, θα πηγαινα πασο..θα ελεγα νταξει τουλαχιστον ο τυπος εκανε την κινηση μπας και πηδηξει...
ΦΤΟΥ ΣΟΥ !!!!!!!!!
το μυαλο σου και μια λιρα.....
Δηλαδη ρε μεγαλε εκανες ολο αυτο το σκηνικο μονο και μονο για να ανεβασεις την ψυχολογια της τυπισσας με αποτελεσμα οταν το ιδιο βραδυ παει καποιος να της την πεσει για να την πηδηξει τιμια και ωραια, αυτη θα ειναι καβαλημενη και θα ζηταει λουλουδια και γλυκολογα????
Φτου σου ρε αλητη!!!!πιρφορε!!!φτου!!!
υγ : αμα μαζι με τα λουλουδια εδινες και το τηλεφωνακι σου, θα πηγαινα πασο..θα ελεγα νταξει τουλαχιστον ο τυπος εκανε την κινηση μπας και πηδηξει...
ΦΤΟΥ ΣΟΥ !!!!!!!!!