Νέα

Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 421K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Γιά τον " speres "
Δεν καταλαβαίνω φίλε speres γιατί αποκαλείς τους συναγωνιστές μαλάκες? Εχεις δοκιμάσει την ηδονή που παίρνεις από την γλυφο........δα? Ασφαλώς όχι.
Λοιπόν σου λέω ότι είναι κάτι το υπέροχο. Εγω είχα έναν σκύλο που μου έκανε γλυφ.....δα, άλλα δυστυχώς , πριν δυό μήνες ψόφησε.
Καλά μιλάμε, εσύ είσαι πολλή φαν! Πέστα, ντε. Υπάρχει ποιο ωραίο, από την κωλογλυφαδα? :pipa3: :kissass2: :rockon:

monaxoulis

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
αστα να πανε ρε φιλε. οχι οτι με νοιαζει τι γουσταρει ο αλλος αλλα μετα μας γλυφουν τον πουτσο. ασε που μου χει τυχει να φασωσω πουτανα. μαλακια το ξερω αλλα πανω στις καβλες ξεφευγεις καμια φορα. το σκεφτομαι τωρα και ανατριχιαζω.

καλα και ο αντρικος κωλος θα ναι τιγκα στη μερεντα. γιατι οι καλες πουτανες ξερουν να τον καθαριζουν αλλα αυτοι που πανε για δαχτυλα και δονητες και γλυφοκωλια σιγα μη ξερουν.

πωωωωω γαμησε τα παω να ξερασω.

τι σημαινει να φασωσεις??? δηλαδη?

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
παιδια οποιουδεν του αρεσει απλαα δεν διαβαζει νομιζω.............απο αλιονα η καποια αλλη εχουμε κανενα νεο??????

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
η εκδικηση της μερεντας τυπε :2funny:
οσοι γουσταρουν να τους γλυφουν τον κωλο μερεντιαζετε τις πουτανες καργα
παρτε το αιμα πισω σε οσους εχουν φαει απειρη μερεντα απο τις πουτανες :2funny:

ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!
Απολυτε εισαι Απολυτος... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ναι για πείτε ποιες το κάνουν να ξέρουμε να μην πατήσουμε το πόδι μας...
Μήπως μετά το κωλογλύψιμο σου πηρε και ακάποτη πίπα?
Φαντάσου στον ένα πελάτη να γλύφει τον κώλο του και ο επόμενος πελάτης να της ζητήσει ακάποτο....  :idiot:

Στην ουσια οσοι γλωσοφιλανε τα κοριτσια των σπιτιων κανουν ενα ωραιο και χορταστικο Α2Μ με ολους τους προηγουμενους πελατες... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Φιλε διαβασε πρωτα αυτα που γραφεις.Ειναι δυσνοητα εντελως.Πεντακοσιες υποθεσεις κανεις.Ολο αν αν αν..

Δε μπορω αλλο δεν αντεχω θα πεθανω λεμε... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Φαντάσου στον ένα πελάτη να του τον γλύφει ακάποτα και στον επόμενο πελάτη να του γλύψει τον κώλο του!!
Τότε θα μπορούσαν οι κκ πελάτες να κάνουν οικονομία στο εισητήριο και να το κάνουν απευθείας και χωρίς μεσολαβητή την γλώσσα της μαιτρέσας.  :2funny: :2funny: :2funny:

Το απολυτο Α2Μ λεμε... ;) :grin: :cheesy: :dancing: :dancing: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Είπε ότι δεν είχες κάνει καλό κλύσμα και δεν μπορούσε την μπόχα.  :tooth:

Γουστάρεις έ;
Δεν δοκιμάζεις σε  τράβελο και μετά να στον φορέσει γλυκά γλτκά μην πάει και χαμένο το σάλιο;

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Γιά τον " speres "
Δεν καταλαβαίνω φίλε speres γιατί αποκαλείς τους συναγωνιστές μαλάκες? Εχεις δοκιμάσει την ηδονή που παίρνεις από την γλυφο........δα? Ασφαλώς όχι.
Λοιπόν σου λέω ότι είναι κάτι το υπέροχο. Εγω είχα έναν σκύλο που μου έκανε γλυφ.....δα, άλλα δυστυχώς , πριν δυό μήνες ψόφησε.

Ειναι γνωστο οτι τα σκυλια γουσταρουν τρελα την εκλεκτη γευση των σκατων αλλα φαντασου ποσο σκατο θα'χε φαει ο καημενος ο σκυλος οπου στο τελος ψοφησε... ;) :cheesy: :grin: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Γιά τον " speres "

Αν δεν τρολαρεις εισαι πολυ αρρωστος... :grin: :grin: :grin: :grin:!!!!!!!!! Αυτο λεγεται απλα κτηνοβασια... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
ε ρε κατι μαλακες που κυκλοφορουν  :headbang:

καλα οι πουτανες στο μουνι τους,τοσα παρασημα που εχουν δε τις νοιαζει,εσεις ρε προσκυνημενοι γιατι καθεστε να σας γλυφουν τον κωλο?  :headbang:  :jerking:

Προσκυνημενοι... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;???? Με την Κωλοκοτρωνεικη εννοια...;;;????

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εγω ρε παιδια μιας και ο κωλος μου ειναι καθαρος παντα, δεν θα αφηνα ποτε ουτε γκομενα μαλιστα να μου το κανει..

δεν ξερω.. δεν ειναι ρε φιλε ερωτογενης ζωνη στον αντρα αυτη, στην γυναικα ειναι, στον αντρα οχι  :-

ουτε τα ποδια που εχω διαβασει σε μερικες κριτικες που γλυφουν τανες σε πελατες ,αλλα κυριως η μιλφ τανες..

(αντρικα ποδια, μπλιαχ) οφειλω να ομολογησω πως η λατρεια μου για τα γυναικεια ποδια εχει και αλλη οψη νομισματος για τα αντρικα ποδια,για τους αντρες εχω ποδοφοβια ...

τεσπα..δεν ειναι ωραιο γενικα...

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
  :kissass:καλησπερα παιδια κανενα νεο απο το μετωπο;;γυρισε η αλιονα η καποια αλλη που να γλυφει κωλο;;

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Πολλές το κάνουν .

Και χωρίς να τους το ζητήσεις .ιδιως τα milf.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

:2funny: Λιώνω......

(Συγγνώμη για τον γέλωτα εξαιτίας της τραγικότητας του συμβάντος, αλλά δεν κρατήθηκα).

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom