You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
thourios
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 10
- Πόντοι
- 16
Για δες εδώ για γλειφοκωλάδα.
.... [tt]Για τους μερακληδες γλέιφει και τον κώλο με δική της πρωτοβουλια[/tt]
.... [tt]Για τους μερακληδες γλέιφει και τον κώλο με δική της πρωτοβουλια[/tt]
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 282
- Like
- 12.523
- Πόντοι
- 26.470
Αλίνα από Μεγαλέξανδρο chain...απίστευτη εμπερία...
Γνωστη και ως "Βαλβιδορουφηχτρα"!
Θέλει προσοχή,διότι....μπορεί να σου σκάσει γλωσσόφιλο... (Αν και χρησιμοποιεί στοματικό διάλυμα,φαντάσου πόσους έχει γλυφοκωλιάσει πιο πριν)...... *P
Ippotis69
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 36
- Πόντοι
- 246
Δεν ξέρω τη μαλακιες λένε μερικοί. Όλοι γουστάρουν να τους γλύφουν, την κωλο/δα. Αλλα οι κοπέλες στα σπιτάκια είναι δύσκολο.Και καλα,κανουν. Πάντως άμα εινα καθαρή η κωλο/δα είναι καυλα, να στην ρουφανε και να ρουφάς! Μην μου πείτε ότι δεν γουστάρετε. Εγώ γουστάρω πολύ. Πριν πέντε ημέρες, στο γυμναστήριο μου έγλυψε ένας τύπος την σούφρα. Μιλάμε για πολύ καυλα!!
Συνημμένα
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.175
- Πόντοι
- 1.936
Δεν μπορείς να την πείς ακριβώς κοπέλα....
Η Αλιόνα από διδύμου έχει περάσει πλέον στην κατηγορία γκράννυ!
Αλλά το τσιμπούκι της εξακολουθεί να είναι το crem de la crem της πεοληχείας!Ρουφάει αρχίδια,σαλιώνει και σε περνάει και μια γλυφοκωλάδα που νομίζεις ότι θα σου ρουφήξει την ψυχή από την κωλοτρυπίδα!Αρκεί να είστε καθαρούληδες,φρεσκοπλυμένοι!!
Η Αλιόνα από διδύμου έχει περάσει πλέον στην κατηγορία γκράννυ!
Αλλά το τσιμπούκι της εξακολουθεί να είναι το crem de la crem της πεοληχείας!Ρουφάει αρχίδια,σαλιώνει και σε περνάει και μια γλυφοκωλάδα που νομίζεις ότι θα σου ρουφήξει την ψυχή από την κωλοτρυπίδα!Αρκεί να είστε καθαρούληδες,φρεσκοπλυμένοι!!
st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.426
- Πόντοι
- 366
επαιξε και τορναρισμα μετα τυπε?Δεν ξέρω τη μαλακιες λένε μερικοί. Όλοι γουστάρουν να τους γλύφουν, την κωλο/δα. Αλλα οι κοπέλες στα σπιτάκια είναι δύσκολο.Και καλα,κανουν. Πάντως άμα εινα καθαρή η κωλο/δα είναι καυλα, να στην ρουφανε και να ρουφάς! Μην μου πείτε ότι δεν γουστάρετε. Εγώ γουστάρω πολύ. Πριν πέντε ημέρες, στο γυμναστήριο μου έγλυψε ένας τύπος την σούφρα. Μιλάμε για πολύ καυλα!!
sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
μηπως σου εβαλε και δαχτυλο δικε μου?Δεν ξέρω τη μαλακιες λένε μερικοί. Όλοι γουστάρουν να τους γλύφουν, την κωλο/δα. Αλλα οι κοπέλες στα σπιτάκια είναι δύσκολο.Και καλα,κανουν. Πάντως άμα εινα καθαρή η κωλο/δα είναι καυλα, να στην ρουφανε και να ρουφάς! Μην μου πείτε ότι δεν γουστάρετε. Εγώ γουστάρω πολύ. Πριν πέντε ημέρες, στο γυμναστήριο μου έγλυψε ένας τύπος την σούφρα. Μιλάμε για πολύ καυλα!!
η γυναικα μου εγλυφε κωλους όταν ηταν επαγγελματιας. Τωρα γλυφει τον δικο μου και του ταξιτζη
ταυτόχρονα; Μεταφορά σκατού κάνει;
Δεν ξέρω τη μαλακιες λένε μερικοί. Όλοι γουστάρουν να τους γλύφουν, την κωλο/δα. Αλλα οι κοπέλες στα σπιτάκια είναι δύσκολο.Και καλα,κανουν. Πάντως άμα εινα καθαρή η κωλο/δα είναι καυλα, να στην ρουφανε και να ρουφάς! Μην μου πείτε ότι δεν γουστάρετε. Εγώ γουστάρω πολύ. Πριν πέντε ημέρες, στο γυμναστήριο μου έγλυψε ένας τύπος την σούφρα. Μιλάμε για πολύ καυλα!!
Φιλε, ποιο Γυμναστηριο?
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Ωραιο ειναι να το κανεις εσυ στην τανα αυτο...αν και σπανια δεν το δεχονται μονο μια στα τοσα χρονια μαφηνη να τησ το κανω..Τωρα το να το κανουν σε εμας καλυτερα αραια κια που διοτι μπορει να το γυρησουμε τυποι μου