You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
Μπλιαααχ...Αν ήμουν γυναίκα και πουτάνα δεν θα έκανα τέτοια σιχαμένα πράγματα για οποιοδήποτε ποσό !!
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.918
- Πόντοι
- 7.815
Παιδια δοκιμασα την σονια σημερα....για τα χρονθα της πολυ καλη απλα εκοψε τα γλυφοκωλια μου ειπε δν κανει οσο κ αν την πιεσα ευγενικα δυστυχως.....η αλιονα πως ειναι απο εμφανιση κ που την βρισκουμε;;;;
φίλε μιλάς για την γνωστή Σόνια από Αλκιβιάδου 16Γ & μετά Λεωνίδου ? Που παίζει το μωρό ?
STEFANOS37
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2008
- Like
- 41
- Πόντοι
- 0
Απο οτι ειπε ενας συναδελφος λειπει στην πατριδα της και η Αντριαννα επισηςΗ αλιονα ξερουμε που δουλευει κ τι ωρες σημερα;;;
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
αστους δικε μου μολις θα τρεχουν θα βαλουν μυαλο.καλα ηθελα να ξερα δεν σας κοβει οτι γλυφουν καθε λογης πουτσα με οτι μπορει να εχει πανω και στο καπακι σας γλειφουν την κολοτριπιδα τι να πω.παντως τα κονδυλωματα στην κολοτριπιδα ειναι το καλυτερο που μπορει να σας τυχειε ρε κατι μαλακες που κυκλοφορουν
καλα οι πουτανες στο μουνι τους,τοσα παρασημα που εχουν δε τις νοιαζει,εσεις ρε προσκυνημενοι γιατι καθεστε να σας γλυφουν τον κωλο?
Παιδια δοκιμασα την σονια σημερα....για τα χρονθα της πολυ καλη απλα εκοψε τα γλυφοκωλια μου ειπε δν κανει οσο κ αν την πιεσα ευγενικα δυστυχως.....η αλιονα πως ειναι απο εμφανιση κ που την βρισκουμε;;;;
Είπε ότι δεν είχες κάνει καλό κλύσμα και δεν μπορούσε την μπόχα.
Ξεροχύνω με γλυφοκωλάδα................
Γουστάρεις έ;
Δεν δοκιμάζεις σε τράβελο και μετά να στον φορέσει γλυκά γλτκά μην πάει και χαμένο το σάλιο;
Γιά τον " speres "
Δεν καταλαβαίνω φίλε speres γιατί αποκαλείς τους συναγωνιστές μαλάκες? Εχεις δοκιμάσει την ηδονή που παίρνεις από την γλυφο........δα? Ασφαλώς όχι.
Λοιπόν σου λέω ότι είναι κάτι το υπέροχο. Εγω είχα έναν σκύλο που μου έκανε γλυφ.....δα, άλλα δυστυχώς , πριν δυό μήνες ψόφησε.
Δεν καταλαβαίνω φίλε speres γιατί αποκαλείς τους συναγωνιστές μαλάκες? Εχεις δοκιμάσει την ηδονή που παίρνεις από την γλυφο........δα? Ασφαλώς όχι.
Λοιπόν σου λέω ότι είναι κάτι το υπέροχο. Εγω είχα έναν σκύλο που μου έκανε γλυφ.....δα, άλλα δυστυχώς , πριν δυό μήνες ψόφησε.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Το να σου γλύψουν, την κωλοτρυπιδα είναι πολλή καυλα. Δύσκολο όμως να βρεις κοπέλα, να στο κάνει. Εγώ πάντως, επιδης γουστάρω πολλή, να πηγαίνω σε τσονταδικα,και κάτι αγοράκια μου την ρουφανε. Όπως και εγώ γουστάρω, πολλή.Τώρα εξαρτάτε και από τον κώλο. Να είναι σφικτός, κόκκινη κωλοτρυπα, και να μυρίζει σαπούνι. Πολλή ΚΑYΛΑ!
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Είπε ότι δεν είχες κάνει καλό κλύσμα και δεν μπορούσε την μπόχα.
Γουστάρεις έ;
Δεν δοκιμάζεις σε τράβελο και μετά να στον φορέσει γλυκά γλτκά μην πάει και χαμένο το σάλιο;
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Έλα ρε φίλε! Δηλαδή η κωλογλυφαδα! Το κωλοδακτυλο, που οι περισσότεροι γουστάρουμε. Σημαίνει ότι θες πουτσα μετά? Ε! και τη έγινε? κακό είναι???