starxidiams
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 3
- Like
- 644
- Πόντοι
- 81
Καλα τα γλειφωκωλια αλλα καμια να τα περνει ολα στο λαρυγγι που θα βρουμε?
Συμφωνω και εγω και επαυξανω.Τελεια αισθηση να να σε γλυφοκολιαζουν και ταυτοχρονα να χυνεις!!!!ΓΛΥΦΟΚΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΒΛΑ
επικινδυνο όμως. Ισως γινει συνηθειαΣυμφωνω και εγω και επαυξανω.Τελεια αισθηση να να σε γλυφοκολιαζουν και ταυτοχρονα να χυνεις!!!!
Φρεσκοξυρισμένος???Στ' αρχιδια φανταζομαι γιατι αν εννοεις στον κωλο,αρχιζω να καταλαβαινω
γιατι καποιοι αλλοι το βλεπουν στραβα το γλυφοκωλι
ενώ εμείς τους γλειφουμε την κωλοτρυπα ακόμα και όταν βρωμαειΔύσκολη υπηρεσία που ελάχιστες κοπέλες δέχονται να προσφέρουν
τα ιδιαιτερα γουστα δε προυποθετουν κατι τετοιο.καμια σχεση με αυτο ειναι αντρας με ιδιατερη προτιμηση κ μονο απο κοπελα.Kαι μετά σιγά σιγά ανοίγει ο δρόμος διαπλατα που οδηγεί στην
Λ.Συγγρου για να ντυθείς νυφούλα
Καλή η τοποθέτηση... Αλλά και την τρόικα την ονομάσαμε θεσμούς τώρα.. ;)τα ιδιαιτερα γουστα δε προυποθετουν κατι τετοιο.καμια σχεση με αυτο ειναι αντρας με ιδιατερη προτιμηση κ μονο απο κοπελα.
δε σε καταλαβαινω απλα εγραψα την αποψη μου.Καλή η τοποθέτηση... Αλλά και την τρόικα την ονομάσαμε θεσμούς τώρα.. ;)
οk, όλα καλά..δε σε καταλαβαινω απλα εγραψα την αποψη μου.
Που είναι αυτες;Ενημερωνω: γλειφοκωλαδα για τους φαν κανουν η αλιονα κ η ομοσταυλη μαρια απο διδυμου.. δοκιμασμενες θετικως αμφοτερες
.. Προφανως κ καποιες αλλες που δε ξερω
κ δε με νοιαζει...μιας κ δε τρελλαινομαι..
Πωλίνα, Καλύμνου-48 ισόγειο, πρωινή βάρδια εγγυημένο καθαρισμό πρωκτού και παχέος εντέρου , όπως επίσης και Τζούλια στο Κολωνού-47 όροφο, επίσης πρωινή βάρδια