Νέα

Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 421K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Axeos

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2017
Like
6
Πόντοι
0
Γεια χααρανταν αλάνια.Φρεσκος σαν το ψάρι στο site και θέλω να ρωτήσω περί του θέματος.

Αρχικά να πω πως δεν καταλαβαίνω πως θεωρεί κάποιος πουστριλικι να έχεις βάλει την κωλαρα σου πάνω στη μουρη του υποτακτικου θηλυκου  καθώς σου των κάνει πινέλο με την γλώσσα της και της τρίβεις την ψωλαρα σου και της αρχιδαρες σου στο πρόσωπο της (πάντα χωρίς να σκεφτεί καν να σου βάλει δάχτυλο).Είναι τουλάχιστον κυριαρχικο από την πλευρά την δική μας (ακόμα περισσοτερο αν θεωρειται εξευτελιστικο για την ίδια από κάποιους).

Στο ψητό τώρα.Υπαρχει κάποια που να το κάνει παθιασμενα?(γλώσσα μέσα , όχι δάχτυλο)?Σε ποια περιοχή στην Αθήνα?Πόσο πάει το μαλλί?Είναι άλλη η χρέωση αν σου κάνει και τσιμπούκι μαζί?

Είναι η πρώτη μου φορά σε τέτοια εμπειρία εξού και σας πρήζω τα @@

Bigdaddysss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2017
Κριτικές
8
Like
826
Πόντοι
366
Παιδιά δεν καταλαβαίνω πραγματικά πως μπορεί κάποιος να θεωρήσει πουστριλίκι το γλειφοκώλι. Δεν είπαμε να μας γαμήσει η γκόμενα με κανένα strap....έλεος!

Η μόνη που μου το είχε κάνει είναι μια κινέζα που δούλευε μόνη της και την έχω χάσει τώρα η οποία ήξερε και γαμώ τα μασάζ κιόλας! Πολύ καυλωτικό!

• Like
Αντιδράσεις: TZOYLI

Επισκέπτης
Γεια χααρανταν αλάνια.Φρεσκος σαν το ψάρι στο site και θέλω να ρωτήσω περί του θέματος.

Αρχικά να πω πως δεν καταλαβαίνω πως θεωρεί κάποιος πουστριλικι να έχεις βάλει την κωλαρα σου πάνω στη μουρη του υποτακτικου θηλυκου  καθώς σου των κάνει πινέλο με την γλώσσα της και της τρίβεις την ψωλαρα σου και της αρχιδαρες σου στο πρόσωπο της (πάντα χωρίς να σκεφτεί καν να σου βάλει δάχτυλο).Είναι τουλάχιστον κυριαρχικο από την πλευρά την δική μας (ακόμα περισσοτερο αν θεωρειται εξευτελιστικο για την ίδια από κάποιους).

Στο ψητό τώρα.Υπαρχει κάποια που να το κάνει παθιασμενα?(γλώσσα μέσα , όχι δάχτυλο)?Σε ποια περιοχή στην Αθήνα?Πόσο πάει το μαλλί?Είναι άλλη η χρέωση αν σου κάνει και τσιμπούκι μαζί?

Είναι η πρώτη μου φορά σε τέτοια εμπειρία εξού και σας πρήζω τα @@
Φιλε καλησπέρα.

Ένα από τα καλυτερα γλυφοκωλια ever μου το εκανε η Μπαρμπαρα Τροφωνιου 13.Πριν μερικες μερες.
Φυσικα δεν χρεωνεται εξτρα....και εκεινη τη μερα πηρα με ένα 20αρι φουλ,ακομα και κωλο.Ομορφο κοριτσι και φοβερος χαρακτηρας(αν και κυκλοθυμικη).
Να εισαι πεντακάθαρος και ευγενικος και φυσικα φρεσκοξυρισμένος!!!

ParisPapis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2017
Like
2.031
Πόντοι
216
Παιδιά δεν καταλαβαίνω πραγματικά πως μπορεί κάποιος να θεωρήσει πουστριλίκι το γλειφοκώλι. Δεν είπαμε να μας γαμήσει η γκόμενα με κανένα strap....έλεος!
τυπε εδω οι χιστες ειναι αντρακλες 1000% στον κωλο τους ουτε χαρτι υγειας δεν ακουμπαει ναουμε  :sunglasses:

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Φιλε καλησπέρα.

Ένα από τα καλυτερα γλυφοκωλια ever μου το εκανε η Μπαρμπαρα Τροφωνιου 13.Πριν μερικες μερες.
Φυσικα δεν χρεωνεται εξτρα....και εκεινη τη μερα πηρα με ένα 20αρι φουλ,ακομα και κωλο.Ομορφο κοριτσι και φοβερος χαρακτηρας(αν και κυκλοθυμικη).
Να εισαι πεντακάθαρος και ευγενικος και φυσικα φρεσκοξυρισμένος!!!
Φρεσκοξυρισμένος???Στ' αρχιδια φανταζομαι γιατι αν εννοεις στον κωλο,αρχιζω να καταλαβαινω
γιατι καποιοι αλλοι το βλεπουν στραβα το γλυφοκωλι

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746
Αρκετες απο τις νεοαφιχθείς κοπελες, ειδικα απο τα πρωην σοβιετικη ενωση, εχω παρατηρησει οτι το εμπεριεχουν
στο μενου τους.. Οσο ομως περνα ο καιρος, και γνωριζουν καλυτερα την χωρα μας το αφαιρουν σταδιακα απο το μενου τους,
και το παιζουν αποστειρωμενες. Η' το κανουν επιλεκτικα σε μερικους, λεγοντας εμπιστευτικα, μην το πεις σε αλλους..  :S

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Οσο περναει ο καιρος,κερδιζουν αρκετα χρηματα και δεν ρισκαρουν τοσο.Τους περναει η "πεινα" για χρημα και σκεφτονται το μελλον τους.Ασε που,ακομα και ξεπετες,κονομανε,οποτε γιατι να προσπαθησουν παραπανω;

Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Like
5.062
Πόντοι
1.046

[/quote]
Αρκετες απο τις νεοαφιχθείς κοπελες, ειδικα απο τα πρωην σοβιετικη ενωση, εχω παρατηρησει οτι το εμπεριεχουν
στο μενου τους.. Οσο ομως περνα ο καιρος, και γνωριζουν καλυτερα την χωρα μας το αφαιρουν σταδιακα απο το μενου τους,
και το παιζουν αποστειρωμενες. Η' το κανουν επιλεκτικα σε μερικους, λεγοντας εμπιστευτικα, μην το πεις σε αλλους..  :S

ενημερωσε μας που ειναι αυτες???

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.369
Πόντοι
4.746

pligomenos11

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
73
Πόντοι
16
Για σασ παιδια ξερεται στο μεταξουργειο η εστω στην φυλησ αν υπαρχει πουτανα που να κανει γλυφοκωλι θελω καποια να μου ρουφιξει τον κωλο μονο την ζανα ξερω αλλα δεν ειναι αρκετα εμφανισιμη πλιζ πητε μου αν υπαρχει καποια ποιο εμφανισυμη που να το κανει η βυκη απο μεγ, αλεξανδρου μου ειχε γλυψει τα αρχηδια και λιγο ποιο κατω στον κορμο τουσ ηθελα να τισ πω να μου ρουφιξει τον κωλο αλλα φοβηθικα την αντιδρασιτησ οποιοσ ξερει κοπελα εστω λιωσιον που να το κανει ασ πει?

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
τιποτα νεοτερο δεν εχουμε?

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Για σασ παιδια ξερεται στο μεταξουργειο η εστω στην φυλησ αν υπαρχει πουτανα που να κανει γλυφοκωλι θελω καποια να μου ρουφιξει τον κωλο μονο την ζανα ξερω αλλα δεν ειναι αρκετα εμφανισιμη πλιζ πητε μου αν υπαρχει καποια ποιο εμφανισυμη που να το κανει η βυκη απο μεγ, αλεξανδρου μου ειχε γλυψει τα αρχηδια και λιγο ποιο κατω στον κορμο τουσ ηθελα να τισ πω να μου ρουφιξει τον κωλο αλλα φοβηθικα την αντιδρασιτησ οποιοσ ξερει κοπελα εστω λιωσιον που να το κανει ασ πει?
ρε τυπε πληρωνεις την ιερια και φοβάσαι πως θα αντιδραση κιολας.δεν πρεπει να μαστε τοσο καλοι στη σημερον ημερα.

Fleshlover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
332
Πόντοι
301
Δύσκολη υπηρεσία που ελάχιστες κοπέλες δέχονται να προσφέρουν

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ΓΛΥΦΟΚΟΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΑΧΤΥΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΒΛΑ :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Επισκέπτης
Την ζανα την βασιλισσα της πιπας που μπορουμε να την βρουμε τωρα.

pansexual

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2018
Like
13
Πόντοι
0
Εχουμε καμμια πληροφορια για κοπελα που ξερει να συνδυαζει καλη δυνατη πιπα με καλο γλειφοκωλι?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom