redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
σιγα μην ειχε και νουτελα ρε τυπε :Sειχε και μερεντα ο ποπος σου τυπε ;
σιγα μην ειχε και νουτελα ρε τυπε :Sειχε και μερεντα ο ποπος σου τυπε ;
Περίπου το μισό, η τάνα. Στα καλά καθούμενα. Δεν τό 'δα νά 'ρχεται. Εκεί που με πίπωνε, "κλαπ", χώνει και το γαμημένο το δάχτυλο. Η αντίδραση ήταν άμεση και ακαριαία κι έτσι τό 'βγαλε αμέσως.
Σοβαρά τώρα. Κόφτε τις πουστιές. Τα κορίτσια ό,τι δουν το μαθαίνουν και μετά τους βγαίνει μόνο του, από φυσικού του, στον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ. Μην τις μαθαίνετε πουστιές. It sucks.
Λίντα- Ελενίτσα Παπαδιαμάντη 8
που ειναι αυτό ;Λίντα- Ελενίτσα Παπαδιαμάντη 8
έκανα και εγω βολτιτσα και την είδα ! Το σκέφτηκα αλλα τελικα δεν πήγα σε αυτήν !παντος και η ανδριανα δηδημου προσφερη την υπηρεσια...
σημερα που πηγα το ανακαληψα...
Σε πιο είναι τυπε μου?πηγα ανδριαννα και ζητησα ρουφοκωλαδα! οντως πολυ καλη σ αυτον τον τομεα αλλα κατα τ αλλα λιγακι αποκρουστικη !
ρουφωκολαδα κανει και η ελενη απο στουρναρη στο μασαζ της ζανας
πηγα ανδριαννα και ζητησα ρουφοκωλαδα! οντως πολυ καλη σ αυτον τον τομεα αλλα κατα τ αλλα λιγακι αποκρουστικη !
και εγώ έφαγα άκυρο στην ρουφοκωλαδα που ζήτησαπηγα δηδημου 18α στην μαρια που κανει "πολλα" αλλα τεληκα τζιφος την υπερεσια αυτη δεν την παρεχη
δεν ηταν εκει η ελενη...
Σωστά , πολύ σωστά τα γράφεις. Φαντάσου να γλύφουν καί κόλους με αιμορροϊδες!!!Καλά ρε, πάτε καλά; Τί σκατά δουλειά έχουν τα κορίτσια με τον αντρικό κώλο; Είστε σοβαροί, ρε; Τα κορίτσια τα φιλάς, σου ρίχνουν και κανά γλωσσόφιλο που και που, πόσο ανώμαλοι παίζει να είστε; Να σου κάνει τέτοιο πράμα και να σε φιλήσει μετά, θα σας άρεζε, έ, θα σας άρεζε;
Σαν πολύ κωλοδουλειές έχουν πέσει τελευταία στην πιάτσα. Άντρες που θέλουν -έστω και κορίτσια μόνο- να ασχολούνται με τον σκατόκωλό τους, είναι οριακά πουστρέ. Άκου λέει rimming και μαλακίες, γλυφοκωλάδες και σκατά! Δέ γαμιέστε λίγο στρέητ ρε; Που μας χαλάτε την πιάτσα; Τώσα χρόνια στο άθλημα, και τώρα στα "γεράματα" να με βάζει δάχτυλο η πουτάνα, επειδή όλοι ανωμάλεψαν και ζητάνε να τους κάνουν διάφορα;
Για συνέλθετε, έ, για συνέλθετε!
αυτή η ελενη λεει σε μια κριτική οτι κανει υπεραπλο προγραμμαελένη τροφωνίου 13 αριστερά
τζούλια κολωνού 47 πάνω ενίοτε
καμιά άλλη πέρα απ τις γνωστές;
η τζοάνα από έλλης κάνει όντως;