Νέα

Κοπέλες που μοιράζουν διαφημιστικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtarasnick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πού βρίσκονται οι ομορφότερες;

• Σταθμοί Μετρώ

Ψήφοι: 7 17,5%
  • Δρόμοι

Ψήφοι: 1 2,5%
  • Εμπορικά Κέντρα

Ψήφοι: 32 80,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16

ρε αλεξ τι γραφει αυτο ο τυπος για σενα ? πως το επιτρεπεις ?

Σε αυτο συμφωνω..αλεξ, γλιτσας, μπιμπις και λοιποι μπετατζηδες επιτελουν κοινωνικο εργο με ολη αυτη την μουργα που γαμανε...

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
25
Πόντοι
16
Έχω κάτι λίρες στην άκρη. Από αυτές που κέρδισα ως μαυραγορίτης στην κατοχή. Αν έχεις και εσύ την άκρη κάνα φράγκο, το συζητάμε για συνεταιρισμό.

kρατα τες θα σου χρειαστουν για την αλβανοουκρανεζα που θα σε ξεσκατωνει σε λιγο :S :S

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.901
Πόντοι
2.606

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
617
Πόντοι
301
Ήταν 10 Μαΐου 2017, ημερομηνία σημειωμένη στο ημερολόγιό μου.
Στην επιστροφή από την δουλειά βλέπω ένα κοντούλικο μελανούρι περί τα 25 έτη (34 τότε εγώ) με στήθος μεγάλο και στητό μέσα σε λευκό φανελάκι να μοιράζει φυλλάδια σε κεντρική διασταύρωση βγαίνοντας από την Θεσσαλονίκη. Ήθελα να της μιλήσω μα δεν βόλεψε με την ροή του φαναριού να σταματήσω ούτε για το φυλλάδιο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή είπα να πάρω την τύχη στα χέρια μου. Έστριψα στην επόμενη διασταύρωση και μετά από 5λεπτο ψάξιμο βρήκα σε μια αυλή βιοτεχνίας κάποια όμορφα λουλούδια. Αφού η διάθεση για συνομιλία με την κορασίδα νίκησε τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την ξένη ιδιοκτησία :grin: έκοψα ένα λουλούδι και επέστρεψα στο φανάρι και στο κουκλάκι. Άνοιξα το παράθυρο και μόλις ήρθε για το φυλλάδιο της πρόσφερα το λουλούδι.
-"Αυτό είναι για 'σένα. Σε είδα πριν και μου έφτιαξες την μέρα. Πόσο όμορφη είσαι!"
-"Εσύ να δεις πόσο μου έφτιαξες το απόγευμα, σε ευχαριστώ"
Δεν την ξαναείδα, θα θυμάμαι την φωνή και το χαμόγελο και υπερφίαλα θα πιστεύω πως δεν θα με ξεχάσει.
Ένιωσα τέτοια ικανοποίηση που τύφλα να 'χει το γαμήσι. Παίζει ωραία κόλπα ο εγκέφαλος!

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
Στην επιστροφή από την δουλειά βλέπω ένα κοντούλικο μελανούρι περί τα 25 έτη (34 τότε εγώ) με στήθος μεγάλο και στητό μέσα σε λευκό φανελάκι να μοιράζει φυλλάδια σε κεντρική διασταύρωση βγαίνοντας από την Θεσσαλονίκη. Ήθελα να της μιλήσω μα δεν βόλεψε με την ροή του φαναριού να σταματήσω ούτε για το φυλλάδιο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή είπα να πάρω την τύχη στα χέρια μου. Έστριψα στην επόμενη διασταύρωση και μετά από 5λεπτο ψάξιμο βρήκα σε μια αυλή βιοτεχνίας κάποια όμορφα λουλούδια. Αφού η διάθεση για συνομιλία με την κορασίδα νίκησε τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την ξένη ιδιοκτησία :grin: έκοψα ένα λουλούδι και επέστρεψα στο φανάρι και στο κουκλάκι. Άνοιξα το παράθυρο και μόλις ήρθε για το φυλλάδιο της πρόσφερα το λουλούδι.
-"Αυτό είναι για 'σένα. Σε είδα πριν και μου έφτιαξες την μέρα. Πόσο όμορφη είσαι!"
Δεν την ξαναείδα, θα θυμάμαι την φωνή και το χαμόγελο και υπερφίαλα θα πιστεύω πως δεν θα με ξεχάσει.
Ένιωσα τέτοια ικανοποίηση που τύφλα να 'χει το γαμήσι. Παίζει ωραία κόλπα ο εγκέφαλος!

Τύπε πιστεύω ακράδαντα πως όταν το ίδιο βράδυ της έδινε ο γκόμενος το κωλάντερο στο χέρι,αυτή σκεφτόταν εσένα :S

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356

Tύπε,μην το παίρνεις προσωπικά δε φταιες εσύ, η ελληνική κοινωνία με τις  :effemine: έχει κάνει τους Έλληνες άντρες beta.

Καψουροτράγουδα,αγιοποίηση του μουνιού,Αύγουστος του Παπάζογλου,κ.λ.π. με αποτέλεσμα το κάθε τσόκαρο να την έχει δει πριγκίπισσα και εμείς μουνοπροσκυνητές..

Αν δεν πιστεύεις εμένα,πίστεψε τις ξένες γυναίκες που μας θεωρούν ρομαντικούληδες πουστόφλωρους :effemine:

Συνημμένα

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    107,2 KB · Εμφανίσεις: 49

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
617
Πόντοι
301
Tύπε,μην το παίρνεις προσωπικά δε φταιες εσύ, η ελληνική κοινωνία με τις  :effemine: έχει κάνει τους Έλληνες άντρες beta.

Καψουροτράγουδα,αγιοποίηση του μουνιού,Αύγουστος του Παπάζογλου,κ.λ.π. με αποτέλεσμα το κάθε τσόκαρο να την έχει δει πριγκίπισσα και εμείς μουνοπροσκυνητές..

Αν δεν πιστεύεις εμένα,πίστεψε τις ξένες γυναίκες που μας θεωρούν ρομαντικούληδες πουστόφλωρους :effemine:

Αν το έπαιρνα προσωπικά δεν θα απαντούσα με αυτόν τον τρόπο ;)
Προσωπικά δεν τσουβαλιάζω, κάθε άνθρωπος είναι και μια ξεχωριστή ιστορία· είτε άντρας είτε γυναίκα.
Κάθε άντρας έχει τον δικό του χαρακτήρα ο οποίος και πάλι αλλάζει ανάλογα με την γυναίκα που έχει δίπλα του. Έτσι σκέφτομαι τουλάχιστον εγώ.
Μου αρέσει να τις έχω συνήθως στα ώπα ώπα, να είμαι ιδιαίτερα ευγενικός και όλα τα λοιπά που μάλλον με κατατάσσουν στην κατηγορία του άντρα beta aka πουστόφλωρου μέχρι να πάμε στο κρεβάτι. Μετά, τις περισσότερες φορές, δεν ικανοποιούμαι με τίποτα λιγότερο από τον εξευτελισμό τους.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Αλλά δεν πήγες επειδή ήταν Έλληνας τύπισσα;

Πιθανότατα επειδή  όχι μόνο ήταν έλληνας αλλά ήταν και λευκός ...
δεν θα είχε και ποινικό μητρώο , δεν θα ήταν HIV(+) , δεν κάπνιζε κάνναβη ...

Κανένα από τα πλεονεκτήματα που γουστάρει !

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.209
Πόντοι
606
Ενας αντρας μαθαινει καλυτερα ειτε απο μικρος απο αλλους αντρες ειτε μονος του. Σπαει τα μουτρα του, καποια στιγμη μαθαινει.

Οσο παιζεις, τοσο μαθαινεις. Στα παντα, ετσι ειναι.

Ελάχιστοι αντέχουν να σπάνε τα μούτρα τους.
Βέβαια αν σπούδαζες σε πανεπιστήμιο με μπάζα τη δεκαετία του 90 , γεμάτο πανσπουδαστικάριες και οσεδίτισες ...
έπρεπε να τα σπάσεις τα μούτρα σου ....

Γιατί αλλιώς έπρεπε να διαλέξεις μεταξύ της ατιμασμένης μπαζογαμίας και μίας έντιμης αυτοκτονίας.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.117
Πόντοι
5.006

Δηλαδη ρε μεγαλε εκανες ολο αυτο το σκηνικο μονο και μονο για να ανεβασεις την ψυχολογια της τυπισσας με αποτελεσμα οταν το ιδιο βραδυ παει καποιος να της την πεσει για να την πηδηξει τιμια και ωραια, αυτη θα ειναι καβαλημενη και θα ζηταει λουλουδια και γλυκολογα????
Φτου σου ρε αλητη!!!!πιρφορε!!!φτου!!!

υγ : αμα μαζι με τα λουλουδια εδινες και το τηλεφωνακι σου, θα πηγαινα πασο..θα ελεγα νταξει τουλαχιστον ο τυπος εκανε την κινηση μπας και πηδηξει...

ΦΤΟΥ ΣΟΥ !!!!!!!!!
:tickedoff:

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.454
Πόντοι
216

το μυαλο σου και μια λιρα.....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506
Δηλαδη ρε μεγαλε εκανες ολο αυτο το σκηνικο μονο και μονο για να ανεβασεις την ψυχολογια της τυπισσας με αποτελεσμα οταν το ιδιο βραδυ παει καποιος να της την πεσει για να την πηδηξει τιμια και ωραια, αυτη θα ειναι καβαλημενη και θα ζηταει λουλουδια και γλυκολογα????

υγ : αμα μαζι με τα λουλουδια εδινες και το τηλεφωνακι σου, θα πηγαινα πασο..θα ελεγα νταξει τουλαχιστον ο τυπος εκανε την κινηση μπας και πηδηξει...

ΦΤΟΥ ΣΟΥ !!!!!!!!!

Σιγα ρε Τακη, μας πηραν τα σκαγια με τον πιρφορο που μπλεξαμε.

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
617
Πόντοι
301
το μυαλο σου και μια λιρα.....

Χαίρομαι που συμφωνείς οτι όλα είναι στο μυαλό. Ακόμα και η λίρα.  :idiot:

ΦΤΟΥ ΣΟΥ !!!!!!!!!

Έχεις δίκαιο σε αυτό, θα ήταν το ιδανικό και για 'μένα. Κακή κρίση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μάλλον αλλά και πάλι πήρα κάποιου είδους ικανοποίηση την οποία κάποιοι δεν κατανοούν μιας και -ευτυχώς- δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Την επομένη είχα μια ελπίδα να την ξαναπετύχω αλλά τπτ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom