Νέα

Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 888
  • Εμφανίσεις 421K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

LYKMAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2012
Κριτικές
10
Like
791
Πόντοι
681
  Η Αλιονα κανει που δουλευει στη διδυμου το απογευμα και το βραδυ φυληs.

Επισκέπτης
Μπλιαααχ...Αν ήμουν γυναίκα και πουτάνα δεν θα έκανα τέτοια σιχαμένα πράγματα για οποιοδήποτε ποσό !!

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
καμια καινουρια πληροφορια εχουμε?????τωρα που χαθηκαν η σονια κ η αντριαννα πρεπει να βρουμε νεο αιμα να γλυφει κωλο για τους λατρεις του ειδους................ :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
ε ρε κατι μαλακες που κυκλοφορουν  :headbang:

καλα οι πουτανες στο μουνι τους,τοσα παρασημα που εχουν δε τις νοιαζει,εσεις ρε προσκυνημενοι γιατι καθεστε να σας γλυφουν τον κωλο?  :headbang:  :jerking:

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Παιδια δοκιμασα την σονια σημερα....για τα χρονθα της πολυ καλη απλα εκοψε τα γλυφοκωλια μου ειπε δν κανει οσο κ αν την πιεσα ευγενικα δυστυχως.....η αλιονα πως ειναι απο εμφανιση κ που την βρισκουμε;;;;

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Παιδια δοκιμασα την σονια σημερα....για τα χρονθα της πολυ καλη απλα εκοψε τα γλυφοκωλια μου ειπε δν κανει οσο κ αν την πιεσα ευγενικα δυστυχως.....η αλιονα πως ειναι απο εμφανιση κ που την βρισκουμε;;;;

φίλε μιλάς για την γνωστή Σόνια από Αλκιβιάδου 16Γ & μετά Λεωνίδου ? Που παίζει το μωρό ?

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
οχι την σονια απο διδυμου λεω φιλε :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ξεροχύνω με γλυφοκωλάδα................ :kissass2: :2funny: :2funny: :2funny:

DIMP

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2008
Κριτικές
2
Like
41
Πόντοι
1
Η αλιονα  :kissass: ξερουμε που δουλευει κ τι ωρες σημερα;;;

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6
ε ρε κατι μαλακες που κυκλοφορουν  :headbang:

καλα οι πουτανες στο μουνι τους,τοσα παρασημα που εχουν δε τις νοιαζει,εσεις ρε προσκυνημενοι γιατι καθεστε να σας γλυφουν τον κωλο?  :headbang:  :jerking:
αστους δικε μου μολις θα τρεχουν θα βαλουν μυαλο.καλα ηθελα να ξερα δεν σας κοβει οτι γλυφουν καθε λογης πουτσα με οτι μπορει να εχει πανω και στο καπακι σας γλειφουν την κολοτριπιδα τι να πω.παντως τα κονδυλωματα στην κολοτριπιδα ειναι το καλυτερο που μπορει να σας τυχει

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057

Είπε ότι δεν είχες κάνει καλό κλύσμα και δεν μπορούσε την μπόχα.  :tooth:

Ξεροχύνω με γλυφοκωλάδα................ :kissass2: :2funny: :2funny: :2funny:

Γουστάρεις έ;
Δεν δοκιμάζεις σε  τράβελο και μετά να στον φορέσει γλυκά γλτκά μην πάει και χαμένο το σάλιο;

serapis

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
7
Πόντοι
2.007
Γιά τον " speres "
Δεν καταλαβαίνω φίλε speres γιατί αποκαλείς τους συναγωνιστές μαλάκες? Εχεις δοκιμάσει την ηδονή που παίρνεις από την γλυφο........δα? Ασφαλώς όχι.
Λοιπόν σου λέω ότι είναι κάτι το υπέροχο. Εγω είχα έναν σκύλο που μου έκανε γλυφ.....δα, άλλα δυστυχώς , πριν δυό μήνες ψόφησε.

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
  :kissass2:Το να σου γλύψουν, την κωλοτρυπιδα είναι πολλή καυλα. Δύσκολο όμως να βρεις κοπέλα, να στο κάνει. Εγώ πάντως, επιδης γουστάρω πολλή, να πηγαίνω σε τσονταδικα,και κάτι αγοράκια μου την ρουφανε. Όπως και εγώ γουστάρω, πολλή.Τώρα εξαρτάτε και από τον κώλο. Να είναι σφικτός, κόκκινη κωλοτρυπα, και να μυρίζει σαπούνι. Πολλή ΚΑYΛΑ! :cum: :kissass2:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
36
Πόντοι
246
Είπε ότι δεν είχες κάνει καλό κλύσμα και δεν μπορούσε την μπόχα.  :tooth:

Γουστάρεις έ;
Δεν δοκιμάζεις σε  τράβελο και μετά να στον φορέσει γλυκά γλτκά μην πάει και χαμένο το σάλιο;
:pipa3:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom