alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πριν μια εβδομαδα εκλεισα εννέα (9) χρονια στο μπου τύπετυπε προσυπογράφω είναι ένας μύθος
Του χρονου σκεφτομαι να δωσω ενα μεγαλο παρτυ για την δεκαετια
Πριν μια εβδομαδα εκλεισα εννέα (9) χρονια στο μπου τύπετυπε προσυπογράφω είναι ένας μύθος
τυπε η αλήθεια είναι ότι ο παπις μπορεί να σ κάνει εν μια νυκτί μιχαλιολια Βορίδη μην σου πω και ΔημητρακόπουλοΣτους διαφορους ραοπαπηδες να τα λες τύπε που με απαξιωνουν
Ημουν σιγουρος τυπε...αμα η αλλη δεν εχει ποδια σαν φιαλες πετρογκαζ, εσυ δεν συγκινησε... :S
θέλω να είμαι εκεί να σου φοράω την τήβεννοΠριν μια εβδομαδα εκλεισα εννέα (9) χρονια στο μπου τύπε
Ειχα μια γνωστη που οταν ηταν φοιτητρια μοιραζε κατι φυλλαδια..μου ελεγε οτι το 90% των παππουδων της προτειναν στην ψυχρα να της δωσουν κατι παραπανω για να την πηδηξουν... :S
ρε σειρα ειμαστε?Πριν μια εβδομαδα εκλεισα εννέα (9) χρονια στο μπου τύπε
Ψωνάρα!!!!Στους διαφορους ραοπαπηδες να τα λες τύπε που με απαξιωνουν
και πήγες η σε πρόσβαλε επειδη το δίνεις αβερτα τσάμπα?τι μου θυμησες..ειναι ενας γερος στο Συνταγμα..ισως τωρα κ να μη ζει πανε 5-6 χρονια που την επεφτε σε κοριτσακια..εμενα ειχε ερθει και με ειχε πιασει τη κουβεντα αν ειμαι φοιτητρια κλπ
κι οταν του ειπα οτι ειμαι φοιτητρια μου ειπε οτι καταλαβαινει ποσο δυσκολο ειναι να σπουδαζει καποιος στις μερες μας και μαλιστα μου προτεινε να μου δινει καποιο χαρτζιλικι αν τον ακολουθουσα σπιτι του..
τι μου θυμησες..ειναι ενας γερος στο Συνταγμα..ισως τωρα κ να μη ζει πανε 5-6 χρονια που την επεφτε σε κοριτσακια..εμενα ειχε ερθει και με ειχε πιασει τη κουβεντα αν ειμαι φοιτητρια κλπ
κι οταν του ειπα οτι ειμαι φοιτητρια μου ειπε οτι καταλαβαινει ποσο δυσκολο ειναι να σπουδαζει καποιος στις μερες μας και μαλιστα μου προτεινε να μου δινει καποιο χαρτζιλικι αν τον ακολουθουσα σπιτι του..
και στα φαναρια του πριάμου,εκει ειναι ευκολό το πεσιμο αλλά φευγουν τρέχοντας μολις δίνουν το φυλλάδιο.Εγώ δεν θυμάμαι πάντως κάποια μοντελοειδή να μοιράζει φυλλάδια.Από μπάζα μέχρι μέτριες είναι οι πιο πολλές.Ένα ψιλοκαυλάκι θυμάμαι που μοίραζε pringles μαζί με άλλες,και νομίζω κανα δυο ακόμα που μοιράζαν προφυλακτικά κάποτε στην Αριστοτέλους
τι μου θυμησες..ειναι ενας γερος στο Συνταγμα..ισως τωρα κ να μη ζει πανε 5-6 χρονια που την επεφτε σε κοριτσακια..εμενα ειχε ερθει και με ειχε πιασει τη κουβεντα αν ειμαι φοιτητρια κλπ
και φυσικά τον απεριψες γιατί δεν ήταν σουδανοςτι μου θυμησες..ειναι ενας γερος στο Συνταγμα..ισως τωρα κ να μη ζει πανε 5-6 χρονια που την επεφτε σε κοριτσακια..εμενα ειχε ερθει και με ειχε πιασει τη κουβεντα αν ειμαι φοιτητρια κλπ
Πόσα πηρες για να του κατσεις?τι μου θυμησες..ειναι ενας γερος στο Συνταγμα..ισως τωρα κ να μη ζει πανε 5-6 χρονια που την επεφτε σε κοριτσακια..εμενα ειχε ερθει και με ειχε πιασει τη κουβεντα αν ειμαι φοιτητρια κλπ
ίσαμε 10 κιλά τυπεΠόσα πηρες για να του κατσεις?
Ρον Μος, που υποδυόταν τον Ριτζ στη " Δυναστεία"
τώρα με την αληθινή σύζυγό του, βαρέων βαρών !
Ρε τύπερε σειρα ειμαστε?
Για πες τωρα εχω τσεκάρει καλό μωρό παραλία αλλά είναι με άλλες τρεις,πως κάνουν πέσιμο?
Καλησπέρα, πήρα την ιδέα για ψηφοφορία
από τον συναγωνιστή OversizeX. Είδα ότι δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα στο site και δεν ήξερα πώς ανοίγουμε θέμα.
Αναφέρομαι σε κοπέλες που μοιράζουν φυλλάδια και διαφημιστικά σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Κάποιες είναι κουκλάρες, ιδέες για το πώς τις προσεγγίζουμε;
Και καμιά φωτό δεν βλάπτει!
Υπάρχουν και άλλα φαλαινοθηρικά, πέρα από τον Άλεξ !
http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/09/AAH5xHF.img_.jpg[/img[/URL]]
Ρον Μος, που υποδυόταν τον Ριτζ στη " Δυναστεία"
τώρα με την αληθινή σύζυγό του, βαρέων βαρών ! :2funny: :2funny:
[/quote]Δεν ηξερα οτι ο τυπος Ρον ειναι τοσο μερακλης