Trelobourdelos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 279
- Πόντοι
- 291
Μπράβο παιδιά για την ενημέρωση, να γνωρίζουμε,καλή δουλειά
Φυσικά αναφέρεσαι στη Βικτώρια Όντως κάνει καλό καθαρισμό του πρωκτού, αρκετά καλή πίπα, σου στραγγίζει τον πούτσο με το στόμα της και τα ρουφάει όλα, ενώ προσφέρει απλόχερα και τον κώλο της Χρειάζεται όμως να έχεις κλειστά τα μάτια σου και να μην την βλέπεις, αλλιώς θα πέσει αμέσως ο πούτσος σου Έχει από τα πιο άσχημα σώματα που έχω δει σε πουτάνα, παρόλο που έχω πάει και με πολύ πιο χοντρές, όπως τη Τζούλια από Κολωνού-47 όροφο, που επίσης καθαρίζει ωραία τον πρωκτό με τη γλώσσα τηςΣτο Μεγάλου Αλεξάνδρου 22Β μια χοντρή άσχημη ξανθιά Ρωσίδα προσφέρει super γλειφοκωλαδα , αν της το ζητήσεις .
Κατά τα αλλά θέλει αντερα για να περάσεις μαζί της στο δωμάτιο ....
αυτα ειναι εχει 2 μπουρδελα στο 48 νουμερο το δεξι η το αριστερο ειναι???Πράγματι. Πωλίνα εγγύηση..!
Το αριστερό το ισόγειο είναι η Πωλίνααυτα ειναι εχει 2 μπουρδελα στο 48 νουμερο το δεξι η το αριστερο ειναι???
ααα ευχαριστωΤο αριστερό το ισόγειο είναι η Πωλίνα
Φυσικά αναφέρεσαι στη Βικτώρια Όντως κάνει καλό καθαρισμό του πρωκτού, αρκετά καλή πίπα, σου στραγγίζει τον πούτσο με το στόμα της και τα ρουφάει όλα, ενώ προσφέρει απλόχερα και τον κώλο της Χρειάζεται όμως να έχεις κλειστά τα μάτια σου και να μην την βλέπεις, αλλιώς θα πέσει αμέσως ο πούτσος σου Έχει από τα πιο άσχημα σώματα που έχω δει σε πουτάνα, παρόλο που έχω πάει και με πολύ πιο χοντρές, όπως τη Τζούλια από Κολωνού-47 όροφο, που επίσης καθαρίζει ωραία τον πρωκτό με τη γλώσσα της
Όχι απλώς τα δύσκολα, αλλά τα πολύ δύσκολα :S"κάνει καλό καθαρισμό του πρωκτού, αρκετά καλή πίπα, σου στραγγίζει τον πούτσο με το στόμα της και τα ρουφάει όλα, ενώ προσφέρει απλόχερα και τον κώλο της"
Αν είσαι στοχευμένος μόνο σε αυτό είναι super Μετά αρχίζουν....τα δύσκολα και οι δισταγμοί !
μήπως η Πωλίνα εργαζόταν φυλής 66 σαν υπηρεσία πριν 7 χρόνια ; Έχει κοντό μαλλί είναι αδύνατη ευγενική ελληνίδα μηπος ;Το αριστερό το ισόγειο είναι η Πωλίνα
Όχι τυπε. Δεν είναι ελληνίδα και νομίζω ότι δεν έχει δουλέψει υπηρεσία.μήπως η Πωλίνα εργαζόταν φυλής 66 σαν υπηρεσία πριν 7 χρόνια ; Έχει κοντό μαλλί είναι αδύνατη ευγενική ελληνίδα μηπος ;