You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
MrFreedman
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μηπως γνωριζει κανεις καμια κοπελα στη θεσσαλονικη μερια;;η την προσευχη μας;;
MrFreedman
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κανένα νεότερο? Καμία ανακεφαλαίωση κανείς?
παντως πολυ σπανιο σε οσες το ειπα απλα δεν δεχτηκαν!!τυπε εγω πιστευω πανω κανω οι περισσοτερες το κανουν αν μπει η γλωσσα στον πλειστηριασμο.τι εννοω λες στην ιεροδουλη ποσα θελει για να σου κανει γλυφοκωλαδα.εγω αυτό κανω και εχω πληρωσει +20 μεχρι +80 ευρω επιπλέον.οτι πληρωνεις παιρνεις
Το Φυλής 104 είναι στούντιο.Αύτή ή Φυλής 104 γιατί δέν ύπάρχει στήν λίστα μέ τά μπουρδέλα;
pligomenos11
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 73
- Πόντοι
- 16
Για σασ αυτο τον καιρο ξερει κανεισ αν υπαρχει μπουρδελο στο οποιο να κανει η γκομενα γλυφοκωλι να γλυφει και τα αρχηδια
και τον κωλο εχω ακουσει οτι η ζανα το κανει πολλυ καλα αλλα ειναι ασχημη κ χοντρη ξερεται καποια να το κανει εστω λιγο
ποιο εμφανισημη σε μπουρδελα κυριοσ στο μεταξουργειο η φυλησ ?
και τον κωλο εχω ακουσει οτι η ζανα το κανει πολλυ καλα αλλα ειναι ασχημη κ χοντρη ξερεται καποια να το κανει εστω λιγο
kaboul
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
με ενδιαφερει και εμεναΓια σασ αυτο τον καιρο ξερει κανεισ αν υπαρχει μπουρδελο στο οποιο να κανει η γκομενα γλυφοκωλι να γλυφει και τα αρχηδια
sotirakis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 517
- Πόντοι
- 291
με ενδιαφερει και εμενα
Πριν ή μετά την κωλογλυφάδα πέφτουν και φιλιά με γλώσσα, απορία το έχω σε όσους αρέσει αυτό !!
με ενδιαφερει και εμενα
[/quoteνα πας μεταξουργειο η αλισια στο κολωνου 27 Β το κανει καλα δεν ειναι κορμαρα αλλα τι σε νοιαζει? θα το απολαυσειςΓια σασ αυτο τον καιρο ξερει κανεισ αν υπαρχει μπουρδελο στο οποιο να κανει η γκομενα γλυφοκωλι να γλυφει και τα αρχηδια
Άμα ξέρεις για κανένα μασατζιδικο ότι παίζει τέτοια φάση πες το.τα μασατζιδικα δε μετράνε;
diomides
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 155
- Πόντοι
- 166
εχω πολυ καιρο να παω αλλα πιο παλια που πηγαινα, αρκετες το κανανΆμα ξέρεις για κανένα μασατζιδικο ότι παίζει τέτοια φάση πες το.
γενικα στα μασατζιδικα παιζει πολυ
στα στουντιο σπανια, στα μπουρδελα δε ξερω δε παω
giwrgosgiwrgos
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 0
μαγκες παιζει καμια τετοια εποχη στην φυλής ή καπου στα περιχωρα??πρεπει να φυγουν τα χοντρα