Νέα

Κοπέλες που μοιράζουν διαφημιστικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtarasnick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού βρίσκονται οι ομορφότερες;

• Σταθμοί Μετρώ

Ψήφοι: 7 17,5%
  • Δρόμοι

Ψήφοι: 1 2,5%
  • Εμπορικά Κέντρα

Ψήφοι: 32 80,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

litafade

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2019
Κριτικές
8
Like
617
Πόντοι
301
Χαιρομαι πολυ για αυτο που εκανες και γενικα για την υπαρξη σου.

Ευχομαι να εισαι παντα γερος και προθυμος να ξανακανεις ανολογες ενεργειες.

Καλη συνεχεια.

Ευχαριστώ, επίσης καλή συνέχεια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Tύπε,μην το παίρνεις προσωπικά δε φταιες εσύ, η ελληνική κοινωνία με τις  :effemine: έχει κάνει τους Έλληνες άντρες beta.

Καψουροτράγουδα,αγιοποίηση του μουνιού,Αύγουστος του Παπάζογλου,κ.λ.π. με αποτέλεσμα το κάθε τσόκαρο να την έχει δει πριγκίπισσα και εμείς μουνοπροσκυνητές..

Αν δεν πιστεύεις εμένα,πίστεψε τις ξένες γυναίκες που μας θεωρούν ρομαντικούληδες πουστόφλωρους :effemine:

Υπαρχουν δυο κατηγοριες.

-Αυτοι που πανε με κανονες "τι θελει η γυναικα" (πχ μπορει να ειναι μια λιστα που λεει απαξιωση-πουτσα-ξυλο ή μια αλλη λιστα που λεει ρομαντισμο-λουλουδια-γλυκολογα κτλ)

-Αυτοι που κανουν αυτο που τους ερθει εκεινη την ωρα, αυθορμητα, χωρις λιστα, γιατι απλα αυτο θελουν να κανουν. Κανονιζουν τη ζωη τους χωρις να ειναι σε ενα κουτακι προκαθορισμενων κανονων συμπεριφορας απο τριτους.

Οι πρωτοι, ειτε απαξιουν τις γυναικες και τις εχουν γτπ, ειτε τις πανε με "το καλο", ειναι και οι 2 beta, απλα οι πρωτοι ειναι καμουφλαρισμενοι beta. Γιατι δε κανουν αυτο που θελουν οι ιδιοι αλλα αυτο που "φτιαχνει" τις γυναικες με βαση τη λιστα που εχουν στο νου τους που καπου τη διαβασαν ή πιστευουν οτι την εμαθαν απ'τη ζωη και την εμπειρια. Μονο η λιστα αλλαζει. Ο μεν θεωρει οτι η γυναικα φτιαχνεται με το αγριο, ο δε θεωρει οτι φτιαχνεται με το καλο.

Ο alpha ειναι αυτος που δε παιζει με βαση λιστες συμπεριφορων αλλα κανει αυτο που θελει για να νιωσει καλα ο ιδιος ανα δεδομενη στιγμη. Αν νιωσει καλα να δωσει ενα λουλουδι ή να κανει ενα κομπλιμεντο, θα το κανει. Στ'αρχιδια του τι θα πουν οι αλλοι, τι λενε οι "λιστες", κτλ. Αν παλι ειναι του φυσικου του να συμπεριφερεται ασχημα, παλι θα το κανει και στ'αρχιδια του γιατι του βγαινει natural.

Αν πηγαινεις με το σκεπτικο οτι εσυ πρεπει να προσαρμοσεις τη συμπεριφορα σου με τις γυναικες για να επιτυχεις το Χ και Ψ, τοτε δεν εισαι alpha, εισαι κατι σαν μαθητης σε σχολη PUA / seduction κτλ που παιρνουν τους beta και τους λενε θα κανετε αυτο και αυτο για να (ξεγελατε τις γκομενες οτι ειστε alpha και να) γαματε. Δλδ δε θα κανετε αυτο που θελετε, θα κανετε αυτο που θελουν αυτες κατα βαθος το οποιο ειναι το ταδε. Αυτο ειναι ορισμος του beta. Ο beta ειναι δορυφορος, ο alpha ειναι πλανητης. Ο beta εχει προσαρμοσει τη τροχια του με βαση το βαρυτικο πεδιο του πλανητη. Σου λεει οι γυναικες θελουν αυτα αρα θα κανω και εγω αυτα για να εχω επιτυχια. Reality check: Δεν υπαρχει τιποτα alpha στο παραπανω. Ειναι θεατρο.

chrysa82

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Ήταν 10 Μαΐου 2017, ημερομηνία σημειωμένη στο ημερολόγιό μου.
Στην επιστροφή από την δουλειά βλέπω ένα κοντούλικο μελανούρι περί τα 25 έτη (34 τότε εγώ) με στήθος μεγάλο και στητό μέσα σε λευκό φανελάκι να μοιράζει φυλλάδια σε κεντρική διασταύρωση βγαίνοντας από την Θεσσαλονίκη. Ήθελα να της μιλήσω μα δεν βόλεψε με την ροή του φαναριού να σταματήσω ούτε για το φυλλάδιο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή είπα να πάρω την τύχη στα χέρια μου. Έστριψα στην επόμενη διασταύρωση και μετά από 5λεπτο ψάξιμο βρήκα σε μια αυλή βιοτεχνίας κάποια όμορφα λουλούδια. Αφού η διάθεση για συνομιλία με την κορασίδα νίκησε τον σεβασμό προς το περιβάλλον και την ξένη ιδιοκτησία :grin: έκοψα ένα λουλούδι και επέστρεψα στο φανάρι και στο κουκλάκι. Άνοιξα το παράθυρο και μόλις ήρθε για το φυλλάδιο της πρόσφερα το λουλούδι.
-"Αυτό είναι για 'σένα. Σε είδα πριν και μου έφτιαξες την μέρα. Πόσο όμορφη είσαι!"
-"Εσύ να δεις πόσο μου έφτιαξες το απόγευμα, σε ευχαριστώ"
Δεν την ξαναείδα, θα θυμάμαι την φωνή και το χαμόγελο και υπερφίαλα θα πιστεύω πως δεν θα με ξεχάσει.
Ένιωσα τέτοια ικανοποίηση που τύφλα να 'χει το γαμήσι. Παίζει ωραία κόλπα ο εγκέφαλος!
Φίλε είσαι απιστευτος!Μπράβο σου!!!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.887
Πόντοι
216
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα μου εχει τυχει πολλες φορες σε φαναρια επι της βουλιαγμενης να πετυχενω μωρακια που μοιραζουν φυλλαδια για γαμιστρωνες ξενοδοχεια...

konz

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2019
Like
12
Πόντοι
0
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει αλλα μου εχει τυχει πολλες φορες σε φαναρια επι της βουλιαγμενης να πετυχενω μωρακια που μοιραζουν φυλλαδια για γαμιστρωνες ξενοδοχεια...

και ..full body μασατζίδικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom