Νέα

Κοπέλες που μοιράζουν διαφημιστικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pidixtarasnick
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 204
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Πού βρίσκονται οι ομορφότερες;

• Σταθμοί Μετρώ

Ψήφοι: 7 17,5%
  • Δρόμοι

Ψήφοι: 1 2,5%
  • Εμπορικά Κέντρα

Ψήφοι: 32 80,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    40

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.901
Πόντοι
2.606
Στους διαφορους ραοπαπηδες να τα λες τύπε που με απαξιωνουν
τυπε η αλήθεια είναι ότι ο παπις μπορεί να σ κάνει εν μια νυκτί μιχαλιολια Βορίδη μην σου πω και Δημητρακόπουλο

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

[/quote]
Ειχα μια γνωστη που οταν ηταν φοιτητρια μοιραζε κατι φυλλαδια..μου ελεγε οτι το 90% των παππουδων της προτειναν στην ψυχρα να της δωσουν κατι παραπανω για να την πηδηξουν... :S

τι μου θυμησες..ειναι ενας γερος στο Συνταγμα..ισως τωρα κ να μη ζει πανε 5-6 χρονια που την επεφτε σε κοριτσακια..εμενα ειχε ερθει και με ειχε πιασει τη κουβεντα αν ειμαι φοιτητρια κλπ
κι οταν του ειπα οτι ειμαι φοιτητρια μου ειπε οτι καταλαβαινει ποσο δυσκολο ειναι να σπουδαζει καποιος στις μερες μας και μαλιστα μου προτεινε να μου δινει καποιο χαρτζιλικι αν τον ακολουθουσα σπιτι του..

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.819
Πόντοι
6.035
Πριν μια εβδομαδα εκλεισα εννέα (9) χρονια στο μπου τύπε

Του χρονου σκεφτομαι να δωσω ενα μεγαλο παρτυ για την δεκαετια
ρε σειρα ειμαστε?
Για πες τωρα εχω τσεκάρει καλό μωρό παραλία αλλά είναι με άλλες τρεις,πως κάνουν πέσιμο?

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Εγώ δεν θυμάμαι πάντως κάποια μοντελοειδή να μοιράζει φυλλάδια.Από μπάζα μέχρι μέτριες είναι οι πιο πολλές.Ένα ψιλοκαυλάκι θυμάμαι που μοίραζε pringles μαζί με άλλες,και νομίζω κανα δυο ακόμα που μοιράζαν προφυλακτικά κάποτε στην Αριστοτέλους

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.819
Πόντοι
6.035
τι μου θυμησες..ειναι ενας γερος στο Συνταγμα..ισως τωρα κ να μη ζει πανε 5-6 χρονια που την επεφτε σε κοριτσακια..εμενα ειχε ερθει και με ειχε πιασει τη κουβεντα αν ειμαι φοιτητρια κλπ
κι οταν του ειπα οτι ειμαι φοιτητρια μου ειπε οτι καταλαβαινει ποσο δυσκολο ειναι να σπουδαζει καποιος στις μερες μας και μαλιστα μου προτεινε να μου δινει καποιο χαρτζιλικι αν τον ακολουθουσα σπιτι του..
και πήγες η σε πρόσβαλε επειδη το δίνεις αβερτα τσάμπα?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.117
Πόντοι
5.006

Βεβαια η γνωστη μου που ειπα πριν, ψιλοβλεποταν..δεν ηταν σαν αναποδο γαμωτο οπως εσυ... :hi:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.819
Πόντοι
6.035
Εγώ δεν θυμάμαι πάντως κάποια μοντελοειδή να μοιράζει φυλλάδια.Από μπάζα μέχρι μέτριες είναι οι πιο πολλές.Ένα ψιλοκαυλάκι θυμάμαι που μοίραζε pringles μαζί με άλλες,και νομίζω κανα δυο ακόμα που μοιράζαν προφυλακτικά κάποτε στην Αριστοτέλους
και στα φαναρια του πριάμου,εκει ειναι ευκολό το πεσιμο αλλά φευγουν τρέχοντας μολις δίνουν το φυλλάδιο.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
25.070
Πόντοι
5.506

Αλλά δεν πήγες επειδή ήταν Έλληνας τύπισσα;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.901
Πόντοι
2.606
και φυσικά τον απεριψες γιατί δεν ήταν σουδανος  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Πόσα πηρες για να του κατσεις?

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686

Υπάρχουν και άλλα φαλαινοθηρικά, πέρα από τον Άλεξ !

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/09/AAH5xHF.img_.jpg[/img[/URL]]

Ρον Μος, που υποδυόταν τον  Ριτζ στη " Δυναστεία"
τώρα με την αληθινή σύζυγό του, βαρέων βαρών !  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
ρε σειρα ειμαστε?
Για πες τωρα εχω τσεκάρει καλό μωρό παραλία αλλά είναι με άλλες τρεις,πως κάνουν πέσιμο?
Ρε τύπε
Δεν κανουμε ποτέ πεσιμο αν ειναι πολλες μαζι

Εχεις δει κανενα λιονταρι να πηγαινει να την πεφτει σε πολλες αντιλόπες μαζι?

Περιμενει να μεινει μονη της καποια, και παει και της την πεφτει

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Καλησπέρα, πήρα την ιδέα για ψηφοφορία
από τον συναγωνιστή OversizeX. Είδα ότι δεν υπάρχει παρόμοιο θέμα στο site και δεν ήξερα πώς ανοίγουμε θέμα.
Αναφέρομαι σε κοπέλες που μοιράζουν φυλλάδια και διαφημιστικά σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Κάποιες είναι κουκλάρες, ιδέες για το πώς τις προσεγγίζουμε;
Και καμιά φωτό δεν βλάπτει!

Λοιπον γινεται να προσεγγισεις κοπελα.
Οταν ημουν φοιτητρια δουλευα στο προμοτιον και στηναμε πολλες φορες σταντ σε κεντρικα μερη τυπου γκαζι, συνταγμα, μοναστηρακι και εκει με πολυ χαμογελο πιαναμε τη κουβεντα σε ολους.
Στο μοναστηρακι λοιπον περνουσε ενας τυπος μια φορα και εγω τον πλησιασα με χαμογελο και ενθουσιασμο για να του πω για τα προιοντα εκατσε και ακουσε και μαλιστα ενδιαφερθηκε να κλεισαμε ραντεβου για μια συνεδρια στα γραφεια της εταιρειας. Ετσι ηρθε στο ραντεβου και αρχισα να του λεω παλι για τα προιοντα και γυρναει και μου λεει κοιτα εγω δεν ηρθα για τα προιοντα για σενα ηρθα για να σου πω να βγουμε για καφε. Εγω δε το περιμενα και αφενως χαρηκα γτ ηταν πολυ ωραιος αντρας αλλα απτην αλλη τοτε ημουν σε σοβαρη σχεση και του το ειπα. Οποτε και εφυγε ..τωρα χτυπαω το κεφαλι μ στο τοιχο γτ επρεπε να τον ειχα γευτει τον καρπο...αλλα ημουν μικρη και σοβαρη τοτε...

Συμπερασμα..οπου βρειςς χτυπα!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Υπάρχουν και άλλα φαλαινοθηρικά, πέρα από τον Άλεξ !

http://[URL unfurl="true"]www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2019/09/AAH5xHF.img_.jpg[/img[/URL]]

Ρον Μος, που υποδυόταν τον  Ριτζ στη " Δυναστεία"
τώρα με την αληθινή σύζυγό του, βαρέων βαρών !  :2funny: :2funny:

[/quote]Δεν ηξερα οτι ο τυπος Ρον ειναι τοσο μερακλης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom