baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.824
- Πόντοι
- 6.035
ηταν και ο αδελφος του ριτζ που γαμουσε κάποια αλλή,που να θυμαμαι ονοματα 25 χρονια πριν και σε σειρα που δεν εβλεπα.Τύπε μόνο Καρολάιν και Ριτζ είχε
ηταν και ο αδελφος του ριτζ που γαμουσε κάποια αλλή,που να θυμαμαι ονοματα 25 χρονια πριν και σε σειρα που δεν εβλεπα.Τύπε μόνο Καρολάιν και Ριτζ είχε
Ρε τύπε τωρα εδω που τα λεμε τι σουηδεζες και μαλακιες.ειμαι επαγγελματικο ταξιδι σε νησι καθε μεσημερι παω παραλια,τα μωρα ειναι στην παραλια,λες να βγω για ποτο μόνος?![]()
περιμενω να μου κανεις πασα τουνη.Μπα κατσε εδω στο σαη...μην γαμησεις και μια μερα, δεν τρεχει και τιποτα..![]()
Ο αδελφος ηταν ο Θορν και ηταν παντρεμενος με την Καρολάινηταν και ο αδελφος του ριτζ που γαμουσε κάποια αλλή,που να θυμαμαι ονοματα 25 χρονια πριν και σε σειρα που δεν εβλεπα.
ηταν και ο αδελφος του ριτζ που γαμουσε κάποια αλλή,που να θυμαμαι ονοματα 25 χρονια πριν και σε σειρα που δεν εβλεπα.
Ρε τύπε τωρα εδω που τα λεμε τι σουηδεζες και μαλακιες.
Δεν εχει καμια ελεεινιδοπαρεα εκει κοντα με τιποτα παχουλες να κάνεις την τυχη σου?
ειμαι τις κατηγοριας φτερου.Ρε τύπε τωρα εδω που τα λεμε τι σουηδεζες και μαλακιες.
Δεν εχει καμια ελεεινιδοπαρεα εκει κοντα με τιποτα παχουλες να κάνεις την τυχη σου?
Αυτο που λες ειναι οντως ενα προβλημαΤυπε γουσταρεις και τα συγκαματα που εχουν αναμεσα στα μπουτια μερικες?:S
Ο Κλαρκ ηταν ο συζυγος της Σαλι Σπεκτρα τύπε, της αντιπαλου των ΦορεστερΤον Θορν λες ή τον Κλαρκ;
ρε κοιτα με τη μαλακια πιαστηκαμε απο την κοτσανα του λαδακη.Ο Κλαρκ ηταν ο συζυγος της Σαλι Σπεκτρα τύπε, της αντιπαλου των Φορεστερ
Ο Κλαρκ ηταν ο συζυγος της Σαλι Σπεκτρα τύπε, της αντιπαλου των Φορεστερ
Αυτο που λες ειναι οντως ενα προβλημα
Αλλά εχω παρατηρησει οτι το εχουν μονο οσες ειναι πανω απο 100-105 κιλα
Παρακατω οχι
Άσε που θα είχαμε γλιτώσει και από μερικές φάλαινες που λόγω αγαμίας την είδαν antifa,vegan και τ'αρχίδια μου κουνιούνται..
ρε μλκ για πες πως να κανω πεσιμο διακριτικα και οχι σαν γυφτος οπως εσυ?Γι αυτο σε ρωτησα..ξερω οτι κινεισαι σε αυτα τα κιλα...![]()
Το θεμα ειναι αλλού ομωςΓι αυτο σε ρωτησα..ξερω οτι κινεισαι σε αυτα τα κιλα...![]()
Εχει πεθανει εδω και μια δεκαετια ρε τύπεΤύπε έμπαινες στη Σάλι;
Δωσε λεπτομερειες της καταστασης τυπε και θα σε ξελασπωσω παλι εγω με τις αχαστες συμβουλες μου..ρε μλκ για πες πως να κανω πεσιμο διακριτικα και οχι σαν γυφτος οπως εσυ?
ρε μλκ για πες πως να κανω πεσιμο διακριτικα και οχι σαν γυφτος οπως εσυ?
Το θεμα ειναι αλλού ομως
Εσυ πώς ξερεις για τα συγκάμματα αφου δεν πας με χοντρες?